Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: BunZ

Dlaczego chcesz zagrać: Nudno się gra z samemu na single player, teraz grałem z kuzynem przez lan, ale w sobote rano jedzie, więc mi będzie nudno i chcę se pograć z userami EMPECE forum.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Nick w grze: KuCzak

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem już (na innym nicku) na waszym serwie bardzo mi sie podobał nie wiem dlaczego go włączyliście i chce zagrać jeszcze raz

Opublikowano

Nick w grze: Avril Lavigne

Dlaczego chcesz zagrać: Singiel sie znudzil. I chce zagrac z milymi osobami. Servery hamachi padaja po 2/3 dniach to chcial bym zagrac na prO serverze. ; >

Opublikowano

Nick w grze : Ras Juda

Dlaczego chcesz zagrać : Chcialbym zagrac na tym serwerze bo singleplayer mi sie znudził i chciałbym pograć z kumplem na tym serwerze.

Opublikowano

Nick w grze: filmocarz

Dlaczego chce grać: Chcę grać ponieważ moi koledzy tutaj grają i chwalą ten serwer. Poza tym gra w grupie jest fajniejsza i ciekawsza.

Opublikowano

Nick w grze:Axell147

Dlaczego chce grać: Podobno atmosfera jest bardzo fajna.Na mpc jestem już dłuższy czas i gra tu mój kumpel. ;]

mca.png

Opublikowano

Nick w grze: Kanciasty43

Dlaczego własnie tutaj : Bo nigdzie nie ma ogarniętego servera i to jest MPC znane forum więc i server bd zajefajny ^^.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Nick w grze: Czeliosss

Dlaczego, chcę zagrać: Słyszałem, że to dobry serwer i chciałbym z wami zagrać. Mam kilka swoich pomysłów na różne rzeczy.

Opublikowano

Nick w grze: TheYunnan

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę zagrać z kumplem. Oraz słyszałem że jest to dobry serwer więc na pewno będzie ciekawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...