Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z osobą kradnącą konta...

Zapisałem się na Whitelist'ę pod nickiem "DeXoR", a do gry nie mogę się połączyć bo wyskakuje komunikat "Proba wylodzenia dostepu do konta."

Nie było mnie przez 2 dni bo miałem problem z internetem i ktoś wykorzystał ten fakt i ukradł moje konto...

Proszę o szybką odpowiedź i podjęcie stosownych kroków z tą osobą.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: koniu

Dlaczego chcesz zagrać: zaciekawił mnie, ciekawy znajomy, a więc moja ciekawość przerosła najśmielsze ciekawości i chce grać. pozd

Opublikowano

Dodani .

Koniu nick jest zajety ;/

Sorki ze tak malo osob dodaje ale ktos poprosil abym dodal jego kolege a nie podal jego nicku wiec dodalem wszystkich .

Opublikowano

Nick w grze: Konishek

Dlaczego chcesz zagrać: zaciekawił mnie, ciekawy znajomy, a więc moja ciekawość przerosła najśmielsze ciekawości i chce grać. pozd

Opublikowano

Nick w grze: ZANGi

Dlaczego chcesz zagrać: Nigdy nie grałem na serwerach multi, ciągle tylko single i single. Brat poleciał mi ten serwer więc czas spróbować.

Opublikowano

Nick w grze: Kluszka

Dlaczego chcesz zagrać: Od kilku tygodni gram samotnie, przez ten czas rozbudowałem niesamowicie mój świat, lecz gra w pojedynkę to nie to samo co z grupą ludzi ; >

Opublikowano

Nick w grze: Prestonek69

Dlaczego chcesz zagrać: Zainteresowala mnie ta gra i chciałbym poznac wielu ludzi ktorzy w nia graja. i mpcforum to najlepsze forum do tego miejsca.

Opublikowano

Nick w grze:Tymej

Dlaczego chcę zagrać:grałem w trybie multiplayer tylko z przyjaciółmi , chętnie pograł bym se na serwerze z tyloma graczami , myślę że zostanę na tym serwerze na stałe.

sdasdafm.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Nick: Marycel

Dlaczego chcesz zagrac: minecraft to wedlog mnie super gra, ale single mi sie znodzil .Chces zagrac na multi, alyszalem ze to dobry serwer.

Opublikowano

Nick : Mateusz

Dlaczego chce grać: Bo pierwsze konto nie dziala , a to konto bd dla brata jak moje bd juz dzialać

Opublikowano

Nick w grze: josek0wn

Dlaczego chcę grać: ponieważ słyszałem, że to fajny serwer, a ta gra mi się spodobała i chcę pograć tutaj.

Opublikowano

Nick w grze (kolegi): Hajduk

Dlaczego chcesz zagrać: Bo dowiedziałem się o tym serverze od moich kolegów. Mówili mi oni że jest bardzo fajny.

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Opublikowano

Nick w grze : xHAJDUKx

Dlaczego chcesz zagrać: Bo dowiedziałem się o tym serverze od moich kolegów. Mówili mi oni że jest bardzo fajny.

Opublikowano

Nick w grze: moha

Dlaczego chcesz zagrać: Bardzo spodobala mi sie gra i chce sprobowac zagrac na mp z ludzmi a nie ciagle sam :-)

Opublikowano

Nick : xiado

Dlaczego chcę grać na serwerze : Mam już tu ekipe, a w singlu nie idzie nic porobić większego.

Jestem ciekaw, czy to że zarejestrowałem się na MPC w piątek 13 coś zmienia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...