Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: hoolk2

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ gra tu dużo graczy i można się wtedy wykazać twórczością i pomysłowością.

Opublikowano

Nick : maxisstPL

Dlaczego chcesz zagrać : Bo mam nadzieję że pomożecie nowemu stawiać pierwsze kroki ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nick w grze : LoKeY

Dlaczego chcesz grać : Ponieważ bardzo lubię zabijać czas i miło spędzać go z innymi graczami z

Minecrafta.

Opublikowano

Nick w grze: Swadian

Dlaczego chcesz grać: Lubię świetną zabawę. Ten serwer najbardziej mi odpowiada. Minecraft traktuje jak zabawę.

33870.gif
Opublikowano

Dodani .

Niedodani - michaloxs,MatiRychu,patrixaner,unimater,Askatras1,Norbert,Thanos, Wymyślcie inne nicki albo coś bo te sa zajęte bądź już was ktoś dodał .

Jeśli kogoś nie dodałem to przepraszam . Napiszcie podanie jeszcze raz . Możliwe że je przegapiłem albo coś.

Opublikowano

Nick w grze: Sanaken

Dlaczego chcesz zagrać: ponieważ , lubię grać w minecrafta ,a jeszcze bardziej cieszy mnie gra z innymi żywymi ludźmi ;] (specjalnie dla was założyłem konto na mpcforum ^^)

Opublikowano

Nick w grze: wredny90

Dlaczego chcesz zagrać: nudzi mnie granie samemu chce spróbować multi;p

Opublikowano

Nick w grze: Vojtex666

Dlaczego chcesz zagrać: ponieważ gram już bardzo długo w Minecrafta i bardzo lubię tę grę, a singleplayer jest nudny. Proszę o przyjęcie.

Opublikowano

Nick w grze:ResqueTG (mam premium)

Dlaczego chcesz zagrać:Na singlu nie ma już co robić, na multi nie ma żadnego fajnego serwera, żeby można było pograć dłużej. Dlatego chcę spróbować tutaj =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...