Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick: mrxardas

dlaczego : Aktualnie nie ma żadnych fajnych serwerów minecrafta, a te które są w miarę są płatne albo wyłączane po kilku dniach. Ten wydaje się być bardzo ogarnięty, więc chętnie bym zagrał. Buduję raczej samotnie, ale mogę też pomóc komuś wedle życzenia. Gram uczciwie i nienawidzę faworyzowania graczy przez adminów.

65994253024037513199.png

rozumiesz co to znaczy 800 x 200?

Nie nie rozumiem.

Oddawaj moje sygnatury.

Opublikowano

Nick: Fero

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze ?:Szukam ciekawego serwera z ogarnięta administracją jak i zwykłymi graczami.A ten serwer taki właśnie mi się wydał.No i już tu grałem.

MPCForum... jak dawno mnie tu nie było.

Opublikowano

Nick w grze: fozX

Dlaczego chcesz zagrać: Kolega polecił mi tą grę na początku jak to zobaczyłem zaczełem się z niego śmiać że gra w tak brzydko to ujmę "gówno" , po czym zaczął przy mnie w to grać tak bardzo się nudziłem że mnie to zaciekawiło i się wciągnełem grałem troche na singlu a teraz chcę na multi zobaczyc jak to jest : >

Zbieram - !

Opublikowano

Dodani: Turn0ver, Trejo, Lordilaf, mrxardas, Vlar, strzelec, zwieR.Z., EliteX, hubert5656, diarrhoea, fozX, kozak

Nie dodani (Nicki zajęte. Wybierzcie sobie inny i ponownie złóżcie podanie): Blaze, Fero

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nick w grze: Cuo

Dlaczego chcesz zagrać : Nudzi mi sie bardzo więc chciałbym pograć z wami . Szukam dobrego servera :]]

Opublikowano

Nick w grze: Adamix147

Dlaczego chcesz zagrać : Na forum po tematach itd. widać że ludzie spokojni i serwer się trzyma, single się powoli nudzi więc chciałbym spróbować zagrać w MP

Opublikowano

Nick w grze: N.Y.C [jak zajęte to NYCZu]

Dlaczego chcesz zagrać : Ponieważ wiele os. mi go poleciło , Szukam jakiegoś servera na którym nie ma restartów co 5 min. jak na niektórych dedykach, są minimalne lagi...

PS. Nie wiem czy to jest przeszkodą ale posiadam zcrackowanego Minecrafta w wersji 1.5_01

Nie obchodzi mnie czy dacie mi + czy - bo włażę na MPC raz na jakiś miech

Opublikowano

Nick w grze: Z3lik!

Dlaczego chcesz zagrać: Kręcż filmiki może coś nagram z serva. ale najważniejsze dla mnie jest to żeby się dobrze bawic . Tego potrzebuję i mam nadzieję że ten server tego mi dostarczy.

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Opublikowano

Dodani . Drozen,Outro, Ziombel, JJayJoker, Juz byli dodani ;p Albo nicki sa zajete albo wymyslcie nowe .

Ja dodałem Drozen'a! ;-)

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Nick: Gex

Dlaczego ja: Gralem na innych serverach ale zaden z nich nie byl stabilny i strasznie na nich lagowalo. Mam doswiadczenie w craftingu, wiec nie bede spamowal jak cos zrobic. Zkazdym dniem grania mam coraz wiecej nowych i zwariowanych pomyslow na rozne budynki. Gram w MC od kilku miesiecy.

Znawca
Opublikowano

Nick: Snake

Dlaczego chce grać: Ponieważ gra na singlu się znudziła i gram teraz na serwach multi i chciałbym spróbować też na tym.

Opublikowano

Snake ,gothicuss,Gex,UnnamedPro

i reszta dodani

oprucz Bartka.

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Dodani: Fanatyk

Nie dodani (Nicki zajęte. Wybierzcie sobie inny i ponownie złóżcie podanie): Suchar

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Moj nick to Madziaa

Chcialabym zagrac poniewaz spodobala mi sie ta gra i chce pokopac z moim ukochanym forum ;****

Opublikowano

Nick w grze: DeXoR

Dlaczego chcesz zagrać: Znudziło mi się granie na single playeru:)

Słyszałem dobre opinie o tym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...