Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick : przemo143

dlaczego chce zagrac: bo ten server jest jednym z najlepszych( jezeli nie najlepszym) serverem w Polsce, lubie grac na multi, jestem kreatywny i nudzi mi sie singleplayer

Opublikowano

Nick: MisterCe

dlaczego?: aktualnie prowadzę własny serwer znam środowisko Bukkita, uczciwość kreatywność to moje mocne cechy, aktualnie poświęcam czas na przygotowanie serwera na ok 150osob(na raz na serwerze) szukam inspiracji do tworzenia wlsnej mapy (oczywiscie nie plagiat!) przy MC spedzam ok 4-5h dziennie. pozdrawiam

Opublikowano

Nick w grze: Pablas

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałbym zagrać na tym serverze ponieważ bez konta premium nie można się dostać na żaden porządny

Opublikowano

Nick w grze: AdamCjusz

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam jakiegoś serwera do minecrafta i mam już pare pomysłów co można na serwerze wybudować , myślę że na tym serwerze spędze miło czas.

Opublikowano

Nick w grze: KubeN

Dlaczego chcesz zagrać: Na początku na singlu mi się spodobało grać , lecz odkryłem magiczny świat MultiPlayer'a ;P Okazało się, że tutaj są osiedla itp . No prawdziwe simsy ! ;D Chciałbym bardzo z wami pograć ; )

34440.jpg SAMP 4 EVER

34240.gif

34223.gif

34057.png

7015.png

26081.jpg

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano

Nick:EpicElion

Dlaczego: Chciałbym pograć z innymi ludźmi, podzielić się swoimi pomysłami a przede wszystkim dobrze sie bawić.

To tylko pozory.. !
Opublikowano

Nick w grze: Pacyfista

Dlaczego chcesz zagrać: Jestem na MPCforum od dawna i wiem że ogarniacie swoje servery

(kolega też chce zagrać)

Nick w grze: Szkodnik

Dlaczego chcesz zagrać: chcemy zagrać razem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...