Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze:Moito

Dlaczego chcesz grać:Lubie MineCrafta a z mpc trzymam już naprawdę długo więc myśle że będzie fajnie :]

Mito Elo 3 2 0 WOOP WOOP

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Alkohohlik

Dlaczego chcesz grać? To chyba jeden z porządniejszych serwerów.

Już jestem na WL pod nickiem Losek, ale każe mi się zalogować, a żadne hasło nie działa...

Opublikowano

Nick w grze:zdzich19611

Dlaczego chcesz zagrać:Chcę zagrać na serwerze bo od dłuższego czasu poszukuje dobrego serwera do Minecraft'a a ten polecił mi kolega.I mam nadzieje że to nie jest jeden z tych serwów które padają po 3-4 dniach.

Opublikowano

Nick: Taliu

Dlaczego ja: W MC gram od kilku miesięcy grałem na różnych serwerach ale za każdym razem były resety itp. nie niszczę cudzej pracy mam doświadczenie w craftingu więc nie będę spamował jak jak 10 letnie dziecko

posiadam kulturę osobistą mam 17 lat i proszę o dodanie do WL

Opublikowano

mario431

dlaczego: nudzę się, a ten serwer zapowiada się ciekawie ;p;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Nick : Shogi18

Dlaczego chce grać : Ponieważ serwer wygląda extra i z chęcią bym zagrał ... po paru latach grania w metina czy to pl czy to na privach człowiek szuka jakiś innych nowych zajęć na pewno po zdominowaniu metina przez boty...minecraft przyciągnął mnie nie przy graniu lecz od oglądania filmików z tej gry.Grałem trochę w single ale jednak gra staje sie nudna i i jednym z głównych powodów do zaczęcia gry na serwerze mpc jest własnie wspólna gra która nigdy nie jest nudna oraz poznawanie nowych ludzi.

csreloadpl.gif

Opublikowano

Nick w grze ( kolegi): kanis123

Dlaczego chcesz zagrać:ponieważ chce pograć na jakims fajnym multiplayerze

i poznac przyjaciół

;d

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Opublikowano

Nick : Eddy1248

Dlaczego chce grać : Grywam ze znajomymi na multi ale szukam serwera 24/7 i mój wybór padł właśnie na ten, polecił mi go brat.

22170916.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...