Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: MaMaMiPoZwOlIlA

Dlaczego chcesz zagrac: Chciałbym zagrac ponieważ slyszałem od qmpla ze to najlepszy serwer na jakim grał a ja mu wierze na słowo i również chcę tu zagrac.

Opublikowano

Nick w grze: Dreamisek

Dlaczego chcesz zagrać : chcę zagrać bo ... widziałem filmik na YT i było dobre miasto itd. i myślę że serwer jest zaje..... i chce pograć...

Opublikowano

Nick w grze: Carboon

Dlaczego chcesz zagrać: Bo dawno czekałem aż serwer powstanie !. Na singlach sie już troche nudzi bo nie ma to jak Mp ; )

Niedość że ten serwer jest najlepszy na świecie to sami polacy grają ; )

userbanner.jpg

Carboon is the best!

Pomogłem ?

Licze na add.png

Opublikowano

Nick w grze: Mateusz56

Dlaczego chcesz zagrać: Bo dopiero zaczynam swoją przygode, a chce zacząć grać na jakimś porządnym serwerze.

Opublikowano

Nick w grze: Artem

Dlaczego chcesz zagrać: W Polsce nie ma wielu prywatnych serverów, a na moim poprzednim panował straszny bałagan :/

Opublikowano

Wyslalem posta za kumpla bo nie moze zrobic konta na MPC

----------------------------------------------------------------------------------

Nick: Soutorou

Dlaczego: Poniewaz razem z innymi graczami chce buduwac konstrukcje roznego typu, takie ktorych samemu bym nie stworzyl

Opublikowano

Nick w grze: kamiloxl

Dlaczego chcesz zagrać: chcę pograć na jakimś ogarniętym serwerze i zdaje mi się że ten taki jest. Pragnę również zrobić (kiedyś) jakiś projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...