Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: eCikxeN

Dlaczego chcesz zagrać: Szukałem jakiegoś ogarniętego serwera Mc , ale nie mogłem znaleźć nic aż trafiłem tu .

Opublikowano

Nick w grze: miichaleq

Dlaczego chcesz zagrać: Słyszałem że serwer MPCforum jest jednym z najlepszych polskich serwerów Minecraft.

Jestem dość doświadczonym graczem, proszę o dodanie mnie do White Listy :>

Opublikowano

Nick: Genek1357.

Dlaczego chce zagrać słyszałem że to fajny serwer polecił mi go mój kolega. jeśli można to bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Nick w grze: GhostRiderWS

Dlaczego chcesz zagrać: Lubie minecrafta lecz znudził mi się sp. i chcę zagrać na multi.. a wasz server z tego co widzę jest najlepszy ;]

SSMT2- ShowMeTheWay(wojownik body, 250lv)

Cavalos- GhostRiderVS(wojownik mental, 189lv)

Zbieram +:P

Opublikowano

Nick ; rafau

Dlaczego chcesz grać na serwerze : Gram w MineCrafta trochę czasu i jara mnie ta gra (o wiele bardziej MP od SP) i jestem użytkownikiem MPCforum dość długo, więc chcę sprawdzić jak gra się na waszym serwerze.

Opublikowano

Nie zostałem dodany "aby zagrać złóż podanie na mpcforum.pl w dziale minecraft" Jakiś mod pisał że jestem dodany lecz mnie nie dodało.\

Nick w grze: Z3lik!

Dlaczego chcesz zagrać: Kręcż filmiki może coś nagram z serva. ale najważniejsze dla mnie jest to żeby się dobrze bawic . Tego potrzebuję i mam nadzieję że ten server tego mi dostarczy.

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Opublikowano

Nick w grze:Janusz88

Dlaczego chcesz zagrać:Ponieważ Lubie minecrafta. Dla tego chciał bym pograć w minecrafta na fajnym serwerze z fajnymi ludźmi

Opublikowano

Nick w grze: Filippo

Dlaczego chcesz zagrać: Bo minecraft to fajna gierka i lubię grać multiplayer, ostatnio nie grałem i postanowiłem znów pograć, wybór padł na mpc. z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...