Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Walczcie walczcie ja ide spac nq wam

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Nie no człowieku serwer ma dwa dni, a znająć zycie nie jesteś w topce... jeszcze topka się zmieni wiec duzej straty nie masz 35 lvl jest dopiero ...

nie ma 2dni.. nawet liczyc nie potrafisz ?

ma niecałe 4/6 godzin i fakt nie jestem w twej owej jak to mowisz Topce bo nie gram dla lvla i nie no-life'uje , wiec o co ci chodzi ?

pisze prawde i fakty bo wiem jak to byla na innych serverach .

I nie interesuje mnie twoje zdanie , bo zaraz ci zylka pęknie i po ptokach.

Opublikowano

2. Jesli ktos z moderatorów stawia prywatny serwer, który nie jest serwerem mpc, traci range na własny wniosek.

POZDRO POĆWICZ

Nowicjusz
Opublikowano

Proponuję iść spać, może rano wstaniecie i będzie ON. :>

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

Ahh.. EvoniS w moich oczach już upadł, niestety nie będę już grał na tym serwerze choć tyle czekałem..

Pozdrawiam, eXpo.

Opublikowano

Zwatpilem w ten sserver juz jakis czas temu no ale teraz napisze ze nie zagram juz na nim na peno. I chuj mnie obchodza wypowiedzi typu "niepodoba ie to wypierdalaj!!", "jak nie zagraz to an chuj piszesz" itd Pozdrawiam i zgory dzieki za minusy

:)
Opublikowano

wyglada fajnie ale u mnie off wiec niedam + ani -.....

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Dziś "podobno" miał wystartować gdyż już prawie odepchnęli ten atak.(Tak pisał wczoraj Merkon)

Serwer jest bardzo fajny i miła atmosfera w shinsso. Zapraszam jeśli jeszcze ruszy

Opublikowano

olejcie ten serwer... toz to gorsza kaszana od evenye... tam sie jakos przyjemniej gralo... tam chociaz byl jakis pomysl na serwer, wykonanie kazdy widzial... tutaj nie ma ni pomyslu ni wykonania

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wejdźcie na evonis.pl i to pewnie oni są sprawcami tego ataku. Jestem pewien w 80%, chyba że to jakiś losowy czub. =)

Sygnatura.

Opublikowano
Do tych co sądzą, że EvoniS 'padnie' po tych atakach - mylicie się, nie powstrzyma nas coś takiego. Mieliśmy po prostu za słabe łącze, wykorzystali to. Nie mamy za bardzo pieniędzy na kupienie nowej maszyny, ale coś wymyślimy, obiecuje wam!

http://evonis.net/forum/showthread.php?tid=410&pid=6584#pid6584

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...