Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Merkon , kiedy wlaczycie serwera kolejny bubel i znowu mamy czekac do 2012 r ?

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

UWAGA!

Witam, Dlaczemu serwer jest do niczego ? Oto kilka powodow :

1. Team nie ogarnia : Robia serwer od 3 miesiecy i mieli bete i nic nie zrobili a teraz wam oczy mdla ze to byla "beta".

2. Serwer jest niedopasowany do niczego : Drop do dupy , Exp za wolny tzn za wolny tragiczny , Fabula zjebana.

To tak

Exp : Ludzie w kilka godzin wbijaja 20 lvl tu jest max 150 i nie ma nowych mapek do expa to jakim chujem chcecie tu wbic 150.

Fabula : Exp nie idzie z gra. Jak zwieksza exp aby dobrze sie wbijalo 150 lvl to fabula dropienia ku i bonow to nie wyjdzie bo na 80 ludzie nie bd mieli skili G.

Podziekowal i pozdrawiam . Mam nauczke po evenye gralem i gralem reset dalej gralem i stracilem tylko czas. Zapowiedziec serwer 3 mies przed i nie dokonczyc go to ja juz mam swoje zdanie.

Tenma powiedzial "nie jestem glupi zeby nie umiec dodac ikonki do skilla" Jednak jestes glupi bo jej nie ma.

Merkon powiedzial " serwer jest robiony od 0 " gowno prawda bo potem " gotowiec z mpc zepsul nam serwer " Wszystko jest zrobione na gotowcach.

wakow9.png
Opublikowano

Nie gram tutaj, ale widze ze czeka was powtorka z Evenye (gdzie sam osobiscie gralem) tez nie wysatrowal na poczatku.. zreszta co wam bede pisac, pewnie dobrze jeszcze pamietacie..

Back to BF3...

Opublikowano

Na mpc raczej też szły DDoS'y, więc możliwe, że i na EvoniS.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Ludzie czy wy tylko hejtować umiecie? Tym razem to był atak DDoS, Merkon pisał prawdę, widać choćby po tych tymczasowych lagach na stronce evonisa jak i forum. Tak samo jak DDoS MPC czasami atakował, przed tym nikt jeszcze nie opracował w 100% działającego zabezpieczenia. Fakt, wcześniej to oni zawalali sprawę, ale teraz to nie ich wina, chcieli dobrze, poprawiają bugi, ale dzisiaj szczęście im nie dopisuje... zrozumcie, że gdyby nie atak DDoS teraz byśmy grali, to już nie ich wina, to po prostu wielki pech - inaczej tego nie można określić. Tym razem nie oni zawinili.

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Albo w sumie mnie to pierdoli, dawaj co chcesz ;D

Opublikowano

Merkon ... Powiem Ci tyle:

po pierwsze to sam wyśmiewałeś evenye od gówien itp (ja też bo sie wnerwiłem)

po drugie mówisz że tak sie boisz dawać date to na chuja ją dajesz?

po trzecie mieliście się wyrobić do 18 .... zobacz- minęło 4h i gówno zrobione

po czwarte takie macie te pro elo zabezpieczenia w cliencie ze wczoraj się grac nie dalo

po piąte robisz se jaja ze ddos atak wystąpił? bo ja wątpię żeby z byle powodu dziecinny server mt2 atakowali ...

jest jeszcze wiele powodów ale nie chce mi się już nic pisać

do dzieci : teksty typu : wypierdalaj neo , won debilu itp dzięki za nie - świadczy to tylko o waszym poziomie . (nie tym z metina - jak jakiemuś by to łba przyszło.)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@Dash

Kilka dni temu to prules sie na tych ktorzy mowili ze to drugi evenye

Szybko zmieniasz zdanie-.-

Na evenye bylo cos jeszcze gorszego(eq z navi po godzinie otwartego serwa )a tu tego nie ma!

sstwc.jpg

Opublikowano

Hehh.. i 18 juz daleko za nami a serwer off;) pozdro nawet juz strona nie dziala

Cool team jak w evenye hehe!

Wiedzialem ze tak bd^^

sygnaturas.png

Opublikowano

gdy strona sie nie odpala to client tez nie mialem tak przed 20 minutami : > strona online to cleient tez proste jak pieprzenie : D

A co do serwera : Fajny ael kur... przedluzaja Ta date jak nie wiem co , merkon strefy czasowy chyba pomyslil : P

Opublikowano

Ludzie troszke ogaru zyc bez metina nie mozecie? dajcie im pracowac

hmm .. pracowac ? ?

oni se w nie powiem juz co z nami leca !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...