Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DDoS to ciężka sprawa , byłem świadkiem upadku kilku serverów przez nagłe ataki takiego czegoś, jak bd sie to powtarzało to upadnie Evonis ;f

bez reflików

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekać można, ale powiedz ile można czekać na serwer miejmy nadzieje, że Merkon da rade przez noc i odpali z rana serwer.

matjes4.png

Opublikowano

evonis.pl

"O nas :

Jesteśmy grupą osób, które znudziłe ciągle obiecanki cacanki administratorów wszelakich serwerów. Niewiadomo kurwa jakie prezki, zapowiedzi o serwerach, których nie da się hackować. Pierdolenie o Chopinie. Merkon dużo pierdolił o czymś takim i właśnie dlatego postanowiliśmy udowodnić, że jebaniec kłamie."

Opublikowano

No szału nie ma , - tylko ja 1 nie rozumiem mieliscie tyle czasu na wyeliminowanie bugow i dopiero teraz to zrobiliscie :/ (ktoś odpowie ?)

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

mógłby ktoś wstawić klienta na speedshare ? a i nie jeździjcie tak po Merkon ' ie i Fifolski ' m oni też mają swoje życie , nie są nałogowcami jak niektórzy , że będą robić serwer specjalnie po to żebyście na hackach jeździli ... Dajcie im odpocząć , bo harują dzień i noc nad tym serwerem ...

Opublikowano

to jest racja . nie ma co ja z teamu najbardziej szanuje Fifolski'ego

chłop swój ogarnięty odpisuje normalnie więc 3mam kciuki.

a co do serva jest pro elo elo jak teraz naprawione all będzie można śmigać

a i jeszcze jedno exp 2x czy 4x jest?

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

Ja bym prosił was o te buty wiatru chociarz , może być za jaks misje mi to obojestne ale zeby byly

Będe grać na :

Opublikowano

Spokojnie. Czy jest fajny czy nie ocenicie sami, to będzie zadanie dla Was !

Ja tylko staram się wyjaśnić całą sprawę. Dostałem już 3 smsy : Na dwa odpisałem, na trzeci odpiszę tutaj : Tak chciałbym kupić telewizor ale jakiś tani (najlepiej z HDMI).

f.png

Opublikowano

Fifol do której tak jutro zamierzacie otworzyc serwer? z rana jak sie da czy bedziecie czekac na tenme>

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

12345tt ja wole privy hardy niż Pe eL wiesz czemu ? jest wiele powodów tj . brak noobków i botów ...

Opublikowano

Fifolski możesz dać clienta na przeklej lub speedshare ?

Opublikowano

w tym rzecz , że na tej stronie , megaupload i jeszcze coś co tam było mam ściąganie do 15 kb/s ;/ mam neta 1mb , a na speedshare to do 250 kb/s

Opublikowano

mulitupload ma dobry transfer

Będe grać na :

Opublikowano

Walczymy ! Wyłączyliśmy nawet xxx ohmy.gif

A tak na poważnie. Zbieramy się ciągle po ataku. Dzisiaj na 101% nic nie włączymy (w sumie to zostało jeszcze 10 minut z dzisiaj w chwili pisania tego posta).

Tenma nie jest jedynym człowiekiem w zespole. Co do działania - jeszcze tak na dobrą sprawę nie pokazaliśmy nic. Tutaj pięknie wszystko obrazuje takie staropolskie przysłowie : "Jak nie urok to sraczka" smile.gif

f.png

Opublikowano

Fifol nie bedzie odpalony serwer dopoki nie wroci tenma z szkoly? TAK/NIE? bo nie wiem czy wbic dopiero po 15

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Jakie kradzieże? To nie są żadne włamy na serwa tylko umyślne przeciążanie go;)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Pozbierajcie sie i odwet - zniszczyc ich

Będe grać na :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...