Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera :/ Niestety tak jak już ktoś up napisał serwer zbyt przereklamowany.

Masa bugów, zero nowej fabuły, misja której nie da się wykonać, niektóre frazy pozostały bez tłumaczenia.

Dobiłem 20 lvl i nie mam zamiaru tracić ani 1 minuty na to coś, jedyna misja z jaką się spotkałem to misja z wisiorkiem od handlarki różności, kompletne zero, serwera nie polecam, Abyss.

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

To tak:

Nie polecam bo :

-Na bronie na 30+ ulepszacze typu małż i inne gówna.

-Nie widac mobów na przeklętej, a są potrzebne do misji.

-Małp też nie widac (przynajmniej ja nie widziałem).

-Ulepszacze nie dropią.

-IS jak na PL (czyt. drogi)

-Rozwaliłem ponad 11 metinów z czego żadnego bonowania/zmieniania.

-Exp jak na PL, nie sądzę żeby był zwiększony.

Jedynie pod jakim względem mogę polecac to takim, że są dobre zabezpieczenia (w miarę).

A jeszcze jedno, do 20 lvl są aż 2 misje, przy czym nie ma w ogóle biologa.

@DOWN

Ja też mam 20, ale miałem misję z naszyjnikiem i od kapitana (naszyjnik - dziki, kapitan - 300 przeklętych zwierząt których nie widac).

Opublikowano

Dlatego nigdy nie napalam się na serwery z rozgłosem, Hybrid jest spoko mam konto, ale mało ludzi, tutaj 1 wielki bug idę pykać w 4Story (chwilowo ;D)

Opublikowano

Polecam zagrać na jakimś starym, ale dobrym privku, typu Hybrids lub Nexus.

Evonis to po prostu dno. Najgorszy serwer :> Evenye został oczyszczony z winy, dzięki Evonisowi.

Opublikowano

Wszysko tak jak UP-ki, jeden z gorszych serwerów na jakim miałem okazję zagrać. Nie polecam, exp identyczny jak na PL-u...

Opublikowano

Chciałem się tak zapytac... Nad czym wy te nocki robiliscie? Skille na G szybciej na polskim bym zrobił..

Jeszcze drop z metków w opłakanym stanie.. Mało ludzi nic nie można kupić na polskim jest juz latwiej a przeciez to ma być priv.. nie oczekuje ze dacie coś mega latwo ale to już jest przesada.

SZKODA CZASU NA TEN SERVER!

xVirhordx.png
Opublikowano

Podobno były testy, tylko nie wiem co oni sprawdzali. Może obserwowali trawę w m1 i m2 i patrzyli czy poprawnie wzrasta. Serwer - klapa

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Serwer kompletna klapa, pograsz godzinę i masz 15 level i z tego nic nie dropi w ogóle z potworów oraz misji brak. (Może jakaś jedna się napatoczyła...)

Merkon sam naśmiewałeś się z "projektu Evenye", a teraz wyszedł Wasz "pseudoprojekt EvoniS".

Także polecam obejrzeć ten filmik i w końcu to zrozumieć.

Zdecydowanie w tej chwili odradzam tam grę. Chyba, że ktoś ma zamiar spędzić nockę aby wbić 40lv...

Opublikowano

Został nam tylko jeden problem - kickanie. Wiemy już czemu tak się staje. To przez nowe skille. Staramy się to naprawić.

info z forum ^ Podane przez Merkona

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Witam , mam problem . Po patchowaniu , jak chce uruchomić EvoniS ' a to nic mi się nie pojawia ... Co zrobić ? NIE WŁĄCZA SIĘ ;/

Opublikowano

Nom właśnie ;< Mi sie spatchowało pokazuje mi się okno logowania wpisuje passy no i mi pisze cały czas zaraz wbijesz do świata evonis ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...