Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Merkon napisz coś skoro przeglądasz temat albo nie obijaj sie o forum tylko wio do robienia serwera

Nie pomyślałeś, że Merkon może być tylko online na mpc a zajmuje się pracą dot. serwera ?

Mam wrażenie że 1/4 graczy Evonisa to "idioci" !

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Merkon napisz coś skoro przeglądasz temat albo nie obijaj sie o forum tylko wio do robienia serwera

a co ty tak piszesz jakby ten serwer Ci sie należał? zresztą, szkoda się bardziej rozpisywać na takich osłów jak ty.

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Albo w sumie mnie to pierdoli, dawaj co chcesz ;D

Opublikowano

Fuzzy, no ty za to jestes graczem pelnym sukcesow... ciekaw jestem... nie mysl ze omijam hardy bo to wlasnie na nich gram^^

ciekaw jestem czy oprocz gadki na forum potrafisz cos jeszcze?

na serwerze gralem i mam prawo go oceniac

piszesz ze evenye wyszedl pelen bugow? a toto nie? tam chociaz bylo widac moby, drop szkatulek byl poprawny, a tutaj? niewidzialne moby w m3 cie zabijaja

takze japa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Merkon, no ok, tylko ze juz po wszystkim pisaliscie ze to jest beta:) trzeba bylo zrobic jednodniowa bete, zapalency i tak by zagrali i bugi by wyszly na jaw, a takto troche to dziwnie wyglada, beta ale nie bedzie po niej resetu postaci^ ^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

BUTY WIATRU BEDA Z MISJI .. NIE UMIECIE CZYTAC??A PRZEDMIOTAMI Z IS RACZEJ BEDZIE MOZNA HANDLOWAC BO PREZCIEZ DROPIA Z METINOW TO JAKBY NIE MOZNA BYLO HANDLOWAC TO BY BYLO NIEOPLACALNE.

Opublikowano

Najlepiej byłoby dodac na start buty wiatru, umiliło by to grę.

Mi się wydaje, że ten exp jest jak na PL, albo jak UP wspomniał z pierścieniem +50%.

@Merkon, kiedy wystartujecie?

Opublikowano

Dobra juz dajcie mu spokój niech wszytko dobrze zrobi i dopiero niech otwrzy.

Ja jzuz wole poczekac i grac na dobrym serwie niz potem plakac ze nie mam gdzie grac, ale owszem poczatek troche nie wypalil ale ja i tak wieze ze to jest swietny serwer.

A zapewne wsztyscy co piszą ze serwer do dupy itp ze nie będą tam grac to zapewno będą tu grac tylko tak piszą.

Opublikowano

mogliscie odrazu o tym myslec ze beda ataki na serwer ... a tak btw. skoro skonczyliscie juz all bugi i tyt masz czas na rozpisywanie sie na cforum to moze wkoncu wlaczysz kur*** serwer?? co ty na to??

Opublikowano

MatiPRO idz sie przewietrzyc bo chyba glowa cie boli z braku tlenu

ledwo ze szkoly wrociles i juz musisz ludzi wyzywac?

PS jak beda mieli wlaczyc to napewno to zrobia

DAJ +

Opublikowano

Lbo zrobcie serwer troche 4fun takie easy bo hard dedyków jest masa polskich a niema zadnego cos w stylu chinskich ;x

Szymonziom99 wiedziałem, że to napiszesz już jak przeglądałeś ten temat... bo ty w każdym temacie to piszesz... właśnie masz w cholere easy np. elitemt2 panodry dragony i te inne (na nich grałem, wbijałem w parę dni 105lvl i kończyłem z nudów)... masz taki wybór że cud, a ile masz hardów? Ja od czasów insomni nie pamiętam drugiego dobrego harda (bo tiverie, novy,avalony nie można nazwać hardami). Ten serwer to ma być hard dla ambitnych graczy, a nie dla dzieci którzy wolą mieć wszystko podane na tacy (czyt. u handlarzy) i po dwóch dniach zacieszać jape z eq +9 i skilli na P a po tygodniu skończyć grę bo już nie ma co rozwijać na naszej postaci... jak cie bawią takie serwy idź na chinole. My chcemy pograć na poważnym serwerze, na dłużej, cieszyć się z osiągów, a nie w 3dni przejść praktycznie całą grę. Takie moje zdanie, pozdro

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Albo w sumie mnie to pierdoli, dawaj co chcesz ;D

Opublikowano

mogliscie odrazu o tym myslec ze beda ataki na serwer ... a tak btw. skoro skonczyliscie juz all bugi i tyt masz czas na rozpisywanie sie na cforum to moze wkoncu wlaczysz kur*** serwer?? co ty na to??

Chłopcze wiesz, co to jest atak DDoS? Obciąża łącze internetowe tak, że nie można się zalogować: a więc jak ma włączyć serwer?:] Troszke logiki.

Sygnatura.

Opublikowano

Zniżcie ceny w is to szybko uzbieracie na te łącze, te ceny co teraz oferujecie to są przesadzone jak... Nie będę mówił co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...