Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopcze wiesz, co to jest atak DDoS? Obciąża łącze internetowe tak, że nie można się zalogować: a więc jak ma włączyć serwer?:] Troszke logiki.

on i tak pewnie nic nie zrozumial

a jesli nie masz co robic zapytaj cioci wikipedi co jest DDoS jesli jeszcze nie rozumiesz ^^

PS jeszcze mu wytlumacz co to jest lacze internetowe

DAJ +

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Merkon na razie próbuje coś wymyślić...zejdzie mu pewnie do jutra i da jakieś info , bo na razie to wiemy tyle ,że zostali zaatakowani :<

up@ co ci da zmiana ceny w IS? jeżeli serwer nie uruchomią jak nowego łącza nie kupią? zaraz będziemy musieli robić ściepę na serwer ,żeby zagrać ,a serwer nawet całego dnia nie stał i nie wiadomo ile postoi i czy w ogóle !

Opublikowano

@upx2

Nie rozumiem cię, płaczecie jak Merkon nie pisze , a jak napisze to mówicie że się Obija ...

W innym temacie tak samo było...

Trochę ogaru zachowajcie, bo jak neo 10 letnie się zachowujecie (wiem jak to wygląda, bo znam 9 latka co gra w metina...)...

fb.com/myrodj

Opublikowano

Kolejna godzina podana, czyli między 17:24, a 18:24 - nie wiem po co to podałeś i tak wiadomo, ze się spóźnicie, a oszczędzilibyście tych płaczów ludziom na forum.

Opublikowano

niby taak ; D

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

Śmiechu warty ten cały EvoniS, czekam już tyle czasu i nawet nie połączyłem sie z serverem :/

Opublikowano

Dobra juz nie spamic bd jutro miec server zapewne albo i dzis jak im sie uda a wy w kazdym poscie piszecje to samo ...

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...