Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiliście tego serva ruski miesiąc, tak zachwalany nowe bronie zbroje itp... Skill body zbugowany nie ma ikonki, glewia i dlugi miecz ten sam wyglad na dodatek biały^^. Pewnie tych mobów, mapek, metinów też nie ma bo jak coś się zepsuło to tylko tutek, bo sami nie kumacie to jak mielibyście zrobić nowe metiny itd. Od biologa misji nie ma? chyba, że sie zaczynają wyżej ta fabuła to pewnie też jakiś nie wypał. Tyle ode mnie

Z tego co jeszcze wyczytałem to tak: na niektórych mapach nie widać mobów kd +5 nie da sie wkładać bo zbugowane śmiać sie tylko chce. Misje to chyba 1 na początku i 1 na końcu, lepiej było zostawić stare niż dodać tak mało na tyle leveli, a ta fabuła ? jak narazie nie ma żadnej. Berek nie ma animacji pewnie ją terroryści ukradli pewnie by dużo jeszcze wymieniał o bugach co miało być a co jest na servie, ale brak czasu bo pewnie ciągle będzie tego więcej.

Opublikowano

Ale ja pobrałem monster.epk ze strony evonis i nadal się ściąga ;|

sygnazapollitra.png

Jakbym mógł to wlepiłbym Wam karnego kutasa za chujowe ostrzeżenia

-.-"

Opublikowano

Testowałem i powiem krótko: PORAŻKA! Team MPCForum - uznające się za najlepsze forum o cheatach - stworzyło serwer nafaszerowany bugami.

Jakieś nie widzialne moby, bugi ze skilami, brak misji, offy co chwile - co to ma być?!?!

Porażka = Evenye x 3 - EPIC FAIL!

Opublikowano

Przepraszam cały team Evenye za słowa krytyki. Evenye w porównaniu do Evonisa jest 500% lepsze . Nie ogarniam tego żeby kasa dropiła po 20k z dzikusów a żeby wbić 20 lvl trzeba poświęcić 3-4 godziny. Brak nowej czcionki zresztą co tu gadać... Już serwer traci użytkowników. Jeśli nic nie zrobią serwer padnie w gorszym stylu niż Evenye

Pozdrawiam Ogier

Opublikowano

Serwer zbugowny, brak ikonki nowego skillu u bodyego. brak mobków w Imha - jest quest, wchodzisz a tam ' coś ' czego nie widzisz bije ci po 1,5k ;x

NIE POLECAM!

Opublikowano

@upy

A tak trudno wpaść na pomysł aby najpierw skasować pliki monster...?

@Top

Serwer strasznie mi się nie podoba. Bug na bugu, niewidzialne moby, exp to chyba 2x, a fabuła to exp, bo do 27lv są tylko 3 misje...

Ogólnie porażka. Nawet nie które hamachi są lepiej zrobione.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Znalazłem tzw. bug.

U stajennego jest błędnie napisany wyraz, "imformacja" i jest tam po niemiecku.

W Shopie u stajennego jest pusto, tak samo u rybaka.

Naprawcie to przy najbliższej konserwacji.

!

fb.com/myrodj

Opublikowano

Evenye było dużo lepsze. Tu jest minimalna ilość questów... Miał być wiekszy exp niż na Evenye. na Evenye było 2,5x, a tu miało być 4x... a kurwa może 2 jest...

Brak ikony 6skilla u bodego...

Pff ...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

na evenye grywalnosc byla nieporywnywalnei lepsza niz tu... z metinow szkatulki a z nich itemy z IS... kazdy mial rowne szanse, tutaj jak nie kupisz czegos w Is bedziesz lama;x taka prawda...

w m3 zbugowane moby (niewidzialne) to jak do cholery bron na 30 dropic?^^

jak na tyle miesiecy pracy i opozniania aby dopracowac to fail fail fail

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

świetne zabezpieczenia na FB - Brak wędki i robaków u rybaka ..

Bug Bug Bug .

Nie ma ikonki 6 skilla u bodego . Exp jest za wolny .

Za mało ch . 1/5..

Opublikowano

Serwer bardzo przereklamowany :/

Pelno bugow, Miala byc nowa fabula a nic nie ma 2 misje ktorych nie da sie wykonac

Jeden z gorszych serwow na jakch gralem

Ulepszacze nie dropia a na ulepszenie riba na 1 trzeba 2x malz 2x osc 2x nieznany talizman+ a na +3 trzeba niebieska perle i jakies glupoty :/

na +2 pewnie biala a na +4 krwawa perla a co dalej ??

Nie polecam serwa juz lepiej grac na PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...