Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał być o 18 , był by ale zaatakował ktoś z DDoS jak ktoś nie wiem co to wpisać sobie w wikipedi , bugi i wszystko już jest zrobione , I KURWA gnojki nie pisać 2 evenye bo to jest evonis .. nabsy

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja juz stracilem nadzieje na ten serwer , teraz czekam na Elcardie lub NevrasT

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale tutaj (również jak i na evenye) popełnione podstawowy błąd. Zapowiedź - prezentacja czegoś czego nie ma. Wiecie, Merkon.. że jak byście nie pisali że macie jakieś plany, otworzyli byście server spokojnie... całkiem spokojnie - a teraz tacy jak ja i inni was duszą, wręcz przygniatają by tylko pograć

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale tutaj (również jak i na evenye) popełnione podstawowy błąd. Zapowiedź - prezentacja czegoś czego nie ma. Wiecie, Merkon.. że jak byście nie pisali że macie jakieś plany, otworzyli byście server spokojnie... całkiem spokojnie - a teraz tacy jak ja i inni was duszą, wręcz przygniatają by tylko pograć

Popieram upa ja miałem wielkie plany z serwerem a tu podobna sytuacja jak w przypadku evenye

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

To ja dziekuje za gre:)

Mieli tyle czasu,mowili ze pracowali 10miechow czy iles tam i co?Tak trudno bylo posprawdzac bugi?

A zreszta,przeciez nie mozna cos mowic o serwerze skoro go nie ma.Online byl ok.10h ale posluchajmy historii evonisa;)

PS:soory merkon ze wyciagam wasze brudy z serwera ale sa serwery lepsze od waszego i robione jeden miesiac^ ^ a nie 10 i lepsze zabezpieczenia.12-osobową kipe przeroslo takie zadanie przez 10miechow:)

A wiec historia;)

Zalety serwera:

-lvl obok nicku

-fajna atmosfera i exp

-Unikalny client

-Nowe skile

-Zero Cheaterow

Wady:

-Czerokrotne przesuniecia serwera bodajze o 1-2tygodni

-Otwarty serwer,lecz duza czesc ludzi nie mogla lognac

-Pierwszy blad serwera:Nie bylo widac mobow(po otwarciu)

-Drugi blad serwera:Ogolne otwarcie serwera 11-12(gdzie nazajutrz wiekszosc szla do szkoly)

-Trzeci blad:Chyba gorszy drop niz na PL'u czyli to samo jak na evenye

-Czwarty blad:Nowy skill nie zadawal dmg lub baaaardzo male i zzeral duzo pe

-Czeste kicki

-Ok 30% aury miecza byly bugniete i nie wchodzily

-Brak animacji berka

-Tylko ch1 otwarte(bardzo duzo chamskiego zachowania i ksucia ze strony graczy)

-Off od 12:00 az do teraz

-12-osoby sklad(za duzo ludzi)

-Przedwczesna zapowiedz serwera

Czyli:5zalet i 13wad:) Macie statystyke:)

sstwc.jpg

Opublikowano

Powiem tylko , że nie wierze , że ddos ich atakuje tylko , że nie skończyli jeszcze wszystkie tenma idzie jutro do szkoły wieć jutro będa kończyć i serwer może włącza o 18-22, bo zawsze jak coś robią to zawsze coś się dzieje oni tacy nie wini.

matjes4.png

Opublikowano

DDos wykonczy komputer Merkona - jezeli ataki beda powarzane - lepiej szybko cos z tym zrobic

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Mieli tyle czasu,mowili ze pracowali 10miechow czy iles tam i co?Tak trudno bylo posprawdzac bugi?

A zreszta,przeciez nie mozna cos mowic o serwerze skoro go nie ma.Online byl ok.10h ale posluchajmy historii evonisa;)

PS:soory merkon ze wyciagam wasze brudy z serwera ale sa serwery lepsze od waszego i robione jeden miesiac^ ^ a nie 10 i lepsze zabezpieczenia.12-osobową kipe przeroslo takie zadanie przez 10miechow:)

A wiec historia;)

Zalety serwera:

-lvl obok nicku

-fajna atmosfera i exp

-Unikalny client

-Nowe skile

-Zero Cheaterow

Wady:

-Czerokrotne przesuniecia serwera bodajze o 1-2tygodni

-Otwarty serwer,lecz duza czesc ludzi nie mogla lognac

-Pierwszy blad serwera:Nie bylo widac mobow(po otwarciu)

-Drugi blad serwera:Ogolne otwarcie serwera 11-12(gdzie nazajutrz wiekszosc szla do szkoly)

-Trzeci blad:Chyba gorszy drop niz na PL'u czyli to samo jak na evenye

-Czwarty blad:Nowy skill nie zadawal dmg lub baaaardzo male i zzeral duzo pe

-Czeste kicki

-Ok 30% aury miecza byly bugniete i nie wchodzily

-Brak animacji berka

-Tylko ch1 otwarte(bardzo duzo chamskiego zachowania i ksucia ze strony graczy)

-Off od 12:00 az do teraz

-12-osoby sklad(za duzo ludzi)

-Przedwczesna zapowiedz serwera

Czyli:5zalet i 13wad:) Macie statystyke:)

To już jest naprawione , a jak Ci sie nie podoba to wypier** ja nie będę na takie komentarze odp.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Ludzie, a skąd macie pewność, że do ddos ich atakuje, a może nie mogą naprawić czegoś i dlatego tak piszą, bo merkonowi nie można zaufać.

matjes4.png

Opublikowano

A wiec historia;)

Zalety serwera:

-lvl obok nicku

-fajna atmosfera i exp

-Unikalny client

-Nowe skile

-Zero Cheaterow

[...]

Reszta skasowana z powodu za duzo zajmującego miejsca .

Wiesz co Ci powiem ? Nic - bo szkoda słów ! Najpierw piszesz do mnie że serv fajny itp, a teraz sam narzekasz

Opublikowano

Czyli dopiero jutro ON ?

ON wtedy gdy debile przestana atakowac serwer. Wiec moze to troche potrwac..

Mogli nie zapowiadac serwa i ze to spod skrzydla merkona tylko normalnie otworzyc i ci co by wbili by wiedzieli ze to merkona a tak to zapowiedziane to glaby robia ataki zeby ludzie tracili nerwy

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Nie wiem jak was ale mnie to wkurwia że Merkon ma czas na all, tylko tutaj nie wbije i nie da jakiegoś info.

Podstawowa zasada - nie zapowiadać serverów ....

Dobra ja dziękiuje na dzisiaj ide spać, jutro o 14 bd i zobaczymy czy będzie ON.

Opublikowano

Pewnie konkurencja zaatakowała już było kilka takich przypadków i kilka serwerów już padło w taki sposób miejmy nadzieje że w przypadku evonis tak nie bedzie

Opublikowano

Pewnie konkurencja zaatakowała już było kilka takich przypadków i kilka serwerów już padło w taki sposób miejmy nadzieje że w przypadku evonis tak nie bedzie

Opublikowano

Merkon, ale co jutro będzie jak zawsze, że po 18 dopiero coś będzie, bo wiem, że tenma coś ze szkoly wraca o 15 ;p

matjes4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...