Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinayt3

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

● 99% PD za polowania na LVLu 2-19
● 50% PD za polowania na LVLu 20-39
● 25% PD za polowania na LVLu 40-59

Jezeli exp bedzie zbyt wysoki to powiem tyle ,ze nikt tych polowan nie bedzie robil :>

Opublikowano

● 99% PD za polowania na LVLu 2-19
● 50% PD za polowania na LVLu 20-39
● 25% PD za polowania na LVLu 40-59

Jezeli exp bedzie zbyt wysoki to powiem tyle ,ze nikt tych polowan nie bedzie robil :>

Exp jak na Evonis najpewniej.

:)
Opublikowano

skoro taki exp to pokiego dawac 150 lvl??na poczatek wystarczy 99 a potem powoli zwiekszac granice..bo 99 beda bardzo dlugo wbijali..

W 100% zgadzam sie z twoja wypowiedzia

jezeli taki exp ma byc jak na evonis to sie nie oplaca dawac bariery levelowej do 150.

jak jeszcze evonis dzialal to zobaczylem na ranking to ledwo 61 lvl mial nabite ponad 3.5k min :>

Opublikowano

Brak bonow u npc glupota, brak 6i7 to ok. Chyba zeby zrobili drop z kazdego metka po na przyklad 10-20 dodania/zmiany bonow to wtedy ok. Ja na wstepie proponuje zwiekszyc resp metinow kazdego rodzaju co najmniej 2krotnie jezeli dacie do nich dropiace bony. Co do KU to przesada, na takim hardzie nie bedzie zbyt wielu ludzi... To moje sugestie, jak bedziecie szukac nowych questow, nagrod itp to sluze pomoca. Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak powiedziałam wcześniej tego typu pomysły nie są przemyślane... I już... ;x

A jeżeli chcesz pro harda to graj na PL rób sb 10 postaci i zdobywaj nimi na nowo eq...

Tak więc powodzenia ; x

Teraz np. jest bardzoo dużo osób na Elite więc wątpię by taki hard jakiego ty chcesz przebił rzeczywiście tego serva...

A jeżeli server ma byc inny... To wystarczy dac minimalne zmiany np. nowe bronie ... Po standardowych (np. szaman. zbawienia>diabel>lezak>tigram)

Nowe zbroje (nie mowie już o epikach bo to jest nudne... Wszędzie piszą nowe zbroje... Jak dla mnie szmaragd,niebianska,szafir i epicki to żadna nowośc...(ale to margines)

No i sama sugestia z tymi 8 skillami ;p to też już przyciąga... ;p

zmianah.png

Opublikowano

na AYT3 exp byl z 200% tylko ze AreQ Dawal wiekszego expa bo zlitowal sie nad nami bo jak sie skonczyl event 700% to juz kazdy plakal bo nie mogl nic wbic ;d

Opublikowano

@Up Kolego spójrz na Hybrida Arymanik 1 OSOBA ,a robi wszystko i pracuje za 10 . 1 osobowy team jest możliwy ale tylko dla wytrwałych

Opublikowano

ja proponuje 1 kamyk do G ale żeby trzeba go dropić z metków 65+

Pod istniejące bronie dać inną nazwę i teksturę

I żeby nie było że są rózne bony wbudowane w bronie na ten sam lvl i żeby były normalne wart. ataku (a nie baron 63atk)

Usunąć atla v2 i zombie land ,zamaist nich dać jakieś niepowtarzalne mapki

zmienić zwiększenie ataku u helta na coś innego

żeby dane techniczne zbroi się poprawnie wyświetlały a nie że nieb. zbroja ma wpisane od 115lvl i 100deffa a jest od 85(u wojów była od 75)

Pozdro Assix (mam nick treefort bo zapomniałem passów do assix)

Opublikowano

Siemka wspominał już coś AreQ o starcie nowego serwa? Grałem na MetinAYT2 i z niecierpliwością czekam już na tego metka:) A tak w ogóle jest tu ktoś z graczy MetinAYT2? Ja w grze miałem nick LeeRoy (sura wp 103lvl)

33105549350374418522.png
Opublikowano

kurde szkoda bo serwer zapowiadał sie zajebiście, a grałem już na serwerze AreQ i wiem że by było tak jak jest w prezentacji

33105549350374418522.png
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zyski z is 50% dla sponsora? A wasze 50% przechlejecie?

Nie ogarniam .. -,-

Jak jest item shop to raczej wszystko co wydamy powinno iść na dedyka.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...