Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tu zagrać pomocy ... Teraz mi pisze ze konto nie istnieje .

cały czas mi sie ładuje pasek ładowania w metine błagam o pomoc

Everybody LIES

:)

Opublikowano

Mam pytanko czy na start dostaje sie pierścień teleportacji i czy odrazu ma się konia i jeszcze jedno jak brzmi po niemiecku nazwa tych całych tęczowych kamieni

Everybody LIES

:)

Opublikowano

Mam pytanko czy na start dostaje sie pierścień teleportacji i czy odrazu ma się konia i jeszcze jedno jak brzmi po niemiecku nazwa tych całych tęczowych kamieni

Nazywaja sie te kamyczki: regenbogenstein

Konia dostajesz z takiego pomnika na srodku kazdego m1

Pierscien teleportacji sie dostaje ale mozna nim sie teleportowac do m1 kazdych krolestw u handlary mozesz kupic levis ring czy cos takiego i to jest pierscien teleportacji (dziala jak teleporter ofc)

Opublikowano

Up. nie jest 0% expa tylko jest zwykły exp taki jak ustawiont na serwie tzn. niema bonusu

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

podstawowy exp na serwie jest 200%, nie wyswietla sie nigdzie w grze bo to w plikach serwera jest

ten co sie wyswietla w ogloszeniach na czacie to jest DODATKOWY exp/drop rate/yang rate

np. jak jest 150% expa na czacie, to tak: dajmy na to ze spota leci 1kk expa ze spota przy zwyklych ratach, przy 150% poleci ci 2,5kk (jak juz mowilem exp jest dodatkowy czyli +150%)

@te teczowe kamyki to Regenbogenstein, dropia praktycznie ze wszystkiego, ja czasem zbieram pozniej w m1 wyrzucam je, jak ktos wtedy potrzebuje to bierze

pierscien TP czyli Userpanel, dostaje sie na poczatek gry każda postacia, jesli by ktos sellnal przez przypadek bo sie zdarza, to moze nowa postac zrobic i do dozo przezucic. jednak moze kupic u handlarki ale to 200kk, co na poczatku to jednak troche duzo sie wydaje

konia sie dostaje od posagu M1, od 25lv mozesz wziasc konia 1lv i zdjecie, od 50lv boja, od 75 militara

Opublikowano

podstawowych rat nie znam, ale dodatkowe sa

50% - drop rate

50% - yang rate

150% - exp rate

@kacper.head1 jak ty piszesz ze na tym lv ci wolno leci w v1 atla, to watpie ze wogule ty bys chcial 100 wbijac, myslisz ze skoro mozna wbic 255 max to tak latwo pojdzie nawet 100 wbic? jednak trzeba sie troche pobawic zeby wbic ten lv, ale jak juz wbijesz 140 to potem latwo wbic 170 ;]

@jesli ci naprawde tak slabo leci, to wez pierscienie na 30 min z other stuff i pierscienie z zoltych ebo szkat z other stuff 2 na 3godziny

Opublikowano

"Problem jest ze smoczych +0 20 ludzi 50 zwinka 60k z chmurki po przejsciu na zabki +7kd +12 20 ludzi 2x50 zwinka i 25% um w tego samego typa tylko 30k!"

widocznie zalozyl abs, albo ty zmieniles/as troche eq i moze mniej walisz ;p

@Hej , wie ktos ile jest % na szmaragde ?

F4ckY3i jesli masz, dajmy na to zbroje 110 +9 i chcesz robic zbroje na 150 +0, to niewazne gdzie robisz to masz 100% na zrobienie, jesli "modyfikujesz" bron/zbroje (ulepszasz na inna) to zawsze masz 100%, ulepszenie od +0 do +9 niekoniecznie jest 100%

@lolo1122 - nie umiem zbytnio niemieckiego, dlatego wujek mi pomogl i wyszlo na to ze jest to pieczec, czyli to sluzy do przywolania mounta, sa rozne mounty, lew/dzik/wilk/tygrys/tygrys cienia/sniezny lew i jakies tam jeszcze

@przy okazji skoro o mountach mowa, wiem ze pieczecie na mounty leca z z jakis mysteriose truhe, ale skad te szkaty dropia? ;p

@Yesi PW ;p

Opublikowano

Wlasnie to byla moja buffka 15 lvl bez eq walnalem bez kryta smokami 60k a zabkami ledwie 30 ciagnie...

zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...