Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz wymarzony serwer - wymiana zdań

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hard, hard/medium, max 99-120lvl. Bez nasranych pelno zbrojek i broni. Niebianka, tryton max i po nich ew. 1 set broni trudnych do zdobycia.

Cos w stylu Ascariala s1, Exaliona , Balmory, Concordii lub tez Ravii s1 i tego klimatu z poczatku tego serwera...

Podobno Restia byla podobna dosc dobra ale tam nie gralem wiec jej nie wymienilem.

O wlasnie widze kolega podobny gust. Na takiej concordii gralo sie bosko. Nie ma syfu to mozna grac, ale zeby tez nie bylo eq +0 na start i ulepszania helmow u kowala godzinami na poczatku ;f

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

O wlasnie widze kolega podobny gust. Na takiej concordii gralo sie bosko. Nie ma syfu to mozna grac, ale zeby tez nie bylo eq +0 na start i ulepszania helmow u kowala godzinami na poczatku ;f

Taki był kerunis.pl ;c Tęsknie

Opublikowano

Wasz wymarzony serwer powstanie w ciągu roku :)

już rozpoczynają się prace wstepne, a serwer a raczej koncepcja ''pomysł'' na serwer rozkurwi system. Już moja w tym głowa :)

nic tylko czekać, a teraz grajcie sobie dalej na tych ''pseudo'' serwerach robionych przez ludzi z wykrytym brakiem mózgu ale co zrobisz? nic nie zrobisz xD

ps. co sądzicie o dodaniu 9 itemka do ekwipunku? Pierścienia?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano (edytowane)

już rozpoczynają się prace wstepne, a serwer a raczej koncepcja ''pomysł'' na serwer rozkurwi system. Już moja w tym głowa :)

nic tylko czekać, a teraz grajcie sobie dalej na tych ''pseudo'' serwerach robionych przez ludzi z wykrytym brakiem mózgu ale co zrobisz? nic nie zrobisz xD

Tak naprawde najlepszy serwer powstał już dawno, powinienem był użyć raczej liczby mnogiej ponieważ takich serwerów było wiele. Jednak z niecierpliwością czekam na Twoją propozycję.

Edytowane przez TaaaZoooR
Opublikowano

Dziś serwy jak grzyby po deszczu powstają  , tak nasrane i tak naprawdę 2/10 z tych projektów jest wart uwagi i czasu reszta to kaprys twórcy bez jakichkolwiek umiejętności i ambicji . Co nie znaczy ze nie warto próbować ;)

Również mam swój projekt nad którym pracuje od początku roku i zamierzam wystartować pod koniec czerwca , typ medium/hard 120 lvl max , nie wiele petów wierzchowców kostiumów i 2 trudne sety. Bardziej będę stawiał nacisk na ciekawe dungeony , questy i PVP , serw będzie raczej utrzymany w klasyce MT2 coś w stylu ulepszonej Tiveri. Jestem zwolennikiem raczej klasycznego metka dlatego tez chce zrobić cos co nie będzie strasznie odbiegało od oryginału. 

Opublikowano

nie ma co nawiązywać do klasyki bo takie serwery już się przejadły. To że jeden użyje lepszych zbroi/broni w systemie ulepszeń niewiele zmienia.

serwer który mam Wam do zaproponoeania jest z max lv 99 (klasyk) :)

10 kuleczkami expa, 9 punktów statystyk co lv, nowe statystyki, nowe modyfikacje tak aby gracze odkryli coś nowego. Obecne serwery nie mają prawa bytu. Ludzie skupiają tworzący serwer skupiają się na IS dodawając tam mase rzeczy, a u mnie nie będzie nawet petów, a będę zarabiał dużo więcej PLN

4 osoby w teami: 2 techników, 2 kierowników :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Dużo osób mówi że chciałoby wrócić na serwer który przypominał starego " metin2 " Ale się nie opłaca bo po prostu wszystko już wiemy co i jak zrobić aby się szybko dorobić na serwerze itp itd... bla bla bla... Przyznam że leżałem sobie przed telewizorem i myślałem o starych czasach metina, aż tu nagle pam tang Olśnienie! :) Już wam pisze sposób na serwer, w którym będzie dużo osób chciało zagrać. I żeby nie znudził się po nawet pół roku...

Zaczne właśnie od najważniejszych rzeczy. No przykładem będzie riper i smok. koniec kropka. bez durnych azraelów.

Drop z nich administracja bęzie musiała przetestować na swoim testowym serwerze.

Szkata ripera / smoka: ( Drop niech będzie tylko broni, a stalki z tych szkat pousuwać!!! Szansa na drop broni 75 lvl: niech wynosi 5%! (Jeżeli chodzi o resztę 95% to dać jakieś słabsze itemy chodzi mi o zbroje boga smoków, bransolety kolce, bronie pvp.)

Pewnie zaraz powiecie: To nikt nigdy nie dropnie tego syf i wgl... Teraz pomyślcie nie raz jak się grało na początku metina i jak było kiedyś ciężko zdobyć trute... Truta kilka lat temu to był po prostu lansik prawda? :) Także niech ten drop będzie 5% a nawet jeżeli by się dało to i mniej ;).

( Ulepszanie broni 75 lvl ) od +0 do +4 bez ulepszaczy - Szansa na ulepszenie +1 80% +2 70% +3 65% +4 60%. Z ulepszaczami Od +5 55% +6 45% Od +7 z perłami i ulepszaczami ze starego metina. tak więć +7 30% +8 20% +9 10%. tylko że uwaga! Perły wydropić będzie można tylko ze smoka i to tylko po 1 sztuce losowo!  Niech wygląd truty na+9 też będzie lansem :P

Tak więc bronie do expa mamy za sobą. Jeżeli chodzi o bronie do pvp to oczywiście tak samo od +7 do +9 z perłami od +9 na +0 syrka każdy rodzaj pereł po 2x + duża ilość yang zależy od rat yang na serwerze. i koniec jeżeli chodzi o old schoola. a szansa od +9 na +0 wyjątkowo 90% nie 100%.

Przejdźmy teraz na zbroje: Stalki. Drop stalek zróbcie tylko i wyłącznie w słynnym starym lesie! A drop tylko z metina od (90 jeon un). Szansa na drop stalki z tego metina niech będzie 5%. Trzeba będzie się troszke wysilić żeby taką zbroje wydropić ale chyba będzie się opłacać prawda? ;)

Ulepszanie stalki: Od +0 do +4 bez ulepszaczy Od + 5 do +9 z ulepszaczami tylko że od +7 do +9 perły z ulepszczami ze starego metina % na ulepszenie tak samo jak z bronią ;)

Później ze stalki do niebiana i koniec jak na old schoola przystało. Ze stalki +9 na niebiana +0 bęzie potrzebne każdy rodzaj pereł + dużo yang jak na raty serwera.

Pewnie bęziecie mówić że kasy będzie zawsze brakować itp itd lipa.... ( Chodzi o inflacje serwera! Gospodarka serwera nie padnie, i ceny na serwerze będą się bardzo powoli stabilizować co daje bardzo długą żywotność serwera prawda? :) ).

A jeżeli chodzi o biżuterie to niech będzie tylko i wyłącznie z niebiańskich łez bo też z +7 na +9 będą potrzebne perły a old school to old school prawda? :).

To tyle ode mnie. Jeżeli chodzi o is to zrobić max 2 pety 1 do pvp 2 do pvm i koniec fryzury 10% na ludzi lub 10% na potwory wierzchowce 20% na potwory i 8% na omdlenie starczy.. kostiumy bez bonusów tylko i wyłącznie do kupna w is przeciez serwer musi się jakoś utrzymywać. Bojowiec i militar tez w isie.

A byłbym zapomniał zmianki i dodania niech będą u handlarki, zwoje rady ksiegi kamienie fasolki tak samo. zawsze ludzie lubią grać na takich serwerach.

PS2: nie no druga Ravia... druga Balmora... druga Malestia... ( Serwer który przedstawiłeś to Zwykły Klasyk, NIE MA PRAWA TAKI SERWER WYPALIĆ... ) Takie komentarze słyszałem ;). Serwer jest po to żeby się bawić!!! Zmianki niech zostaną dodane do handlarki. na tych serwerach wymienionych wyżej ich nie ma ;). I zobaczycie jak ludzie będą chcieli grać na serwerze. Oczywiście bonusy niech będą jak na old school czyli 500 hp 1000 hp 1500 hp 2000 hp. A nie tylko jeden rodzaj bonusu hp czyli 2000 hp...  Zdecydowanie było by za mało więc niech będą 4 rodzaje bonusu.)

Jestem starym wyjadaczem metina bo gram już w niego 9 lat, i raczej wiem czego chcielibyśmy w tych oldshoolach.

Przemyślcie to co napisałem a napewno nie pożałujecie :).

Edytowane przez krisu5163

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Według mnie najlepiej skonstruowany serwer na którym w pvp liczy się przede wszystkim skill (a nie że ktoś kupi peta itp. w is to ma ogromną przewagę), fajnie też jest gdy jest mało setów do ulepszania. Osobiście najbardziej lubiłem wbijać sobie 75/80 i walczyć za pomocą doboru bonów (oczywiście ekwipunku także, jednak nudziło mnie zawsze robienie 10 setów). No ale pvp to nie jedyne co się robi na serwerze, także warto aby serwer był wyposażony w różnego rodzaju dungeony/misje tak aby było co na nim robić, a nie 250lvl max i 5 dungów. Sądze że na lvl np 130 (nie lubie serwerów z takim lvl ale posłuże się tą wartością aby opisać o co mi chodzi) powinniśmy mieć alternatywę dla zwykle jednego dungeonu w dodatku takiego który zna każdy (nie mówię żeby ich nie dodawać ale każdy powinien dodać coś od siebie). Po prostu zamiast wklejać wszystkie bronie z epvp/mpc/dev itp. dodać więcej umilania gry. Nie potrzeba wcale 250lvl+, wystarczy dobrze zorganizować grę w przedziale 99/110/120. 

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale pierscienie (jak i pasy np.) sa juz na wielu serverach.. ;)

nie ma co nawiązywać do klasyki bo takie serwery już się przejadły. To że jeden użyje lepszych zbroi/broni w systemie ulepszeń niewiele zmienia.

10 kuleczkami expa, 9 punktów statystyk co lv, nowe statystyki, nowe modyfikacje tak aby gracze odkryli coś nowego. Obecne serwery nie mają prawa bytu. Ludzie skupiają tworzący serwer skupiają się na IS dodawając tam mase rzeczy, a u mnie nie będzie nawet petów, a będę zarabiał dużo więcej PLN

No nie wiem, to zatanow sie czy ty aby na pewno chcesz zrobic server metina ;) Skoro chcesz zmienic doslownie wszystko, zaczynajac od podstaw gry, a smiesz mowic, ze obecne servery nie maja prawa bytu.. Juz bylo kilka serverow ktore calkowicie zmienialy gre, wrecz nieprzypominajac metina, nie odniosly zbyt wielkich sukcesow, ale powodzenia ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Max LVL : 175-190
typ: Medium/Easy 

Dużo dungeonów ale takich dungeonów które się nie powtarzają np jak wieża Demonów tylko ze zmienioną oprawą graficzną...
Rajd - np. całego królestwa na jednego bossa :>
Szybki exp ale z eq troszke ciężej
Każda zbroja inna a nie przemalowane hwangi czy stalki bo to się robi nudne i rzygam tym.
Bony, wszystkie stałe bony  na max wartościach do tego dochodzi nowy bon Silny przeciwko bossom/potworom.
Bez 6/7
Pety jeżeli już to dwie grupy jakieś tam leopardziki baobao i pierzatki pod pvp i inne pod PvM - z kostiumami to samo
Innowacje takie jak  inwentarz gildyjny czy coś to byłoby git

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Zagrałbym, na:

Pierwszy serwer, na jakim bym zagrał:
- Stara Pandora, Max. Poziom 250, 6/7 bony oraz dosyć mało ulepszaczy, które są trudne do zdobycia. Wrzuciłbym, jeszcze ogarniętą nie przekupną administracje i grało, by się bosko.

Drugi serwer, na jakim bym zagrał:
- ConcordiaMT2, połączona z jakimś fajnym mediumem, np.Balantia. + Administracja.

Opublikowano

Mylisz sie kolego , Serwery typu Balmora czy Ravia  sa to aktualnie jedne z lepszych serwerów mt2 i bazują na klasycznym metinie , wiele projektów podobnych do twojego było tz. wszystko niemal zmienione  i długo nie postały... 

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale pierscienie (jak i pasy np.) sa juz na wielu serverach.. ;)

No nie wiem, to zatanow sie czy ty aby na pewno chcesz zrobic server metina ;) Skoro chcesz zmienic doslownie wszystko, zaczynajac od podstaw gry, a smiesz mowic, ze obecne servery nie maja prawa bytu.. Juz bylo kilka serverow ktore calkowicie zmienialy gre, wrecz nieprzypominajac metina, nie odniosly zbyt wielkich sukcesow, ale powodzenia ;)

Wiem :) zrezygnowałem z tych nowych statystyk xD

czasami jak sie zjaram to rozkminiam serwer i jakos to przyszło mi do głowy

ale po innym towarze rozkminilem że to zły pomysł ponieważ 9 pkt statystyk za lv przy max lvu podzielic na 6 rodzajów statystyk wyjdzie ze wszystko bedzie na max i zostanie w uj pkt jeszcze wtedy popierdoli sie dmg i ogolnie bedzie lipa.. ;c

Max LVL : 175-190

typ: Medium/Easy 

Dużo dungeonów ale takich dungeonów które się nie powtarzają np jak wieża Demonów tylko ze zmienioną oprawą graficzną...

Rajd - np. całego królestwa na jednego bossa :>

Szybki exp ale z eq troszke ciężej

Każda zbroja inna a nie przemalowane hwangi czy stalki bo to się robi nudne i rzygam tym.

Bony, wszystkie stałe bony  na max wartościach do tego dochodzi nowy bon Silny przeciwko bossom/potworom.

Bez 6/7

Pety jeżeli już to dwie grupy jakieś tam leopardziki baobao i pierzatki pod pvp i inne pod PvM - z kostiumami to samo

Innowacje takie jak  inwentarz gildyjny czy coś to byłoby git

ten silny na potowory/moby to juz lepiej dodac w 6/7b bo w podstawowych bonach by tylko namieszal ;c

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wiem :) zrezygnowałem z tych nowych statystyk xD

czasami jak sie zjaram to rozkminiam serwer i jakos to przyszło mi do głowy

ale po innym towarze rozkminilem że to zły pomysł ponieważ 9 pkt statystyk za lv przy max lvu podzielic na 6 rodzajów statystyk wyjdzie ze wszystko bedzie na max i zostanie w uj pkt jeszcze wtedy popierdoli sie dmg i ogolnie bedzie lipa.. ;c

ten silny na potowory/moby to juz lepiej dodac w 6/7b bo w podstawowych bonach by tylko namieszal ;c

To Ty moze lepiej nie rob servera ;) Zjarasz sie, namieszasz cos po 2 miesaicach w plikach i server padnie ^_^ Generalnie pomysly masz kiepskie.

A czemu by tylko niby namieszal? Gralem juz na serverach, gdzie silny na bossy lub metiny byly w 1-5 i wcale nic nie mieszalo (bodajze Metinek, na pewno Deila..). A 6/7 to najgorszy syf jaki dotychczas wymyslono w metinie;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To Ty moze lepiej nie rob servera ;) Zjarasz sie, namieszasz cos po 2 miesaicach w plikach i server padnie ^_^ Generalnie pomysly masz kiepskie.

A czemu by tylko niby namieszal? Gralem juz na serverach, gdzie silny na bossy lub metiny byly w 1-5 i wcale nic nie mieszalo (bodajze Metinek, na pewno Deila..). A 6/7 to najgorszy syf jaki dotychczas wymyslono w metinie;)

generanie genialne pomysły zostawiam dla siebie i nikomu o nich nie mówię poza technikiem :)

o innych piszę tutaj żeby usłyszeć opinie innych abym mógł zrozumieć że to i to jest c*****e itd.

co do 6/7 bonów to nie jest to najgorsza rzecz w metinie trzeba tylko dobrze dobrać rodzaje bonów i wartości aczkolwiek nie lubie ich :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

są tylko 3 rodzaje serwerów na których bym zagrał.

easy typu elitemt2 lub divineworld

Hard typu balmora ALE z mniej monotonnym expem

lub... i tu się rozpisze bo to nie będzie miało porównania do niczego.

sam rodzaj serwera obojętny chodzi tu głównie o zróżnicowanie mianowicie:

biolog który zawsze daje nam możliwość jakiegoś bonusu.

expienie na specjalnych rajdach z pt a nie tylko solo lub z buffem.

bossy na które się idzie nie 5 czy 10 minut ale 30-40 (oczywiście te na epiki)

większe zróżnicowanie hitów / skilli (zmiejszenie hitów u szamana x2 a zwiększenie mu skilli)

mniej głupich bonusów, ros, petów, dopalaczy które dają nam po 100% kryta i szycia a w zamian w to np jakaś alchemia która da nam tylko jeden dobry bunus

Wiecie co jest problemem metina? są tu tylko 4 postacie dzielące sie na 2 pod klasy a to bardzo mało. dobija to fakt że można, a raczej wręcz wygodniej i szybciej jest robić wszystko samemu.

Jeszcze gorszą rzeczą jest to, że każdy ma to samo. te same bony, te same bronie, te same skille, nikt się niczym nie różni. tu nie ma perfidnego tanka, nie ma dps-a. a tego brakuje.

ja uwielbiam grać assasynami, postaciami mobilnymi ale gdzie tu mam wybór? czy to ninja czy woj czy sura wszystko ma taką samą wytrzymałość, ten sam dmg, te same bonusy w itemach. minimalna różnica jest w skillach.... nie powinno być więcej nowości a różnic. Niestety wątpie by to przeszło, tyle lat mija a wciąż nikt nie zrobił takiego serwera.... tyle z mojej strony.

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

są tylko 3 rodzaje serwerów na których bym zagrał.

easy typu elitemt2 lub divineworld

Hard typu balmora ALE z mniej monotonnym expem

lub... i tu się rozpisze bo to nie będzie miało porównania do niczego.

sam rodzaj serwera obojętny chodzi tu głównie o zróżnicowanie mianowicie:

biolog który zawsze daje nam możliwość jakiegoś bonusu.

expienie na specjalnych rajdach z pt a nie tylko solo lub z buffem.

bossy na które się idzie nie 5 czy 10 minut ale 30-40 (oczywiście te na epiki)

większe zróżnicowanie hitów / skilli (zmiejszenie hitów u szamana x2 a zwiększenie mu skilli)

mniej głupich bonusów, ros, petów, dopalaczy które dają nam po 100% kryta i szycia a w zamian w to np jakaś alchemia która da nam tylko jeden dobry bunus

Wiecie co jest problemem metina? są tu tylko 4 postacie dzielące sie na 2 pod klasy a to bardzo mało. dobija to fakt że można, a raczej wręcz wygodniej i szybciej jest robić wszystko samemu.

Jeszcze gorszą rzeczą jest to, że każdy ma to samo. te same bony, te same bronie, te same skille, nikt się niczym nie różni. tu nie ma perfidnego tanka, nie ma dps-a. a tego brakuje.

ja uwielbiam grać assasynami, postaciami mobilnymi ale gdzie tu mam wybór? czy to ninja czy woj czy sura wszystko ma taką samą wytrzymałość, ten sam dmg, te same bonusy w itemach. minimalna różnica jest w skillach.... nie powinno być więcej nowości a różnic. Niestety wątpie by to przeszło, tyle lat mija a wciąż nikt nie zrobił takiego serwera.... tyle z mojej strony.

Przyznam Ci rację, chociaż na którejś z stron wstecz ktoś opisał świetny pomysł na serwer. Chodziło dokładniej o stworzenie serwera na którym nie ma skilli przypisanych do postaci natomiast są postacie i można wybierać skille jakie chcemy na niej mieć (z wszystkich istniejących, oczywiście możliwość dodania nowych), myśle że jeśli taki system zostałby przemyślany taki serwer byłby niesamowicie ciekawy. Najgorsze co się dzieje z metinem to to że nie potrzeba skill'a w grze (mówię tu o umiejętnościach gracza typu kompletowanie odpowiedniego ekwipunku, na wszystkich serwerach itemki wyglądają tak samo co jest również zasługą switchbot'a). Oczywiście w takim przypadku warto pomyśleć nad czymś co wyróżni odpowiednią klase, np ninja ma większą szybkość ruchu, wojownik charakteryzuje się siłą/atakiem fizycznym, sura magicznym/intem, szaman regeneracje pż/pe/int (ciężko tak w 5 minut to wymyślić). Ale niestety jak się okazuje najlepsze pomysły mają osoby które nie są w stanie ich zrealizować (mówię tu o użytkowniku opisującym ten system).

Opublikowano

Przyznam Ci rację, chociaż na którejś z stron wstecz ktoś opisał świetny pomysł na serwer. Chodziło dokładniej o stworzenie serwera na którym nie ma skilli przypisanych do postaci natomiast są postacie i można wybierać skille jakie chcemy na niej mieć (z wszystkich istniejących, oczywiście możliwość dodania nowych), myśle że jeśli taki system zostałby przemyślany taki serwer byłby niesamowicie ciekawy. Najgorsze co się dzieje z metinem to to że nie potrzeba skill'a w grze (mówię tu o umiejętnościach gracza typu kompletowanie odpowiedniego ekwipunku, na wszystkich serwerach itemki wyglądają tak samo co jest również zasługą switchbot'a). Oczywiście w takim przypadku warto pomyśleć nad czymś co wyróżni odpowiednią klase, np ninja ma większą szybkość ruchu, wojownik charakteryzuje się siłą/atakiem fizycznym, sura magicznym/intem, szaman regeneracje pż/pe/int (ciężko tak w 5 minut to wymyślić). Ale niestety jak się okazuje najlepsze pomysły mają osoby które nie są w stanie ich zrealizować (mówię tu o użytkowniku opisującym ten system).

gdybym miał możliwość stworzenia swojego serwera nie odszedłbym od komputera do czasu aż by nie wystartował :)

Niestety takowej możliwości nie mam ;/

co do "skilla w metinie" fakt wystarczy odrobina szarych komórek i jesteś na równi z każdym. aczkolwiek ciężko było by zrobić metina by skill decydował o pojedynku a nie samo eq dlatego uważam iż możliwie największe zróżnicowanie postaci, wybór bonusu na zasadzie coś kosztem czegoś byłby tutaj idealny, bo na ten moment mamy jedynie do wyboru eq exp / pvp ;/

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

gdybym miał możliwość stworzenia swojego serwera nie odszedłbym od komputera do czasu aż by nie wystartował :)

Niestety takowej możliwości nie mam ;/

co do "skilla w metinie" fakt wystarczy odrobina szarych komórek i jesteś na równi z każdym. aczkolwiek ciężko było by zrobić metina by skill decydował o pojedynku a nie samo eq dlatego uważam iż możliwie największe zróżnicowanie postaci, wybór bonusu na zasadzie coś kosztem czegoś byłby tutaj idealny, bo na ten moment mamy jedynie do wyboru eq exp / pvp ;/

Co prawda to prawda, jednak coś mi się wydaje że mało ludzi poszłoby na taki serwer. Ludzie są zazwyczaj przyzwyczajeni do metina takiego jakiego mają teraz, jak takiego stylu jak opisuję ja bądź Ty to idą na inne mmo. Fajnie byłoby to zmienić, odkąd po internecie buszuje source można zrobić z metinem co tylko się chcę. Także myśle że wykorzystywanie takiego bogactwa do robienia tego co robiło się od dobrych kilku lat (więcej lvl'i, więcej set'ów, ewentualnie dodać takie bajery jak 4 strony w eq itp.) na gorszych wersjach game jest trochę dziwne.

Opublikowano

Siemano koledzy :)

Macie jakiś pomysł na dungeon na każdą mape począwszy od M1?

M1

M2

Dolina Orków

Pustynia

Sohan

Piekło

Las Duchów

Red Las

Gniazdo Pająków (NEW)

Grota Wygnanańców (NEW) ~ moby takie same lecz mapa całkiem nowa > lepsza

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zagrałbym, na:

Pierwszy serwer, na jakim bym zagrał:

- Stara Pandora, Max. Poziom 250, 6/7 bony oraz dosyć mało ulepszaczy, które są trudne do zdobycia. Wrzuciłbym, jeszcze ogarniętą nie przekupną administracje i grało, by się bosko.

Drugi serwer, na jakim bym zagrał:

- ConcordiaMT2, połączona z jakimś fajnym mediumem, np.Balantia. + Administracja.

Stara Pandora była boska. Również bym sobie pograł.

Oprócz Pandory jeszcze bardzo, bardzo miło wspominam NexusMT2!