Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Dmg Hack Po Akutalizacji 9.11.2010R

Cupidyn

Heh  

659 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy DmG Ci dzia?a?

• Tak dzia?a.
      350
    • Nie dzia?a w ogóle.
      309

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, jestem tu nowy i mam drobne zapytanie. Wrzuciłem indeks i obejście jak należy i nie jestem pewien czy dobrze nazwałem te 2 pliki od neono (kamer_pc2.eix i kamer_pc2.epk). Wrzuciłem te dwa pliki z zmienioną nazwą i działa ale czasem widzę niektórych graczy jako wbitą do ziemi broń. Nie chce waithacka bo trochę go za bardzo widać dlatego prosiłbym o odpowiedz czy czegoś jeszcze nie zrobiłem z tym dmghackiem od neono jak należy. Dzięki z góry.

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/25655004/index czy ten link to jets link z dmg i z pozmienianymi nazwami? Jeśli Nie ma w tym Dmg to prosiłbym o jakiegoś linka do pobrania DMG żeby to działało

Index to tylko zmienione linijki, waithack jest na 1 stronie.

Witam, jestem tu nowy i mam drobne zapytanie. Wrzuciłem indeks i obejście jak należy i nie jestem pewien czy dobrze nazwałem te 2 pliki od neono (kamer_pc2.eix i kamer_pc2.epk). Wrzuciłem te dwa pliki z zmienioną nazwą i działa ale czasem widzę niektórych graczy jako wbitą do ziemi broń. Nie chce waithacka bo trochę go za bardzo widać dlatego prosiłbym o odpowiedz czy czegoś jeszcze nie zrobiłem z tym dmghackiem od neono jak należy. Dzięki z góry.

Wgraj jeszcze pliki pc1, poniewaz w index ustawiles zeby kamer_pc i kamer_pc2 byly jakby neutralne a ze tych pc1 nie ma to nie widac postaci .

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

"Wgraj jeszcze pliki pc1, poniewaz w index ustawiles zeby kamer_pc i kamer_pc2 byly jakby neutralne a ze tych pc1 nie ma to nie widac postaci . " Ten plik pc1 to ma być kamer_pc1.eix i kamer_pc1.epk tak ? Sory że tak truje dupę, ale wiesz wolę żeby wszystko grało jak należy.

Opublikowano

ja nie chce waithacka tylko dmg aby to działało

Nie działa dmg.

"Wgraj jeszcze pliki pc1, poniewaz w index ustawiles zeby kamer_pc i kamer_pc2 byly jakby neutralne a ze tych pc1 nie ma to nie widac postaci . " Ten plik pc1 to ma być kamer_pc1.eix i kamer_pc1.epk tak ? Sory że tak truje dupę, ale wiesz wolę żeby wszystko grało jak należy.

Wgraj jakies pliki z dmg PC i zmien im nazwe na kamer_PC.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

ej nie sciagajcie tej gotowej paczki nie wiem co tam jest zawarte ale zostalem okradziony z kozak itemow .... gdy napisalme do typa na pw zostalem zablokowany....

Opublikowano

Ok dzięki Cupidyn mój woj już może walić z dmg ale ninja dalej jest niedostępny(widzę go jako sztylecik) ;s> W folderze pack mam wrzucone : ( kamer_pc1.eix kamer_pc1.epk kamer_pc2.eix kamer_pc2.epk ).

Opublikowano

mi działał dmg hack i waithack od powstania nawet wtedy kiedy innym niedzialal dmg hack mi dzialal ale czasami wirek sie scinal ale szarza byla 6x500 : p

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

U mnie widać wizualnie,że bije po kilka razy ale rzeczywistość jest inna.Bije normalnie, co mam zrobić??

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

U mnie widać wizualnie,że bije po kilka razy ale rzeczywistość jest inna.Bije normalnie, co mam zrobić??

Nie działa.

Mutlihack działa.

http://www.mpcforum.pl/topic/234715-tutorial-ugdemo-metin2-multihack-bot-beta-1/

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

wszystko działa masz +ika

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

a jak mam moda to niemusze wklejac tego obejscia ?- czy trzeba zeby zadzialalo

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

a jak mam moda to niemusze wklejac tego obejscia ?- czy trzeba zeby zadzialalo

Moda nie wklejaj bo Cie bedzie kickac - nie działa, tylko obejscie.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

po prawdzie mi też obejścia nie działają.

Jaki Ci się błąd wyświetla?

Siera dzięki za wyczyszczenie.

KOCHAM MINECRAFTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...