Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Dmg Hack Po Akutalizacji 9.11.2010R

Cupidyn

Heh  

659 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy DmG Ci dzia?a?

• Tak dzia?a.
      350
    • Nie dzia?a w ogóle.
      309

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja zrobiłem to co kamer kazał-nie chce mnie połaczyć.Pobrałem paczkę krissolka i dalej nie chce połączyć. Przyniosłem od kolegi metka czystego spatchowanego - też nie chce mnie połaczyć a koledze co ma tego samego neta jakoś wszystko ładnie działa ;/ nie rozumiem tego.... Niby nic mi nie blokuje. Czekam na dalsze nowości,paczki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi dziala wrzucilem DMG on Neno i pieknie wszystko smiga nie odrzuca mobow z konia

Leci +

@Edit

co do zmiany rozszerzenia pliku metin2client.bin na .exe, ja nie musialem tego robic i dmg mi dziala

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

W Index linijka ma wyglądać tak.

231t.png

A pliki pc tak <----- te z DMG

69202062.png

Inaczej pliki wygladaja w sensie ze wyglad notanka i plikow i mam jak ty i i tka nie dziala podchodzi do mooba i nic

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

DLA LENIWYCH!!!

Wrzucamy to do folderu pack i mamy WaitHacka.

Przed wrzuceniem musimy mieć czyste pliki bez dmg, z normalna nazwą w folderze pack.

http://www.megaupload.com/?d=3YG0DRRS

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

ziomek11304 - mnie tez kilkalo i mialem jeszcze inny problem jak sie logowalem mialem miecz w ziemi. Ale zrobilem kilka razy i jest git ;]] poprubuj i nic nie wgrywaj tylk ozmien indexi wgraj hacka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

DLA LENIWYCH!!!

Wrzucamy to do folderu pack i mamy WaitHacka.

Przed wrzuceniem musimy mieć czyste pliki bez dmg, z normalna nazwą w folderze pack.

http://www.megaupload.com/?d=3YG0DRRS

Profesjonolane podejscie to jest mistrz!!!

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

mnie nie kicka mam to samo obejście prawie tylko z mojego tyta i jest w porządku i jeszcze raz thx z tego dmg

reklama

Opublikowano

Dobra jest wszystko ładnie działa ale ..... gdy stoję w miejscu to nagle wszystkie stworki które są wokół mnie wyglądaja, jakbym ja je bił ale niebije. Czy istnieje coś aby tak niebyło ???? I czy to jest widoczne dla wszystkich graczy ??? Proszę o szybką odp. Proszę o wstawienie plików bez tego waithacka bo mi się wydaje że to jest "wmieszane" w dmg. I jak jest komenda aby się normalnie poszurać tzn. po komendzie na zwolnienie, koń zamiast "galopować" sobie chodzi normalnie a niewiem jak to odwrócić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra jest wszystko ładnie działa ale ..... gdy stoję w miejscu to nagle wszystkie stworki które są wokół mnie wyglądaja, jakbym ja je bił ale niebije. Czy istnieje coś aby tak niebyło ???? I czy to jest widoczne dla wszystkich graczy ??? Proszę o szybką odp. Proszę o wstawienie plików bez tego waithacka bo mi się wydaje że to jest "wmieszane" w dmg. I jak jest komenda aby się normalnie poszurać tzn. po komendzie na zwolnienie, koń zamiast "galopować" sobie chodzi normalnie a niewiem jak to odwrócić.

To nie jest wmieszane z dmg, wszystko jest dobrze, przeciez widzisz na filmiku ze dziala dobrze, a to sa pliki odemnie.

wie ktoś dlaczego jak porobiłem to co kamer kazał to mi nie chce połaczyc z serwerem chociarz pokazuje : norm/busy ??

Widocznie coś złe zrobiłes.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Dobra jest wszystko ładnie działa ale ..... gdy stoję w miejscu to nagle wszystkie stworki które są wokół mnie wyglądaja, jakbym ja je bił ale niebije. Czy istnieje coś aby tak niebyło ???? I czy to jest widoczne dla wszystkich graczy ???

Możesz cupidyn na to odp. bo robiłem z wrzuconych juz pack.rar i coś tam jeszcze a ja chciałbym tylko to aby moby nieodchodziły odemnie gdy jestem na militarze/boju

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja nie moge zakladac broni ani przekladac zbroji w ekwipunku zal ie moge nic zakladac przez to

W czasie biegu próbuj zmieniać.

ściągnąłem to i co dalej ??? mówiłeś ze mam usunąć kamer_pc i kamer_pc2 ale z jakim rozszerzeniem ??? epk. czy eix. ??? Prosze o szybką odpowiedź.

Usuwasz epk. i eix.

KOCHAM MINECRAFTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...