Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Dmg Hack Po Akutalizacji 9.11.2010R

Cupidyn

Heh  

659 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy DmG Ci dzia?a?

• Tak dzia?a.
      350
    • Nie dzia?a w ogóle.
      309

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wszystko dobrze widzę postacie wszystkie, cisnę chmurę i jest ta animacja ze cały spot obrywa ale tylko obrywa 1 mob i tylko 1 raz. co teraz, wiem ze jestem niekumaty ale proszę o rade ;p

Masz DmG hacka od DrMagK?

KOCHAM MINECRAFTA

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam "DMG SkillHack PC1 By DrMagK2" ten najstarszy chyba i tego używam i "SkillxDMG by xXW4yn3Xx pc2 updated" mam jeszcze pc "DMGbyNeono" tych 2 pierwszych używam

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Tego pobierz.

http://hotfile.com/dl/58934663/2303bb0/1_Hit_Killer_PC2_by_DrMagK2.zip.html

Jak piszecie na pw, starajcie sie opisach cała sytuacje w 1 odpowiedzi.. i screeny najlepiej.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Użytkownik TheGarD dnia 11 December 2010 - 13:45 napisał

mi coś nie działa , zmieniłem w linijkach na " kamer_pc " tak samo nazwy plików od DMG , np. zamiast PC2 dałem " kamer_pc2 " wkleiłem te pliki , i usunelem tamte pliki PC i PC2 . i wyskakuje mi błąd " Pack/pc.epk nie można otworzyć " ; /

Czystych plików nie usuwamy.

Jak nie usune czystych plikow to mi dmg nie działa ; / , uderza kilkakrotnie ale dmg idzie 1 , chodzi o dmg na skile

Opublikowano

Dziala to na ninji? bo niby wali wszystkie mooby z chmurki ale nie zabiera im zycia ;/ z innych skili tez nie potraja ani nic ;/

refy RMCF

Opublikowano

eh dmg zadaje 1 raz tylko na pc i pc2 a na woju szarża wejdzie 2x tylko Cupidyn podaj mi download do pc i pc2 co na pewno chodzą

@EDIT: pc2 podałeś linka to jeszcze do pc ;p

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Cupidyn twierdzi ze DMG na skile działa , wiec teraz drogi kolego napisz jasno i wyraznie działa DMG z chmurki na kobiecie??? bo robiłem kropka w kropke wszyszstko, animacja skila jest ale bije tylko w 1 moba nic wiecej.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Na ninji na chmurce własnie sprawdziłem i juz cos nie działa, przedtem działalo..za to na woju i surze nadal trybi.

Zaraz cos wykombinujemy ^^

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Hej, ja mam dosyć słabego neta i najnowszy metek będzie mi się pobierał jakies 8h.

Mam instalke metka z marca 2010 r i instalke z 2009 roku. Czy dałoby rade z tych instalek coś wykombinować? Gdy próbowałem je patchować to w metin2.bin.biz miałem error, więc możeby tak dał ktos na upload pliki potrzebne do patcha tak, żeby nie ściągać całego metka tylko pliki różniące się od starczych wersji.

A tak wogóle jakie pliki się różnia z maja i marca? (Bo najnowsza instalka jest z maja)

My name is Hacker

Opublikowano

Mnie coś kicka

Kradnę , Gwałcę , I Morduje

^^

Większość Debili Czytając To Trzymają Rękę Na Myszce Nie Zdejmuj Już Za Pózno :)

Daj - Jeśli Pomogłem :P

NIE JESTEM NOBEM!!!

1.Językiem nie możesz dotknąć każdego zęba...

2.Jesteś idiota,bo właśnie to sprawdziłeś/aś.

4.Jesteś ślepy/a...Nie zauważyłeś/aś pkt nr 3.

5.Teraz to sprawdzasz...

6.Teraz się śmiejesz bo jesteś idiota...

7.Zaraz wkleisz to na swój profil...

8.Uśmiechasz się,bo się cieszysz ,że następni będą tak głupi jak TY

Dołączona grafika

Jeśli uważasz ze Justin Bieber to Peda* , ge* , ciot* Daj mi - , jeśli odwrotnie to daj mi +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...