Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja kiedy włączam metka to mi postać jest w ziemi i sie nie mogę ruszyć. Po kilku sekundach loga.

Wszystko zrobiłem tak jak należy.

Przy wybieraniu postaci nie ma ich. (Staty zamazałem)

obrazekwa.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo jak to wogóle zrobić?

Ja pobieram świeżo metin2PL.

Robię wszystko co w instrukcji po kolei. A jak już chce otworzyć to mi pisze, że cuś jest nie tak z pack.

Z innego poradnika pobierałem jakiś index i to podmieniłem i się odpaliło ale i tak teraz mam to samo co wyżej.

Pomorze ktoś? ;d

Opublikowano

A mnie po aktualizacji HS z dnia dzisiejszego wykrywa FischBota i loga z Metina. Ma ktoś jakiś pomysł który działa od dnia dzisiejszego ???

Opublikowano

NIE ŚCIĄGAĆ TEGO KEYLOGER JEST RADZE NIE ŚCIĄGAĆ !!!! JA SCIĄGNĄŁEM Z KUMPLAMI I KAŻDY PO ITEMACH Z KONTACH! TĘPIĆ FRAJERA Z KEYLOGERA

zal mi cie to nie ma KEYLOGERA tylko wygrywa pliki metina ja juz to mam tydzien i jakos mi nie zajebalo nic ;] i jestem pro mam fmsa sr 48 +9 z kd +4 stal

+9 itp...

Opublikowano

FB normalnie działa dziecko ściągnołeś skąd indziej keyloggera a teraz na mnie mówisz pozdro

FB działa jak na razie zobaczymy po aktualizacji Metek spatchowany z kamer modem i działa

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanko .

Czy gdy ściągnąłem Moda z tej stronki: http://metin2mod.tk/metin2pl.html to moge zablokowac HS tym blokiem ktory jest przy Twoim fishbocie ? coś to da ? jak nie, to jak inaczej? mam windows 7 i inne metody ktore sa opisane na tym forum- nie działają . masz jakies rozwiazanie na win7? bo sam wiedzialem na filmiku ze go masz . dokladnie Win7 x86.

Opublikowano

Siema. Mam pytanie do autora a mianowicie: wczoraj zainteresowałem się Fb a więc pobawiłem się trochę i zrobiłem tak jak napisałeś czyli ściągnąłem, nie robiłem obejścia tylko użyłem tego co dałeś w setupie i niby wszystko działało fajnie, zero bugów itp.(przy okazji przez 30 min 3 małże dropły^^) ale niestety rano się budzę patrze a tu oba konta zablokowanego i ponad 1kkk poszło się rypać;/ Dlatego chciałbym wiedzieć co mam zrobić, aby z tego fb korzystać przez dłuższy czas, bo można się nieźle dorobić, ładnie działa tylko nie wiem co zrobić żeby banika nie dostać za samego Fb.

Dodam jeszcze że hs był zablokowany bo grałem dłuższy czas na kamerku i wszystko było ładnie a tu nagle taka nie miła niespodzianka.

Jeżeli jeszcze to będzie potrzebne to gram na Win XP, 32 bit.

Jak ktoś wie jak mi pomóc proszę o odpowiedź odwdzięczę się plusami:)

Pozdrawiam:)

LargeRealOnes.gifPodoba się?? Chcesz więcej to kliknij:)

Loaded.gif

sasukenarutoshippuden57.png

Jeśli się podobało daj proszę plusika:)

matematyk.png

Opublikowano

@up to wypierdalaj w takim razie udostępniam bota za free a Ty co ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

ponawiam:

Czy gdy ściągnąłem Moda z tej stronki: http://metin2mod.tk/metin2pl.html to moge zablokowac HS tym blokiem ktory jest przy Twoim fishbocie ? coś to da ? jak nie, to jak inaczej? mam windows 7 i inne metody ktore sa opisane na tym forum- nie działają . masz jakies rozwiazanie na win7? bo sam wiedzialem na filmiku ze go masz . dokladnie Win7 x86.

prosze o dokładne instrukcje jak w inny sposob powinienem zablokowac HS na moim koncie . JESTEM ZIELONY W TYCH SPRAWACH . )

Opublikowano

@up odznaczasz opcje i klikasz enable i start

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

ponawiam:

prosze o dokładne instrukcje jak w inny sposob powinienem zablokowac HS na moim koncie . JESTEM ZIELONY W TYCH SPRAWACH . )

Opublikowano

Mrowadsk proszę cie o pomoc! Dawno nie grałem ( czyt. 1 miesiąc ) wszystko ładnie działało, ale dzisiaj włączam znowu FB i pisze : DETECT_GAME_HACK C:\Program Files\Metin2\Metin2\M2Fish.dll.

POMOCY!

Opublikowano

U mnie również wyskakuje błąd. Próbowałem już na wszystkie sposoby tego fish bota uruchomić, podmieniałem wszystkie pliki ze wszystkich tematów jakie tutaj były o FB i nic. Ciągle wykrywa mi że mam hacka. PROSZĘ O POMOC. Dokładnie chodzi mi o to, co trzeba zmienić od ostatniej aktualizacji metka żeby FB działał. DAJE PLUSIKI .

helphelphelp ; //

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...