Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypierdalaj z mojego tematu lamusie

Reklamowac to nie umnie

Bo w tym momencie to zabierasz mi użytkowników

Ja uaktulniłem i przyjdzie taki ktoś jak Ty

i zepsuje wszystko

Więc miałem racje że jeste Tutaj niepotrzebny

Ona tylko chciała zrobić coś żeby ten fishbot działal bo w chwili obecnej wywala na pulpit z bledami.No ale nie wiem jak ty to rozumiesz, po mojemu to tak wyglada ;/

Opublikowano

No rzecziwiscie. 0, powtarzam 0! dojrzalosci. Twoj fisch bot dzialal mi 2 dni a po aktualizacjach kompinowalem i pi*zda lamap. a kolega pokazal jak odpalic metina zeby ten Twoj hack dzialal, wiec zaparszam do OGARNIECIE sie.

Tyle od Spiryta, nara

Opublikowano

Aktualizacja już dodana od wczoraj ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

hehe oczywiście nie działa no bo jak ... włączam metina klikam na pasek przy nim wyskakuje detect game hack ... potem błąd aplikacji metin2client.bin aaa następnie metin2client.bin abnormal program terminiaton ....

MuRdeRII Booke Maltazar to największe chamy metin2 us z chęcią pomagają rodakom <żart>

Opublikowano

@up kurwa oszołomie ludziom działa tylko ty jakiś jesteś tępy nie mój problem

Spatchuj metina

Włącz injector i go skonfiguruj

użyj jakiegoś hack shielda bypass z forum

i powinno działać ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

sprawa wyglada nastepujaco sciagam tego fisha i jest wszystko good tylko jak go wypakowuje to nie mam tego instalaotra w tej paczce mam tylko inectora m2fish.dll i jakies tam 2 opisowe pliki i czy mogli byscie mi wyslac tego instalatora do m2fish

Bede bardzo wdzieczny i oczywiscie wynagrodze +/- kto co woli

Opublikowano

Mrowka jesteś wielki!!! Limit +!!! Wielkie THX jeszcze raz. Żaden mi nie działał tylko twój. ;D

Opublikowano

sprawa wyglada nastepujaco sciagam tego fisha i jest wszystko good tylko jak go wypakowuje to nie mam tego instalaotra w tej paczce mam tylko inectora m2fish.dll i jakies tam 2 opisowe pliki i czy mogli byscie mi wyslac tego instalatora do m2fish

Bede bardzo wdzieczny i oczywiscie wynagrodze +/- kto co woli

film jest stary ale to to samo

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

zaraz z nudów zrobie instalator z obejściami ale nie przetestuje go bo mam dysk zwalony i tak ledwo co działa ;]

Nowa wersja

http://www.megaupload.com/?d=3U1OI3I9

/skan http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ea50b8a0f55904ea7d95e4ec65d29ca4a622f8856e7a8ff74ddd6d4b22b8f307-1304242810code]

Będe wdzięczny jak da ktoś tutorial z obejściami ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Działa to jeszcze? Bo co mi wiadomo to po ostatniej aktualizacji NIE DZIAŁA.

Eh... Za dobrze nie wiem o co biega z tym Bypass'em.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...