Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Pobierzcie tego bypassa v.1.0 i nim hs zablokujcie:

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

Jeśli pomogłem dajcie +

Pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponawiam:

mam jeszcze jedno pytanko .

Czy gdy ściągnąłem Moda z tej stronki: http://metin2mod.tk/metin2pl.html to moge zablokowac HS tym blokiem ktory jest przy Twoim fishbocie ? coś to da ? jak nie, to jak inaczej? mam windows 7 i inne metody ktore sa opisane na tym forum- nie działają . masz jakies rozwiazanie na win7? bo sam wiedzialem na filmiku ze go masz . dokladnie Win7 x86.

prosze o dokładne instrukcje jak w inny sposob powinienem zablokowac HS na moim koncie . JESTEM ZIELONY W TYCH SPRAWACH . )

Opublikowano

ponawiam:

mam jeszcze jedno pytanko .

Czy gdy ściągnąłem Moda z tej stronki: http://metin2mod.tk/metin2pl.html to moge zablokowac HS tym blokiem ktory jest przy Twoim fishbocie ? coś to da ? jak nie, to jak inaczej? mam windows 7 i inne metody ktore sa opisane na tym forum- nie działają . masz jakies rozwiazanie na win7? bo sam wiedzialem na filmiku ze go masz . dokladnie Win7 x86.

prosze o dokładne instrukcje jak w inny sposob powinienem zablokowac HS na moim koncie . JESTEM ZIELONY W TYCH SPRAWACH . )

A sprawdziłeś i wytestowałeś to co napisał keman111 ?

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Witam mam pytanie.Zablokowałem hshielda bypassem i sciagnalem sobie tego fishbota jednak plik instalacyjny w ogole nie chce mi się odpalić.Jesli mozecie pomoc to bardzo bym prosil bo w tych sprawach jestem zielony.

Opublikowano

Yo mam pytanie czemu jak to zainstalowalem to injectora nie mam? o_0

@edit

sorki niezauwazylem ze AntyWir go blokuje ;D

1zo8gfn.png6457.jpg

32266.png22512.png

32748.png6647.png

34591.png2027.gif Barbie Lover <3:D

21571.jpg33602.pngNie lubisz?? Daj + :D

35353.png13552.jpgDIRECTION?!

399.gif

Nie bądź żyła i daj +

Opublikowano

Siema Używam tego Fish bota wszystko działa w porządku Ale po dłyzszym czasie jak chce zostawic np na noc pokazuje się błąd ??? ??? ??? i niewiem oco chodzi jak jestem przy komputerze nie ma takiego błędu ale jak np ide na noc spac i zostawiam bota to nawet 200 przynęt nie zuzyje i odrazu ??? ??? ??? oco w tym chodzi pomożesz bede wdzięczny prosze .

Jeśli pomogłem daj +

19075409e8c24b7d316df1es.gif

Opublikowano

Kurwa up zianstaluj w D:metin2 anie D;/Metin2/metin2

Projektem się nie zajmuje bo nie gram w metina jest dużo Fishbotów więc raczej nie jestem tutaj potrzebny

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Kurwa up zianstaluj w D:metin2 anie D;/Metin2/metin2

Projektem się nie zajmuje bo nie gram w metina jest dużo Fishbotów więc raczej nie jestem tutaj potrzebny

Przecież tak robie caly czas i wyskakuje nadal nie znaleziono Devil.dll

dziala!!!!!!!! wielkie dizeki musialem zainstalowac w innym folderze skopiowac z pliku metin2 wszystkie pliki .dll i potew wrzucic je do folderu z fishem no i inny blok hs i wszystko dziala !!!

Opublikowano

Przecież tak robie caly czas i wyskakuje nadal nie znaleziono Devil.dll

dziala!!!!!!!! wielkie dizeki musialem zainstalowac w innym folderze skopiowac z pliku metin2 wszystkie pliki .dll i potew wrzucic je do folderu z fishem no i inny blok hs i wszystko dziala !!!

teraz to mi caly czas jak wlaczam fisha to jak wlanczam start to odrazu zmienia sie na stop ja zmieniam na start a ten daje stop o co chodzi proszoe o pomoc!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

nie wiem czy od nowa ale weszły pewnie jakies nowe zabezpieczenia i nie dziala juz tak jak powinno, a nawet wcale nie dziala i kicka .

niech ktos sprobuje zrobic All od nowa i da znac czy podziałało .

W INNYM PRZYPADKU PROSIY MROWADSK O JAKĄŚ POMOC.

Opublikowano

Nie uaktualniam FB nie zajmuje się tym

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

nic nie dostaniecie banów fb ma wbudowane nowe zabezpieczenia

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

mialem juz go kiedys ladny byl teraz znow chce

ale jak sciagam to nie mam w nim HS blocka ... mam tylko injector i reszte ale jak odpalam bez blocka

to jak wlaczam metka to mnie wywala pisze wykryto hacka ....

wez daj linka do injectora i HS blocka ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...