Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o jakies jasne co i jak zrobic zeby odpalic 2 i wiecej FB, probowalem tak jak radzil Niebieska Erka ale nie smiga cos, bo ja musze odpalic peirw injector a potem metina wtedy sie wlacza i smiga, lecz jak chce odpalic drugi raz injector to pize ze M2fish.dll wa 1/1 injector i sie odrazu wylacza... kiedys mialem tak ze nie musialem wlaczac injectora i odrazu metek z fb sie wlaczal, ale teraz cos to nie smiga, prosze o pomoc!!

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kileradi

Po prostu musisz na samym początku (bez włączonego metka) odpalić np. 2 injectory, i odpalasz 2 metki np pierwszy. metin2client.exe a drugi np. metin2client2.exe i masz. TYLKO PAMIĘTAJ, ŻE MUSISZ WŁĄCZAĆ BEZ WŁĄCZONEGO METINA!

Opublikowano

wszystko fajnie tylko jak odpalić wiecej niz 2 FB ? na 1 FB to ja dziekuje.

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

masakra nie moge zrobic tego obejscia cos mi nie dziala;/

najlepiej jak by ktos zrobil 10 obejsc i wrzucil do pobrania,bo zmieniam nazwy w notatniku i lipa;/

czemu jak mam obejscia metin2client.bin i zmieniam to na metin2client1.bin nie chodzi?

Opublikowano

masakra nie moge zrobic tego obejscia cos mi nie dziala;/

najlepiej jak by ktos zrobil 10 obejsc i wrzucil do pobrania,bo zmieniam nazwy w notatniku i lipa;/

czemu jak mam obejscia metin2client.bin i zmieniam to na metin2client1.bin nie chodzi?

Masz zmienić na Metin2client1.exe , a nie bin

Opublikowano

pisze ze musze spatchowac a metek spatchowany

jak zmienie na metin2client1.exe to wyskakuje ten sam blad co przy metin2client1.bin

pomoze mi ktos?bo nie moge odpalic 2fb ,obejscie z koncowka bin mi dziala a z koncowka exe juz nie

noi tak jak napisalem wyzej gdy dodam do client jedyne czyli metin2client.bin to tez nie dziala;/

HELP

Opublikowano

pomoze mi ktos?najlepiej jak by zrobil obejscia ktore dzialaja i dal do pobrania

Opublikowano

Mistrzu !!!

Dziękuje Ci !!

Dzięki Tobie i Twojemu Fb znów zacząłem grać daggerkiem moim ! To tylko dzięki Tobie !

Twój Fb działa bez zarzutów ! Jesteś wspaniały masz + do końca życia ^^

Cześć

Jeśli potrzebujesz sygnatury/awatara, pisz do mnie :)

Podaj:

Wymiary:

Co ma być napisane:

Temat sygny/awatara:

Oczywiście wszystko za darmo.

Opublikowano

witam. Czy dało by rade go odpalić na nevrastmt2? poszukuje na niego fish bota prosze o pomoc nevrast.pl z góry dziękuje

Opublikowano

Temat uaktualniony wszystko działa poprawnie ;] Proszę nie spamować ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up jak nie działa jak działa

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

no to trudno pobierz przez rapideo lub nopremium.pl;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Dziala to? Bo dzis odpalam wszystko ladnie, tylko ze jak odpalam metina ( przez orginalną ikone) to mi nie wyskakuje okienko fisha. Napisz ktos na gg jak to zrobic : 36167726. Bo nie rozumiem czy tu obejscie trzeba czy nie. Prosze o wytlumaczenie tego:D

Opublikowano
Temat uaktualniony wszystko działa poprawnie ;] Proszę nie spamować ;]

Działać działa, tylko godzinkę, 2, bo FishBot wykrywalny...

Opublikowano

Odpowie ktoś czy działa? Bo włączam wszystko ładnie, tylko, że nie uruchamia mi się okienko FishBota... Nie wiem, czy tu jakieś obejście trzeba..? Za pomoc daję +..

Opublikowano

no kurwa działa pobierasz paczke instalujesz w folderze metin2 pobierasz pointer wklejasz do folderu metka lub tam gdzie zianstalowąłeś fisha i włączas injector konfoigurujesz i gitara

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...