Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Genialne dużo szukałem czegoś działającego Dzieki :]

@Up

Da sie odpalac na paru kontach wystarczy zmienic w injectorze metin2bin2 i odpalic tym 2 klientem

Opublikowano

Witam mam dokladnie ten sam problem co pysznyk prosze o pomoc...koledze wszytsko dziala a mi nie...mam takze problem z plilkiem M2fish.dll niemoge go zgrac bo wyskakuje ze musze byc administratorem zeby go otwozyc jestem adminem a mimo to sie nieda...prosze o pomoc.pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up wystarczy zaznaczyc opcje i kliknąć enable

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up i tak ma być obejrzyj film

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Elo, wczoraj ulepszyłem moją wędkę na +7. Póki miałem tą +6 wszystko było ok, ładnie leciały małże i w ogóle. Po tym jak już ją ulepszyłem przez ok. 15 godzin nie dostałem żadnej małży. Masz może jakąś radę jak to naprawić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up no własnie . i w tym problem .

więc jesli juz otworzy się ten Metin jak odpalam blok HS to co dalej . ? mam gozamknac, otworzyc injector i obejscie ? wytlumacz dokladnie i po kolei jak mozesz. ;]

Opublikowano

@up normalnie go zamknij bo ja już miałem 3 razy zablokowanego hs i dla tego

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up czyli zamykam to i blokowanie HS jest już uruchomione ? teraz w kolejnosci mam włączyć normalnie FB czyli injector i obejscie i już all ?

Opublikowano

@up tutaj nie ma zadnego keyloggera czlowieku, po prostu blokujesz hs a jesli to robisz to oczywiste ze szansa na kradziez konta wzrasta, gdyz HS to zapoza przeciw hackom i złodziejstwu . NIE PIERDOOOL .

a teraz jeszce ponawiam :

@up3 czyli zamykam to i blokowanie HS jest już uruchomione ? teraz w kolejnosci mam włączyć normalnie FB czyli injector i obejscie i już all ?

Opublikowano

@up tak blokujesz hs włączasz injector i obejście tak jak na filmiku

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@ up mrówa ale nadal nie odpowiedziales na to glowne pytanie ;p jak uruchamiam injector to tego metka zamykam ktory sie podczas tego uruchamia? i nastepne injector i obejscie ? ;]

Opublikowano

@up ja pierdole blokujesz hs włacza się metek to go zamykasz i tyle włączasz injector i włączasz metin2cielnt1.exe

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@p nie

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanko .

Czy gdy ściągnąłem Moda z tej stronki: http://metin2mod.tk/metin2pl.html to moge zablokowac HS tym blokiem ktory jest przy Twoim fishbocie ? coś to da ? jak nie, to jak inaczej? mam windows 7 i inne metody ktore sa opisane na tym forum- nie działają . masz jakies rozwiazanie na win7? bo sam wiedzialem na filmiku ze go masz . dokladnie Win7 x86.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...