Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

właśnie, nic o tym nie mówiłeś / nie mówiliście.

Z modem nie wywala a bez moda wywala? Gdzie tu logika? no ale nic, można spróbować. Ma ktoś gdzieś link do tego moda?

Opublikowano

Mam problem z tym, gdyż wszystko robię jak trzeba, ale nie pokazuje mi się okienko z FB. Metin się włącza, mogę się zalogować, ale nie mam okienka z FB : (( Mógłby ktoś poradzić jak to naprawić?

Opublikowano

@up instrukcja

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up w skałach nie będziesz mógł łowić a z wllhackiem kliknij rośline ;] i stań w wodzie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

a dam ci minusa bo ma virusa kurwa

W takim razie mój "MISZCZU" podaj hacka który jest BEZ VIRUSÓW.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

To zwykły czysty kod źródłowy programu, który jest wykrywany i postrzegany za wirusa przez program Anty'wirusowy. Nie ma się czego bać^^.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

też mam problem wyskakuje nie znaleziono DeviL.dll o co chodzi co z tym zrobic proszę o szybka odpowiedź mam tylko dysk "c" Prosze o pomoc bardzo

Opublikowano

@up zainstaluj np C:/Metin2 a nie C:/Metin2/MEtin2

Obejrzyj filmik gdzie instaluje FB ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

=) Działą >D

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Witam !!!

Mrowadsk mam taki problem ogólnie twój fishbot mi coś nie chce działać wgl ale np. jak odpalam takiego innego co kiedyś mi cacy działał i wgl to teraz np odpalam i wyskakuje taki błąd : Wrong Metin2 Version !

CRC32:EC90E0D7

No i odpala się fishbot ale jak naciskam start to wyskakuje znowu błąd jakiś po niemiecku przez co nie chce mi łowić ryb.

Wiesz może oco kaman ? czy to sprawa adminów czy zrobili coś nowego, nie wiem sam. Ale jak znasz jakiś sposób na to, to objaśnij mi.

Znalazłem to na necie.

http://ifotos.pl/zobacz/asasf_hxpphnq.jpg/

mi taki sam błąd wyskakuje, potem jak naciskam start, tyle że mam troszkę innego fishbota, takiego jak twój.

Opublikowano

Jeszcze 1 bo ten fb po ile wyciąga czy sie da po 3,4 s bo złapał 1 rybe zajelo mu chyba 3 , 4min to dlugo za kazdym razem nie złapał 1 ryba w ciągu 3 min Oo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...