Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie nie mam pliku metin2client.bin :/ (tak jakby) oczywiscie metek mi smiga ale nie wiem jak to jest bo za kazdym razem jak np chce odpalic jakis inny hack to prosi mnie o ten plik. Przeinstalowalem metka zpatchowalem go i dalej nic .. :/ Proszę o pomoc :DDDD

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Unicef
Opublikowano

E ja mam problem jak odpalam fisha to sie wlacza ale jak chce start to wyskakuje mi takie cos

beztytuucyy.png

Uploaded with ImageShack.us

@edit potrzebuje tego fisha do 8:20 prosze

Opublikowano

Program mi się uruchamia, tylko wcześniej wyskakuje mi błąd "unable to read the pointer.m2p file" przez to nie mogę zaznaczyć start i wyskakuje mi kolejny bład związany z tym poprzednim. Za pomoc oczywiście dam +

Opublikowano

Weźcie dajcie tu krok po kroku, najnowsze linki itp

bo ten temat jest nie ogarnięty nie wiadomo co pobierać

też mi wyskakuje ten komunikat.....

Pomocy.. i z góry dzięki

Opublikowano

hmm..przepraszam bardzo ale mam zepsuty komputer jeśli tylko wymienię pare części wyszystko zaktualizuje

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Mam rozwiązanie Aby fishbot działał należy spatchować,zaktualizować metina ;]

I wkleić plik Pointer.m2p do głównego katalogu metin2 i do katalogu w którym zainstalowaliście fishbota

Download http://www.megaupload.com/?d=GXNOROUE

skan:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=23fe8f572467ea9358c49d10c51cdf620dbad844c21cd44fcb547f0d26f81ece-1305095201

Stare obejście działa ;]

Insturkcja jak zrobić obejście :

* kopiujemy plik metin2client.bin

* przenosimy go do innego folderu

* uruchamiamy program winrar

* w nim znajdujemy nasz skopiowany plik metin2client.bin

* zmieniamy jego nazwę (w winrarze) na metin2client1.exe

* wyłšczamy winrara a plik metin2client1.exe przenosimy spowrotem do folderu metina

* metina będziemy odpalać z tego pliku

Jeśli bedzie potrzeba dodam paczke z obejściami ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Sprawdz to ktos bo nie chce teraz kompa zawalac jak nie dziala ;]

Cześć

Jeśli potrzebujesz sygnatury/awatara, pisz do mnie :)

Podaj:

Wymiary:

Co ma być napisane:

Temat sygny/awatara:

Oczywiście wszystko za darmo.

Opublikowano

@uup działa na 100% ponad 300 pobrań jest ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

po 2 godzinach szukania.. próbowania dalej nic nie rozumiem tu jest jeden wielki rozpiernicz, jakbyś mógł napisać nowy tutorial i wrzucić go na pierwszą stronę oraz napisać WIELKIMI ITERAMI datę aktualizaji posta i datę kiedy ten fishbot zadziałał ostatnio to byłbym Ci bardz owdzięczny, na ten moment muszę przeczytać niemal 80 stron tego tematu aby dowiedzieć się jak odpalić tego fishbota..

Opublikowano

@up pointer jest do pobrania trzeba pobrać i wkleić do folderu metin2 ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Była jakaś nowa aktualizacja ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

na pierwszej stronie jest ten dobry fb do pobrania?

jak nie to gdzie?

Opublikowano

@up Jeśli masz reklamować inne tematy to wypierdalaj

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Mi nie działa . Pobieram tego setupa.exe , wklejam plik pointer do katalgu mt2 i fisha , pozniej włanczam blokowanie hs by bass i pisze , że nie ma pliku hsnfix,exe . No , ale mi wchodzi , póżniej daje 'h' i enter i pisze , ze zablokowano hs , później włanczam lanczera , wpisuje metin2client.bin/exe daje browse (metin2fish.dll nie wiem czy dobrze napisałem) włanczam metka dupa , przez kamera niby wchodzi fish , ale metek sie włancza na 3 sek i offa .. help me !

Tak samo ze starym obejściem robie wszytko tak jak napisane włanczam metka o po 3 sek offa sie .

Troche inczej jest jak mam metka z obejściem i włanczam lanczer odpalam tego metka z obej. i pisz , ze nie moze znaleśc pliku devil.dll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...