Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ehh pewnie gm cie złapał a hs nic nie ma do tego ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema wyskakuje mi przy włączaniu blokady hs i obejść błąd że brakuje DevIl.dll wiecie jak naprawić ten problem?

Opublikowano

Mam pytanie czy za FB niedostane bana , a jak dostane to na wszystkiekonta ?? bo na moim woju nie zakladalbym bo niechce miec bana , zalozyl bym na dropku (33) to jak banded to bede mial tez bana na wojaa ??

Gość keman111
Opublikowano

a ja mam taki problem

co jest?

na drugim obrazku jest to jak włączam fishbota

na pierwszym-15 sekund po włączeniu fisha

a trzeci błąd jak w bocie start nacisne

co jest?

daje + lub -

Opublikowano

Mam takie pytanko jak odpale fb , to po jakimś czasie(czasem długim , czasem nie) , wyłącz się metek i pojawia się okno ze znakami za pytania i opcjami "tak" "nie" . Czy da się coś z tym zrobić ???

Opublikowano

@up2 reinstal metka i fb

@up pewnie ktoś cie zabija lub coś

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up pewnie ktoś cie zabija lub coś

No własnie chodzi o to że nikt mnie nie zabija, więc to raczej będzie to "coś" , ale jeszcze spróbuje zainstalować metka i fb od nowa , może coś da.

Opublikowano

@up Reinstal metina i ztorrentuj go ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up zianstaluj w np: D:/Metin2 bez żadnych folderów w głównym folderze metka

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Czemu mam błędy przy instalacji? Wgl nie moge zainstalować ? Proszę o szybką odpowiedz.

add.png

Opublikowano

Kurde teraz pokazuje mi sie takie cos... Prosze o pomoc.

Nie mozna uruchomic programy, poniewaz na komputerze nie znaleziono DevIL.dll. Spóbuj ponownie zainstalowac program, aby naprawic ten proble.

To mi sie pokazuje. Juz kilka razy instaliowalem i caly czas mi ssie to wlacza jak chce uruchomic Blokowanie hsa. Pokazuje sie to wtedy jak wlaczam Blokowanie HSa. POMOCY!

add.png

Opublikowano

Kurde teraz pokazuje mi sie takie cos... Prosze o pomoc.

Nie mozna uruchomic programy, poniewaz na komputerze nie znaleziono DevIL.dll. Spóbuj ponownie zainstalowac program, aby naprawic ten proble.

To mi sie pokazuje. Juz kilka razy instaliowalem i caly czas mi ssie to wlacza jak chce uruchomic Blokowanie hsa. Pokazuje sie to wtedy jak wlaczam Blokowanie HSa. POMOCY!

Kurwa zainstaluj w NP D:/Metin2 bez żadnych folderów

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

No niby istaluje mam tak C:Plikiprogramow:Metin2:Metin2 <- jakos tak.. instaluje poprostu w Metin2 i nadal wyskakuje to samo jak odpalam Blokowanie HSa.

Okey Przepraszam bardzo za subiekcje . Juz zrobilem dziekuje bardzo za pomoc. A to blokowanie HSa nie jest takie jak dawno temu ze musialem recznie zablokowa? One samo sie juz blokuje jak wlacze? blokowanie?

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...