Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie robie wszystko jak w instrukcji ale jak odpalam x1nject a potem metin2client1.exe to wyskakuje mi błąd error: Wrong metin2 version ! CRC32:743D. a gry chce zmienić ustawienia lub naciskam start wyskakują mi będy. co moge z tym zrobić????

post-306421-0-22287900-1298833419_thumb.jpg

Opublikowano

Mam pytanie robie wszystko jak w instrukcji ale jak odpalam x1nject a potem metin2client1.exe to wyskakuje mi błąd error: Wrong metin2 version ! CRC32:743D. a gry chce zmienić ustawienia lub naciskam start wyskakują mi będy. co moge z tym zrobić????

Zaktualizuj metin2 spatchuj torrent ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Zaktualizuj metin2 spatchuj torrent ;]

Ale tym Patch ubdater bo próbowałem tym i próbowałem i ręcznie a nadal mi wyskakują te błędy tylko że jakieś inne cyferki. a może mam jakąś starszą wersje( 3.0.4) bo ja z 1 posta pobierałem???

Opublikowano

@up kurwa nie spamować

jest nowa wersja 3.0.5

w temacie do pobrania ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ej ja mam jeszcze jeden problem stoję pierwsze 2 godziny 2 małże drugie 2h i małż 0 pomóżcie jeżeli to chodzi od szczęścia to ja mam pecha 100%

JEŚLI POMOGŁEM KLIKNI W ODNIŚNIK I ZAGŁOSUJCIE PROSZE

Mój odnośnik

Opublikowano

Mam dokładnie tak jeden kolega wyżej... Jak blokuje Hs'a włącza mi sie metin. Tak to wszystko śmiga, tylko proszę o odpowiedź jak zrobić, aby przy blokowaniu nie odpalał mi sie metin. Z góry dziekuje:]

Opublikowano

mrowadsk jestem wdzięczny za bota ale widać po tobie ile masz lat.

Gdybyś postarał się napisać lepszą instrukcję uniknąłbyś tego spamu.

Sam miałem kilka problemów z tym botem, dopiero po kilku kombinacjach udało się go uruchomić.

Ten bot po aktualizacji działa troszkę inaczej niż to co masz opisane na pierwszej stronie, weź to pod uwagę.

@up

Mam dokładnie tak jeden kolega wyżej... Jak blokuje Hs'a włącza mi sie metin. Tak to wszystko śmiga, tylko proszę o odpowiedź jak zrobić, aby przy blokowaniu nie odpalał mi sie metin. Z góry dziekuje:]

Nie trzeba blokować hs tym programem co jest dołączony.

Uruchamiasz injectror a potem metin2client.exe który wkleiliście do folderu z metkiem.

Opublikowano

Mistrzu mrowadsk Słuchaj mówiłeś, aby odpalić dwa boty trzeba uruchomić drugiego injectora ale ja mam tylko jednego, wspomniałeś również aby wpisać [...]client2.exe ale gdy mam już uruchomionego jednego bota i sobie łowi to gdy klikam na injector to momentalnie mi się wyłącza i wyskakują znaki zapytania. Więc co jest grane? Mógłbyś napisac na gg (32649459) lub PW?

Opublikowano

@up nie potrzeba filmiku

jak komuś nie działa blokada hs to niech pobierze tą

http://www.mpcforum.pl/topic/300833-dl-dodatkowa-blokada-hs-nowy-sposob/page__pid__2093786#entry2093786

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@ja pierdole to nie temat na pogaduszki ;/

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Leci raport i powinni cię wyjebać t ego forum

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Wielkie dzieki stary! Leci +!

Ale mam jeden maly problem!

Wszystko elegancko dziala tylko ze mam problem z tymi wysztkimi opcjami jak na zdjeciu poniezej widac wszystko jest całkowicie w innym miejscu i nie wiem gdzie mam klikac zeby ustawic wszystko dobrze!

Mam stystem Win7 64 rozdzielczosc monitora 1920x1080

post-221335-0-38160700-1298971071_thumb.jpg

Edit@ Z ExpBotem kiedyś miałem to samo

"Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa,

niż stado lwów prowadzone przez barana!''

~Napoleon Bonaparte~

Pomogłem? Kliknij

11kl93q.png

Opublikowano

odpalam jak w instrukcji wszystko dobrze. odpalamm metin2client1 i okno z [uG] Injector - PerX mi znika a bot nie odpala co jest ;(( mial ktos taki problem ??

Opublikowano

@up wpis zna górze metin2client1.exe

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...