Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi działa cały czas

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ten fishbot już chyba nie działa po tej akutalizacji bo mi się metin wyłącza jak go odpalam.

użyj innego injectora

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Czy jaśnie szanowny pan autor topic'a odpowie mi na moje pytanie, czy mam klękać, pisać periodyki na Twoją powrotną cześć, zabijać cielęcia na ucztę, bo syn marnotrawny ' wstawił fb ', czy też lamentować śpiewając pieśni chwalebne kanonem pod twoim okienkiem. ?

Liczę na odpowiedź, bo jeśli nie to będę z na w pół otwartą buzią z podniecenia słał ci fraszki, tworzył rymy krzyżowe i abstrahował od lekko zwietrzałego stylu pisarskiego obecnych ciułaczy i wyrobników, aż dotrze. ;DD

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Opublikowano

Mam pytanie ten blok hs blokuje wysyłanie logów i można bocic grac na dmg na exp bocie i nie będzie bana tylko jak gm zauważy ta?

cudo.png
Opublikowano

Jeszcze możesz zablokować tym tutem, zawsze wieksza szansa ze nie wysle.

http://www.mpcforum.pl/topic/238859-tut-jak-zablokowac-hackshielda/

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

A ja mam problem, ustawiam czas wedki taki jaki jest podany, zarzuca, pokazuje sie dymek odrazu wyciaga i dalej nie zarzuca.

Opublikowano

A ja mam problem, ustawiam czas wedki taki jaki jest podany, zarzuca, pokazuje sie dymek odrazu wyciaga i dalej nie zarzuca.

Ustaw czas na wedke poziom nizej lub wyzej.

Wszystko Super a ktoś mi Odpowie czemu wywala ???

Wgrywałeś kamermoda lub jakiegos hshielda od kamera?

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Czy jaśnie szanowny pan autor topic'a odpowie mi na moje pytanie, czy mam klękać, pisać periodyki na Twoją powrotną cześć, zabijać cielęcia na ucztę, bo syn marnotrawny ' wstawił fb ', czy też lamentować śpiewając pieśni chwalebne kanonem pod twoim okienkiem. ?

Liczę na odpowiedź, bo jeśli nie to będę z na w pół otwartą buzią z podniecenia słał ci fraszki, tworzył rymy krzyżowe i abstrahował od lekko zwietrzałego stylu pisarskiego obecnych ciułaczy i wyrobników, aż dotrze. ;DD

Morda... jesteś głupi nie umiesz sobie poradzić z prostackim FB wiesz ile mam pytań Pw mi się zapycha

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

dzieki za filmik:)

ale i tak mam taki problem ze przez te obejscia co sa w pierwszym poscie do sciagniecia mi nie działa FB nie wiem czemu:(

nawet jeden nie chodzi

FB wlanczam przez normalnego metka i wszystko gra ,cos nie tak z tymi obejsciami

a w notatniku nie potrafie zrobic bo cos mi nie wychodzi:(

Opublikowano

Mi niedziała. Otwieram hacka klikam na metina wyskakuje okno fishbota ale sie metin wyłacza ;/ + za starania

[color="#00FFFF"][size="4"]Nie obchodzi mnie + czy - . Daj co uważasz za stosowne ;)[/size][/color]

Opublikowano

pomoze ktos z tym obejsciem?

podziekował bym temu co zrobi obejscie w notatniku i wrzuci linka zeby pobrac

bo nie mam pojecia czemu mi FB nie dziala przez te obejscia co sa w temacie;/

Opublikowano

A ja mam taki problem: przez injector tam wybieram ten plik, potem włączam grę, wyskakuje na injectorze ''injected'' ale zaraz okno injectora znika i fb się nie włącza. Co robić?

Jeżeli pomogłem daj -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...