Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam wiekszego pecha co prawda jedno konto 12 godzin lowienia wedka +4 i tylko 4 malze ...

jesli pomoglem daj +

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja mam taki problem gdy odpalam metka przez obejscie to injector chce odpalic bota i hs mi wywala. zblokowalem all i dalej nie smiga pomoze ktos? ;d

@EDIT win xp 32-bit net fram. - 4.0 probowalem z all injectorami i nic ;d

Opublikowano

Mam ten sam problem co up3x i 4x odpalam teka przez obejście załączam blokadę hs'a włączam injectora klikam na okno metina i po chwili wywala

Edit próbowałem valkiriom i widzę, że to chyba wszyko przez ten "nowy injector" gdy używam valkirii hs wyskakuje

Opublikowano

Mam ten sam problem co up3x i 4x odpalam teka przez obejście załączam blokadę hs'a włączam injectora klikam na okno metina i po chwili wywala

Edit próbowałem valkiriom i widzę, że to chyba wszyko przez ten "nowy injector" gdy używam valkirii hs wyskakuje

Nowego injectora Valkiri musisz szybko zamknąc po uruchomieniu okna metin2

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

u mnie po kliknięciu na pasek Metin2 nie uruchamia się bot co zrobić?

Skorzystaj z innego injectora

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Skorzystaj z innego injectora

Nowy injector po kliknięciu w pasek sie zamyka (chyba ze cos zle robie nie wybralem tego dll)

[uG] INJECTOR - PERX -tak szybko sie zamyka ze nawet nie wiem co tam jest napisane

mam viste home premium 32 bit

Opublikowano

Chuj w dupe tego fishbota

Sciagnalem te obejscia

Zablokowalem hs

Odpalam tego injectora

Wchodze na konto i hs wykryl

Ban na konta gz!

Masz moj limit - ; >

Do tego nie chce pomoc wogole

Opublikowano

Chuj w dupe tego fishbota

Sciagnalem te obejscia

Zablokowalem hs

Odpalam tego injectora

Wchodze na konto i hs wykryl

Ban na konta gz!

Masz moj limit - ; >

Do tego nie chce pomoc wogole

Nie grozi ci ban

Sćiągnij perx

wyłącz eszystkie procesy metin2client.bin lub metin2client.exe

i włączperx

Zaainstaluj net fameworka

Dziecko się wkuryzło i -suje pozdro

Pierdole jak się wkurwie wyczyszcze temat bo szieci mnie minusują Jesteś tępy to już nie weim jak mam ci wytłumaczyć

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Nie ma to jak trochę porządnej krytyki, a nawiasem mówiąc Fishbot działa (nawet wtedy kiedy pada śnieg, bynajmniej u mnie ^^)

ban_pl_46860_389399.gif
Opublikowano

KURWA TRZEBA BYĆ DEBILEM ABY NIE URUCHOMIĆ PROSTEGO FB PODANEGO Z OBEJŚCIAMI , FILMIKAMI ,INJECTORAMI

Ale cóż zrobić

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

mrowadsk tylko to moze wykrywac przez te obejscia u mnie tez hs wykrywal , dopiero jak zrobilem obejscie w notatniku to dzialalo

jesli pomoglem daj +

Opublikowano

mrowadsk tylko to moze wykrywac przez te obejscia u mnie tez hs wykrywal , dopiero jak zrobilem obejscie w notatniku to dzialalo

u mnie wszystko działa poprawnie właśnie jade 3 Fb z Cpu limit

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

hah już dodaje na maegaupload nie wiem czemu zostało usunięte

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

mi działa jeden bot tylko ,to i tak dobrze:)

ale wiecej mi nie działa ,probowalem obejscia ktore pobralem z tego tematu ,robilem sam i lipa

ktos moze zrobic obejscia i wstawic linka do pobrania ?

obejscia na kilka botów mi sa potrzebne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...