Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam to samo co użytkownik ahmedxd POMOŻECIE ??? A z injectorem od Valkyrie wyskakuje mi detect hack a mam bloknientego HS'a (CHYBA)

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

mam to samo co użytkownik ahmedxd POMOŻECIE ??? A z injectorem od Valkyrie wyskakuje mi detect hack a mam bloknientego HS'a (CHYBA)

Hs jest zablokowany aby nie wysyłał logów a nie by pass valkyrine musisz szybko zamknąć po pojawieniu się okna metin2

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

A mi to nie dziala... wszystko robie jak na instrukcji z torentowalem metka i wszystko ladnie all. i obejscie tez ladnie zrobilem wlaczam metka loguje postac staje obok wody wlaczam tego fishbota pojawi sie okienko zeby kliknac na okienko metina wiec klikam i.... NIC po prostu nic sie nie dzieje wylaczylem antyvira mam net frameworka 4.0 i nic z tego... moze mi ktos powiedziec o co chodzi?

obejrzyj wide tam gdzie pisze Download to asię dowiesz

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

No to zamknąłem jak się pojawiło okno metin2 i wyskoczył ten fishbot ale znowu "DETECT HACK" a z "Fish Bot By mrowadsk" jak włączam metka potem ten fishbot, zaznaczam okienko z metkiem no i znika to okno co pisało "Wybierz okno z aplikacją Metin2" loguje się na postać no i hu... nic nie wyskakuje żaden fishbot ... NIC! HEEEEELP

@Edit

sory wielkie już all działa oprócz "Fish Bot By mrowadsk"

Zapomniałem zablokować "hslogmgr" bo "ahnrpt" zablokowałem :DD

Jescze raz !!!!SORRY!!!!

banner9.gif

Opublikowano

No to zamknąłem jak się pojawiło okno metin2 i wyskoczył ten fishbot ale znowu "DETECT HACK" a z "Fish Bot By mrowadsk" jak włączam metka potem ten fishbot, zaznaczam okienko z metkiem no i znika to okno co pisało "Wybierz okno z aplikacją Metin2" loguje się na postać no i hu... nic nie wyskakuje żaden fishbot ... NIC! HEEEEELP

@Edit

sory wielkie już all działa oprócz "Fish Bot By mrowadsk"

Zapomniałem zablokować "hslogmgr" bo "ahnrpt" zablokowałem :DD

Jescze raz !!!!SORRY!!!!

Spoko spoko nie nie wysyła logów

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

szkoda ze mi nie dziala probuje tego od kurka teraz fb

Tego wlaczam wszystko dobrze i sie nie wysfietla okno bota

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

szkoda ze mi nie dziala probuje tego od kurka teraz fb

Tego wlaczam wszystko dobrze i sie nie wysfietla okno bota

Ściągnij paczke nowa i są 2 injectory spróbuj injectora PerX

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

U mnie trojany mam AVG

@Edit

Ale ja mam win7 i nic nie działa żeden fish ten M2fish Bebelfish Angelbot SharkBot Fishbot i prosze o jakiś dobry który będzie działał

Opublikowano

@upp tez tak mialem

znalzlem odpowiedz Net.Fremork 4 i Servis pack 3

Prosze o + jak bd mial net 4 i sp 3 na 100% pujdzie

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

U mnie trojany mam AVG

Trojan bo injector Perx zawiera

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

mrowadsk powiedz mi czym różni się i czy w ogóle różni ten fb od tego poprzedniego co podałeś? Bo ten wcześniejszy mi działa i nie wiem czy zmieniać.

PS. Jeszcze tylko dodam, ze jak łowie na 3 kontach to po jakimś czasie na dwóch wywala błąd z ??????????. Jakaś rada na to jest?

PS2. A jest różnica jak łowie normalnie nad wodą a na lądzie (aktywna roślinka)? Nie wiem dlaczego ale Fb słabo rybki łowi (przez całą noc tylko 5 małzy i ogólnie mało ryb jest )mam wędkę +4 i czas ustawiony jak w pierwszym poście.

Opublikowano

@mrowadsk

a czy wiesz może dlaczego mi usuwa tego pierwszego injectora jak zainstaluje paczkę ? wyłączyłem Antywira poprzez menagera zadań

banner9.gif

Opublikowano

mrowadsk powiedz mi czym różni się i czy w ogóle różni ten fb od tego poprzedniego co podałeś? Bo ten wcześniejszy mi działa i nie wiem czy zmieniać.

PS. Jeszcze tylko dodam, ze jak łowie na 3 kontach to po jakimś czasie na dwóch wywala błąd z ??????????. Jakaś rada na to jest?

PS2. A jest różnica jak łowie normalnie nad wodą a na lądzie (aktywna roślinka)? Nie wiem dlaczego ale Fb słabo rybki łowi (przez całą noc tylko 5 małzy i ogólnie mało ryb jest )mam wędkę +4 i czas ustawiony jak w pierwszym poście.

Hmmm paczka zawiera obejści injectory itp

a czy wiesz może dlaczego mi usuwa tego pierwszego injectora jak zainstaluje paczkę ? wyłączyłem Antywira poprzez menagera zadań 

Hmmm musisz normalnie antywirusa wyłączyć a nie przez menadrzer zadań

ja anty wira nie wyłączę boje się 

To nie wyłączaj to ci nie będzie działać patrz ile mam +sów nie chcesz nie pobieraj nie zmuszam

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Sory że tutaj ale jak wyłączyć avg i potem jak go włączyć

zdecydowałem się na fishbota

Opublikowano

Sory że tutaj ale jak wyłączyć avg i potem jak go włączyć

zdecydowałem się na fishbota

Aby wyłączyć ochronę: Otwórz Interfejs użytkownika, dwukrotnie kliknij opcję Ochrona rezydentna, a następnie odznacz pole "Włącz ochronę rezydentną AVG". Po zakończeniu gry nie zapomnij o ponownym zaznaczeniu tego pola.

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

ja nie mam bladego pojecia jak wylaczyc ESET NOD32 Antivirus Pomożesz??

Włącz okno antywirusa weź na widok zansowany teraz możesz zamknąc okno prawy na ikone w trayu eseta i wyłącz ochrone lub poprostu usuń plik z kwarantanny i wyłącz go ze skanowania

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

jak włączam plik injector odrazu mi się wyłącza pomocy

Wyłącz w menadżerze zadań wszystkie procesy metin2client

włącz injector wybierz plik m2fish.dll

i w nazwie procesu wpisz nazwe obejścia czyli np metin2client1.exe

i uruchom obejście metin2client1.exe

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Robie wszystko dokładnie tak jak ty na filmiku oraz sposobami w punktach, powtarzałem wszystko kilkanascie razy i w czasie właczania gry wyskakuje mi błąd:

metin2problem1.th.jpg

po czym fishbot się normalnie włącza oraz gra i gdy kliknę "start" wyskakuje

metin2problem2.th.jpg

oraz obok

metin2problem3.th.jpg

system win xp sp2 32bit net. framework 4.0 najnowszy metin2 spatchowany torrentowany

jestem zalogowany jako administrator, nie mam zadnego antywirusa,firewall'a właczonego/zainstalowanego

będę bardzo wdzięczny za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...