Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy komuś z was zbanowali konto za FB ??

Niestety mi aż 2 konta z 3, jedne konto bylo w chujno, drugie w jinno, obaj na różnych channel'ach. Na dodatek ban także poszedł na główne konto... ;/

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a bana dostałeś na wieczność czy na jakiś czas ??

nie ma bana na wieczność - u nich jest na 30 lat czy cos takiego ;p

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

A mi nie działa ;( . Mam obejście i Windowsa XP ;D . Odpalam Injectora 1.2 który się normalnie włącza ,a le jak włączam metina i zaznaczam żeby na tym oknie działał FB to Ten injector znika i zostaje sam Metin , a Fb się nie pokazuje . Mam Framework 3.5 ... Jak nie napisałem jasno to sorki, ale mam nadzieję , że zrozumiecie o co kaman;)

mam to samo co kolega

Opublikowano

Hit Fire po pierwsze to poczytaj na stronie 28 tam kolega Drzonson wszytko opisał co i jak a po drugie to źle to uruchamiasz ja zrobiłem tak ja napisane na stronie 28 i mi działa tylko wystarczy poczytać ze zrozumieniem

Opublikowano

Ja włączam przez Valkyrie i wszystko działa Dzięki!

Ale mam jeden problem jak mam metka włączonego i fb, to czasami gdy zmieniam postać albo ide na inne ch to wyłącza się metek i są "???????"

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak by co aktualizacja tematu była dodano instalator z FB

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up przecież to ten sam injector co jest u mnie w instalce

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

wszystko pięknie się odpala na wszystkich injectorach i sposobach tu podanych

tylko mam problem bot zarzuca raz,potem zamiast dalej łowić postać wygląda jakby chciała zarzucić a nie mogła

to wina padającego śniegu (kiedyś blokował fb)?

miał ktoś taki problem ? jak temu zaradzić

Opublikowano

wszystko pięknie się odpala na wszystkich injectorach i sposobach tu podanych

tylko mam problem bot zarzuca raz,potem zamiast dalej łowić postać wygląda jakby chciała zarzucić a nie mogła

to wina padającego śniegu (kiedyś blokował fb)?

miał ktoś taki problem ? jak temu zaradzić

ustaw czasy i kliknij enale i start

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Hmmm...nie weiem co na to poradzić ja jade na 3 botach i prawie za każdym razem jest ryba usun FB i pobierz nową paczke

wlasnie to wszystko bylo zwiazane z nowa paczka, ale wszystko jest juz okej rozwiazaniem okazalo sie (niewiadomo czemu) wlaczenie "statistic mode"

pozdrawiam

Opublikowano

wlasnie to wszystko bylo zwiazane z nowa paczka, ale wszystko jest juz okej rozwiazaniem okazalo sie (niewiadomo czemu) wlaczenie "statistic mode"

pozdrawiam

jakie statistic mode ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Działało ale po 2 dniach niema konta ... hmm piszesz sam że ma wiry ale skan dajesz i pokazane że 0/xx ? Coś mi tu nie pasuje. Do tego połowi 1,5h i się wyłącza bo jest jakiś błąd.

719311143.png

10939678_4_12.png

Opublikowano

Działało ale po 2 dniach niema konta ... hmm piszesz sam że ma wiry ale skan dajesz i pokazane że 0/xx ? Coś mi tu nie pasuje. Do tego połowi 1,5h i się wyłącza bo jest jakiś błąd.

Człowieku była aktualizacja tematu i jest nowa paczka z obejściami itp a injector Per x ma wity jak nie chcecie nie musicie go instalować

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

A mi to nie dziala... wszystko robie jak na instrukcji z torentowalem metka i wszystko ladnie all. i obejscie tez ladnie zrobilem wlaczam metka loguje postac staje obok wody wlaczam tego fishbota pojawi sie okienko zeby kliknac na okienko metina wiec klikam i.... NIC po prostu nic sie nie dzieje wylaczylem antyvira mam net frameworka 4.0 i nic z tego... moze mi ktos powiedziec o co chodzi?

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

A mi to nie dziala... wszystko robie jak na instrukcji z torentowalem metka i wszystko ladnie all. i obejscie tez ladnie zrobilem wlaczam metka loguje postac staje obok wody wlaczam tego fishbota pojawi sie okienko zeby kliknac na okienko metina wiec klikam i.... NIC po prostu nic sie nie dzieje wylaczylem antyvira mam net frameworka 4.0 i nic z tego... moze mi ktos powiedziec o co chodzi?

Ja mam tak samo, tylko wtedy mi działał jeszcze fb, ale chciałem sprawdzić jak będzie z tąinstalką, ale jeszcze gorzej jest.. A wcześniej mi śmigało nawet 3 fb na raz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...