Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie mam aplikacji metin2client1.exe tylko metin2client.bin . Weź wyślij swoje obejście na speedyshare. jak mozesz.

Opublikowano

No sciagnelem, odpalilem, wzielem metin2client1.exe . Wzielem Automaticcly i dalej ! Hack detected . kur.wa

Opublikowano

Miałem taki sam problem, mianowicie gdy włączyłem fishbota, a później metina to nic się nie pokazywało sam metin.

A jak włączałem tego starszego injectora to chwile po włączeniu metina wyskakiwał mi hs blok.

Ale teraz mi działa, bo zrobiłem obejście: włączyłem winrar i znalazłem plik metin2client.bin, po czym zmieniłem jego nazwę na "metin2client1.exe".

W ustawieniach injectora wpisałem proces metin2client1.exe i plik M2Fish.dll, włączyłem bota, później metina przez plik metin2client1.exe zalogowałem się i działa mi teraz.

W temacie prawie nie ma instrukcji, trzeba radzić sobie samemu. Ale działa jak się pokombinuje więc stawiam plus.

Mam nadzieję, że mój post pomoże tym którym to nie działa.

P.S.

Mam Wiondows XP Home Edition SP3

@edit

Jeśli komuś nie chce działać to niech da mi swoje gg na pw mogę pomóc.

2mo740k.jpg

Opublikowano

Miałem taki sam problem, mianowicie gdy włączyłem fishbota, a później tego nowego injectora to nic się nie pokazywało sam metin.

A jak włączałem tego starszego injectora to chwile po włączeniu metina wyskakiwał mi hs blok.

Ale teraz mi działa, bo zrobiłem obejście: włączyłem winrar i znalazłem plik metin2client.bin, po czym zmieniłem jego nazwę na "metin2client1.exe".

W ustawieniach injectora wpisałem proces metin2client1.exe i plik M2Fish.dll, włączyłem bota, później mewtina przez plik metin2client.exe zalogowałem się i działa mi teraz.

W temacie prawie nie ma instrukcji, trzeba radzić sobie samemu. Ale działa jak się pokombinuje więc stawiam plus.

Mam nadzieję, że mój post pomoże tym którym to nie działa.

P.S.

Mam Wiondows XP Home Edition SP3

Napisz instrukcje dobrą to umieszcze w temacie jak mnie odbanują Bardzo bym prosił

Opublikowano

no tak jak napisałeś wszystko jak na razie działa

A to drzewko o bota to do czego służy ??

A ten FB działa u was na zminimalizowanym oknie ?

Opublikowano

Cieszę się bardzo !!!

;D

Na zminimalizowanym jak ma włączone gg albo przeglądarkę to się metin ścina i nie łowi jak ma łowić więc wszystko pięknie wyłączam i działa pięknie

Opublikowano

Dzięki , tylko czy te czasy na pewno są dobre ? Bo jakoś mi nie za bardzo idzie . Zostawiam + .

Przygoda z metin2

PL

Woj mental 70 -sprzedany

Woj body 71 - sprzedany

Sura wp 51 - fishbot

Woj mental 56 - on

Ninja dagger 18 ciągle rośnie

Priv

Woj body 109 - Pandoramt2-Ban ;(

Opublikowano

Dzięki , tylko czy te czasy na pewno są dobre ? Bo jakoś mi nie za bardzo idzie . Zostawiam + .

raczej czasy są dobre to mi normalnie łowi tylko jak łowisz to radze ci zostawić metina i nic nie robić na kompie lepiej chodzi bo nie ścina dzisiaj przez 5h zrobiłem 4 małże ;d

Opublikowano

raczej czasy są dobre to mi normalnie łowi tylko jak łowisz to radze ci zostawić metina i nic nie robić na kompie lepiej chodzi bo nie ścina dzisiaj przez 5h zrobiłem 4 małże ;d

kliknij enable i po sprawie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Plik jest chwilowo niedostępny. Spróbuj ponownie później. ;/

wrzuć gdzie indziej i daj skana

@edit

jednak jakoś wbiłem.. zaraz to sprawdzę i napiszę czy działa

@edit2 NIE POLECAM

http://img29.imageshack.us/img29/8662/90680390.jpg

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...