Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na cholere mnie odsylasz tu jak tu nie ma tego co ja chce , ja chce zablokowac hs zeby mi nie blokowal injectora a lock.exe nie moze otworzyc pliku tak jak na filmie a wyskakuje : ODMOWA DOSTĘPU

Opublikowano

kurcze wszystko niby dziala ale jak dusze na start to wyskakuje mi jakis błąd - POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!

Masz uszkodzony plik metin2fish.dll

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Kilka botow na xp nie dziala. Jeden dziala normalnie

Ja sprawdzałem na xp i wszystko działało

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Czemu jak nacisnę start i potem pojawi sie chmurka to od razu wyciąga nawet nie poczeka jak chmurka zniknie ?

Jak ustawie zeby uzywalo Drobnych ryb to je wywala. Czemu tak sie dzieje ??

Skur****** z GameForge !!!!!!!!!!!!!

8 BANÓW

banbane.jpg

Czego się dziś nauczyłeś synek ???

Jak cheatujesz to nie rób wszystkich kont na 1 e-mailu

Opublikowano

No to tak: "Jeszcze nowszy injector który działa xp,vista " ma skan 25/43, obejście nie ma skana, skan fishbota calej paczki ma wynik 33/43 a skan pliku injector ma 37/43. Dlaczego mam wrażenie żeby tego nie ściągac?? tyle wirusów, że to chyba więcej sięnie dało wepchać...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Mam wędkę +4 więc ustawiam - +4 ----> 2650 ---> 4500 , lecz cały cza pokazuję mi się jeszcze przed wyciągnięciem wędki umieszczono robak na haczyku, a wędkę wyciąga równo z tym jak się pokazuję chmurka można to jakoś przestawić?

Opublikowano

ahmed255 ja mam to samo jak pojawi się chmurka to od razu wyciąga . Czemu tak jest ?

Mógłby ktoś w końcu napisać o co w tym chodzi i czemu tak się dzieje ??

Skur****** z GameForge !!!!!!!!!!!!!

8 BANÓW

banbane.jpg

Czego się dziś nauczyłeś synek ???

Jak cheatujesz to nie rób wszystkich kont na 1 e-mailu

Opublikowano

Ktoś pomoże? Wyskakuje hackshield bo wyrywa injectora. Odpalam przez obejście i nic. Włączam metina i po kilku sekundach hackshield error.Mam wgrać innego hackshielda czy co?

LUBIE PLUSIKI ;D

Opublikowano

Wszystko super pięknie boci, tylko nie zabija i nie wyrzuca rybek, mimo zaznaczonej opcji "zabijania" i "wyrzucania". Wie ktoś w czym tkwi problem?

Opublikowano

Mi czasami wyskakuje " detect_game_hack" a czasami nie...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Ja włączam przez Valkyrie injector i mi nie działa.

Włączam gre włącza się bot i po chwili error hack shield.

Gdy metin się uruchomi to wyłącz szybko injectora vaklyrie

Opublikowano

@wiesiekx ja mam podobny błąd do twojego

gdy włączam przez injector ten od Kurek93 to tez gdy klikam na metina wylącza mi się fish bot, a gdzy próbowalełem tej edycji by patrykx to wywalało błąd Detected game Hack. Mam win xp 32bit

My name is Hacker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...