Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Blokujesz HS tym co jest na 1 stronie

2.Aktualizujesz mt2

3.Po aktualizacji wyłączasz wszystkie procesy z nim związane (metin2.bin,metin2client.bin)

4.Zmieniasz rozdzielczość mt2 na 1024x768 bądź niższą, fullscreen

5.Uruchamiasz injector, konfigurujesz: auto inject zaznaczone i auto close after injecting zaznaczone

6.Process name, zależy jakie obejście uruchamiasz z tematu. jak metin2client1.exe to wpisujesz w process name meti2client1.bin

7.Klikasz inject, i uruchamiasz mt2 przez obejście i powinno śmiać.

Nie najpierw patchujesz potem wklejasz obejście i blokujesz hs

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak zrobic to "konfigurujesz: auto inject zaznaczone i auto close after injecting zaznaczone" . Moze być w injectorze tak jak bylo na początku bo naprawdę nie wiem gdzie to skonfigurować

Opublikowano

trochę źle to napisałem bo z pamięci. Jak masz Valkyrie to na górze masz zakładki File Settings Process Help.

Wchodzisz w Settings i zaznaczasz Auto Inject on Startup oraz Close on Injection.

I w tym folderze co masz Valkyrie powinieneś mieć plik o nazwie Valkyrie.ini a w nim:

[settings]

Close=1

Auto Inject=1

Delay=100

Between Injection=100

Font Color=clBlack

Opublikowano

A mi dalej nie działa robię dokładnie jak w instrukcji D:

Lecz przeczytałem coś co musiałem mieć w folderze z hakiem muszę mieć to: Valkyrie.ini

lecz tego nie mam

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

zainstaluje jeszcze raz metka i zobaczymy.

Jak mam add daje ten [EPVP] M2Fish 3.03.dll. Dobrze daje?

1370985415-U261426.png

Opublikowano

2x UP

A ściągałeś ten co jest w temacie na 1 stronie? Jak nie to ściągnij bo mi na nim śmiga. Bo nazwa niby taka sama ale wiadomo jak to jest.

Opublikowano

Ten sam ściągałem i zrobiłem tak

znalazłem-hslogmgr i klikam do it potem znalazłem-ahnrpt i klikłem do it i jak wyszedłem zrobil się jakiś tam plik

Opublikowano

zainstaluje jeszcze raz metka i zobaczymy.

Jak mam add daje ten [EPVP] M2Fish 3.03.dll. Dobrze daje?

ściągnij paczke bo ten fb co ty masz to stary

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Po zainstalowaniu znowu metka dam znać.

P.S nie mogę tera bo pisze z fona

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Dalej nic.

Włączam injector wpisuje metin2client1.bin na add daje M2Fish.dll potem tamto zaznaczam i nie działa.

Przed włączeniem valklire wyskakuje mi : Not A valid process daje na ok i wyskakuje valkrile.

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Wszystko ladnie ale jak odpalam Injector to nic sie nie dzieje przez minutę a poźniej wyskakuje błąd.... Pomocy

Nie Zbieram + i Nie Zbieram - :D

Phobos Jinno

75vl+ Ninja Dagger ON

Opublikowano

Ja mam problem właczam injector i wyskakuje mi bład System Windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urządzenia... a jak próbuje skopiowac do folderu metin2 to wyswietla mi sie NIe mozna skopiowac Injector 1.2 odmowa dostepu ... pomózcie plis jak cos to pisac na gg jak jestem dostępny 10263199

Opublikowano

hmm podal chyba jaki delay masz ustawic a jak slabo wyciaga to kup lepsza wedke np +7

Macie czasy wędek w zależności od jej poziomu:

Wędka ---> Fishdelay ---> Botdelay

+1 ----> 2850 ---> 4500

+2 ----> 2800 ---> 4500

+3 ----> 2750 ---> 4500

+4 ----> 2650 ---> 4500

+5 ----> 2650 lub 2900---> 4500

+6 ----> 2650 ---> 4500

+7 ----> 2650 ---> 4500

+8 ----> 2600 ---> 4500

+9 ----> 2600 ---> 4500

jesli pomoglem daj +

Opublikowano

Dalej nic.

Włączam injector wpisuje metin2client1.bin na add daje M2Fish.dll potem tamto zaznaczam i nie działa.

Przed włączeniem valklire wyskakuje mi : Not A valid process daje na ok i wyskakuje hack valkirye

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Mam wędkę +5, może ktoś doradzić jaki czas dla takiej wędki jest najlepszy?!

Zależy mi na sprawdzonych informacjach...

Z góry dziękuje

ban_pl_46860_389399.gif
Opublikowano

Dzięki tak właśnie nastawie, może jakoś przetrwam do +6 (o ile wejdzie..., bo +5 jest ciężka do zniesienia)

ban_pl_46860_389399.gif
Opublikowano

Dalej nic.

Przed włączeniem valklire wyskakuje mi : Not A valid process daje na ok i wyskakuje hack valkiryne

Pomorze ktoś?

1370985415-U261426.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...