Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aby z edytowac hsa wchodzisz w metka folder hshild i lkikasz prawym na pliku ahnrpti dajesz otwoz.zmieniasz wartosc tej linijki : [email protected] na przykladowo [email protected] temu shild nie wysle loga .wiem ,ze to byla pare razy ale uprzejmie odpowiadam na pytanie ,jakby co prosze o plusika

Dżizas, to jest mail na ktory dostarcza sie pytania i problemy z HackShieldem. Myslicie, ze chcieliby tyle spamu dziennie otrzymywac i potem to metin2.pl przesylac? Tylko moj sposob jest dobry =)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o pomoc.Robię tak:

-wyłączam metin2.bin w menadżerze zadań

-włączam injector

-odpalam metina przez obejscie

-wchodzę na konto

-wybieram postać i nagle wywala z metina i pisze:

W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy(jakieś tam liczby i litery) pod adresem (jakieś tam liczby i litery).

Jak wcisnę ok wyskakuje:

Abnormal program termination

Bardzo proszę o pomoc,by wyrazić moją wdzięczność postawię +/-

Opublikowano

Już pierwszy ban poleciał mi, miałem 3 konta teraz mam 2. Woj 49Lv zablokowany...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Mi działał fb przez 3 dni a dziś włączam normalnie jak zwykle przez Valkyrie wchodze do gry fb włączony, biore start włącza się i znów start pisze czyli sie nie włącza.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nie wiem , tego Lock.exe ( blokowanie HS) może ktos mi zuploadowac na inny Hosting? dam + i 5 tylko weźcie to wrzuccie na inny hosting najlepiej na speedyshare .

Jeżeli nie tu to na GG: 32187776

Opublikowano

Pomoże ktoś?

Proszę o pomoc.Robię tak:

-wyłączam metin2.bin w menadżerze zadań

-włączam injector

-odpalam metina przez obejscie

-wchodzę na konto

-wybieram postać i nagle wywala z metina i pisze:

W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy(jakieś tam liczby i litery) pod adresem (jakieś tam liczby i litery).

Jak wcisnę ok wyskakuje:

Abnormal program termination

Bardzo proszę o pomoc,by wyrazić moją wdzięczność postawię +/-

Pasjonat
Opublikowano

Kurde,nie działa bynajmniej mnie.Mam prośbę jeżeli któremuś z użytkowników działa,i mógłby zrobić mi przez ''teamviever''(Program do komunikacji między dwoma komputerami).Byłbym bardzo wdzięczny OCZYWIŚCIE + LUB 5(LUB-)wedle życzenia.moje GG:10047129. PROSZĘ WAS HEEEELP

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

A u mnie jest problem, bo niby wczoraj wszystko pięknie śmigało, a dzisiaj jak włączam Injector (Ten Nowy) i klikam na okienko z metinem, to injector znika a fishbot się nie pojawia.

A przy injectorze od Valkyrie wywala hackshielda.

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Mi nie dziala.

Mam XP x32 Net Famework 4.

M2F--> blokuje HS jak na filmiku, włączam metka przez obejście, naciskam na okienko Metin2 i fb się wyłącza.

Valkrile--> Blokuje HS jak na filmiku, włączam injector i jeszcze 1 sekunda przed włączeniem metina wyłączam injector i mam GAME HACK DECTED, próbuje wyłączyć injector trochę wcześniej lub później, to wychodzi to samo.

Pomorze ktoś wreszcie?

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Idefis, musisz kliknąć Inject, powinno pojawić się "Waiting for process" albo coś podobnego i wtedy dopiero uruchamiasz mt2 przez obejście

Opublikowano

Mi blokneli już dzisiaj jedno konto .. łowiłem dwoma na raz jak myślicie czy za kilka dni nie zależnie czy wejde na FB czy nie zabnują mi je ? Czy to jest tylko kwestia czasu ?

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Opublikowano

mrowadsk ty masz obejscia z tego tematu?

ktos wczesniej napisal jak wlaczyc kilka FB ale niedokladnie troche i nierozumie:)

jeden bot mi chodzi ale jak chce wlaczyl wiecej to mi pisze hack shiled nie wiem czemu

mysle ze to przez obejscia ale nie znam sie na tym dobrze:)

pomoze ktos?

Opublikowano

Może ktoś mi przesłać dokładny config metina na jakim to odpala bo mi ciągle wywala że wykrywa hacka albo nic się nie dzieje a mianowcie gdy odpalam injector i klikam na pasek metina to mi fb znika i nic się nie dzieje

Opublikowano

no i kolejny już ban, tym razem drugi z mojej strony. Tym razem na głównym koncie ;/

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

A jednak nie działa w 100% mam pytanko dlaczego wyłącza się po jakimś czasie czasami po 10min czasami po 30min ?????? Wyskakuje byk z zapytajnikami

Mam otwarte 3 metki i ten program do zmniejszania użycia cpu na kazdym po 75%

Opublikowano

1.Aktualizujesz mt2

2.Blokujesz HS tym co jest na 1 stronie

3.Po aktualizacji wyłączasz wszystkie procesy z nim związane (metin2.bin,metin2client.bin)

4.Zmieniasz rozdzielczość mt2 na 1024x768 bądź niższą, fullscreen

5.Uruchamiasz injector, konfigurujesz: auto inject zaznaczone i auto close after injecting zaznaczone

6.Process name, zależy jakie obejście uruchamiasz z tematu. jak metin2client1.exe to wpisujesz w process name meti2client1.bin

7.Klikasz inject, i uruchamiasz mt2 przez obejście i powinno śmiagać.

@down

dzięki, poprawione

Opublikowano

1.Blokujesz HS tym co jest na 1 stronie

2.Aktualizujesz mt2

3.Po aktualizacji wyłączasz wszystkie procesy z nim związane (metin2.bin,metin2client.bin)

4.Zmieniasz rozdzielczość mt2 na 1024x768 bądź niższą, fullscreen

5.Uruchamiasz injector, konfigurujesz: auto inject zaznaczone i auto close after injecting zaznaczone

6.Process name, zależy jakie obejście uruchamiasz z tematu. jak metin2client1.exe to wpisujesz w process name meti2client1.bin

7.Klikasz inject, i uruchamiasz mt2 przez obejście i powinno śmiać.

Nie najpierw patchujesz potem wklejasz obejście i blokujesz hs

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...