Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Sposob Na Sm Za Free ! (Lepszy Niz Sponsorpay)

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może czy jak mam radiówkę to da się zmienić IP na Amerykańskie ? Chodzi mi tu o program aol 9.5 :)

Proszę o odpowiedź będą + lub - jak kto woli.

• Odpowiedzi 775
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa wszystko pięknie masz +

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Na czym najlepiej zrobić maila i podawać w wypełnianiu reklam bo ja daje na (nick)@aol.com robiłem też tak (nick)@mail.aol.com i nic nie dochodzi. Bo robię te reklamy a nic mi nie dochodzi i może dlatego że nie potwierdzam na mailu bo za 2 mi doszło wiec raczej poprawnie je wypełniam :P Proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki :)

czachai.jpg
Opublikowano

ja podaje różnie

yahoo

gmail

o2 :D

aol.

example

Mam pytanie nie o sm lecz o aola (down)

CZY MOŻE MI KTOŚ W KOŃCU ODPOWIEDZIEĆ CZY DA SIĘ NA AOLU PRZESTAWIĆ ŻEBY ZMIENIAŁ IP NA NP.WŁOSKIE,CZESKIE ITP ITD !?

Opublikowano

ja podaje różnie

yahoo

gmail

o2 :D

aol.

example

Mam pytanie nie o sm lecz o aola (down)

CZY MOŻE MI KTOŚ W KOŃCU ODPOWIEDZIEĆ CZY DA SIĘ NA AOLU PRZESTAWIĆ ŻEBY ZMIENIAŁ IP NA NP.WŁOSKIE,CZESKIE ITP ITD !?

Aol tylko Amerykanskie IP.

Opublikowano

Siema wypełniałem reklame i nagle wyskakuje 182$ i na dole continued to buy no to wylaczylem to odrazu i popatrzylem na maila na aolu i tam taka wiadomosc:

Dear Christopher ,

Based on the information you provided us on 01/10/2011 your estimated monthly payments for the REGULAR package are

$ 182 00 *

for your: 2011 BMW 128I

1-800-455-3448

The 6 month premium estimate for this quote , including paid in full discount is $1009.00 *. If you'd like to continue with this quote, or make changes to it, call one of our licensed agents at 1-800-455-3448.

Save even more. Give us a call! We may be able to save you even more by asking a few simple questions and creating a final personalized quote.

Discover how much better life can be under the umbrella.

Better Coverage: Better Coverage for what's really important, whether it's your wallet, your family, or both.

Better Claims: 9 out of 10 people who have filed a claim with Travelers would recommend us to their family members and friends.**

Better Savings: Ask about the many other products that Travelers has to offer. The more policies you have with us, the more you may save.

Questions?

Just call 1-800-455-3448

Our call centers are open from 8am-10pm EST M-F, and 8:30am-5pm EST Saturday.

© 2010 The Travelers Indemnity Company. All rights reserved.

Insurance is underwritten by The Travelers Indemnity Company or one of its property casualty affiliates, One Tower Square, Hartford, CT 06183.

* Premium shown is a preliminary estimate only, subject to change based on additional information we may receive later in the quoting process and actual payment selection. Estimated monthly premium is based on enrollment in an automatic payment plan (electronic funds transfer or recurring credit card) and does not include any monthly service charges. Actual coverage subject to underwriting eligibility.

** Information derived from the 2009 Travelers Closed Claim Survey Analysis.

o co kaman ? prosze o szybka odpowiedz

czachai.jpg
Opublikowano

Witam , mam pytanie czy nie ma jakiegoś prostszego programu do zmiany IP bo tego nie ogarniam ;/ Będą ++++++++++++

Może kiedyś ;)

Opublikowano

97%?? to dlaczego mi nie chce dochodzic doszly mi 2 z 17 w tym jeden to film za ktorego dostalem 1 sm... i co mam zrobić moze to cos z kompem lub zle ip czy cos????????!@ a i siedzie nad tym 4 dni...

Opublikowano

Graczu lokuero

''Bartezzz nie ośmieszaj się hahahhh...''?? Co że niby sądzisz tak jak i pozostali,że to pełen legal ?? No tak aol jest legalem,ale wypełnianie reklam fałszywymi danymi nie...Więc najpierw się dowiedz od pewnych źródeł czy to legal czy nie,a później pisz,bo póki co się sam ośmieszasz.Tak się składa,że mojego kumpla starszy jest sędzią i on się akurat na prawie zna,uwierz mi :)

Opublikowano

Mam pytanie:

Znalałem reklamę,ale ona jest dostępna raz na miesiąc...Zrobiłem ją poprzez google chrome i jak znowu w nia wejde gc to nie da sie jej wypelniac;/

Jak wejde mozlilla to da sie.Dlatego mam pytanie,bo reinstall google chrome nie pomogl ;/ jak zrobic zeby nie mogli poznac ze to ten sam uzytkownik wypelnia reklame tylko na innym koncie ?

Opublikowano

Mam pytanie:

Znalałem reklamę,ale ona jest dostępna raz na miesiąc...Zrobiłem ją poprzez google chrome i jak znowu w nia wejde gc to nie da sie jej wypelniac;/

Jak wejde mozlilla to da sie.Dlatego mam pytanie,bo reinstall google chrome nie pomogl ;/ jak zrobic zeby nie mogli poznac ze to ten sam uzytkownik wypelnia reklame tylko na innym koncie ?

sproboj resetowac Aol'a to mozliwe ze bedzie resetowac IP.

Opublikowano

Mi działa mimo że miałem pewne problemy :) ale to tylko z mojej winy :) ok.... wszytsko all dziala na 100% tylko trzeba umiec zrobic :) dzieki leci +

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ziomek jesteś koxem + łap

-Masz jakiś problem?

-Nie...

-To prosze daj -!

-Nie!

-To będzie wpierdol

-No ok ok.. Już daje

Wystarczy, że klikniesz na -,a uratujesz swoje życie;]

bo4l5yjj.gif

JEŻELI DASZ - i *5 ODWDZIĘCZĘ SIĘ 2x! PISZCIE KOMENTARZE NA PROFILU JAK DALIŚCIE, A NA PEWNO ODWDZIĘCZĘ SIE

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...