Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze na Twoim poziomie gada po prostu...

Nie dlugo pewnie bedziecie mowic, ze w 1 klasie podstawowki sie jest juz dojzalym.

Jak już pisałem, to nie zależy od wieku. Wprawdzie 8/10-latek ma małe szanse aby być dojrzałym umysłowo. Ale znam też osoby które mają po 16 lat, a zachowują się jakby miały 5.

Opublikowano

Nostradamus powiedział.. "Metalowy ptak rozdzieli na zawsze dwóch braci"

Baba Vanga powiedziala:

Amerykanscy bracia... metalowych ptakach.

Zapomnialem co tam w srodku bylo.

@PaszalWonNoobie

Mow, mow.

Tez robie rozne glupie rzeczy jako zart, ale to nie znaczy, ze jakis 12 latek ma dojrzalszy umysl ode mnie :P.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Nostradamus powiedział.. "Metalowy ptak rozdzieli na zawsze dwóch braci"

No i roździelił Lech [*] muhahah

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ej chlopaki robimy pt jinno ok? ja koreanczykow z fms +3 sr -3 bede walic

A tak wogole to juz mam przygotowana lodowke ktora o 11 wypierdoli na krziezyc i bedzie git

Naprawde smiac mi sie chce jak niby ona mogla to przewidzciec ludzie maja osiagnac niesmiertelnosc niby w jaki sposob? 2271 - Zmianie ulegają pewne prawa fizyczne. buhahaa smieszne bardzo :) 2164 - "Zwierzęta zmieniają się w pół-ludzi". o kurwa to eq musze se zrobic

2088 - Pojawia się nowa choroba - ludzie starzeją się w ciągu chwili! skoro natura się juz przywraca do normalnosciw 2084 to czemu niby miala by sie pojawic ta choroba? wiadome ze ta choroba od skutkow wojny nukrealnej tak samo jak w czarnobylu jak sie niby

2273 - Wszystkie rasy na ziemi mieszają się. Powstaje nowa. niby jak maja sie polaczyc zeby nowa rasa powstala to czlowiek musi ewoluowac bardzo dlugo! 4674 - Rozwój cywilizacji osiągnął swój szczyt. Liczbę ludzi żyjących na wielu planetach szacuje się na 340 miliardów. Ludzie zaczynają asymilować się z obcymi, inteligentnymi rasami. hmmm myslicie ze w przeciagu 1000 lat moze przybyc 340mld ludzi? przeciez 3797 - Do tego czasu zniknie życie na Ziemi, jednak ludzkość będzie już na tyle rozwinięta aby zorganizować życie w innych układach planetarnych (o tym samym roku Nostradamus wspomina w swoich Centuriach, jako o końcu świata). kto niby mial ta wojne zakonczyc? 3815 - Koniec wojny.

Opublikowano

ale to z metina bylo kozackie

Nie było.

ja tam na domofony chodze albo coś takiego jak przypały , jajca , rożne takie dojrzały to ja jestem w 70% ale umysł trochu mniej

Widać jaki jesteś dojrzały.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up

muszisz wszystkich krytykowac?

Taka moja rola.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Taka moja rola.

Fajnie by ci było jakby cie nikt nie lubiał? a tak wogóle to tu sie hołota robi z War Rockiem ten niby koniec świata to na jaja ale o war rocku nic nie wiem ale chyba nie powiecie ze o metinie slabe było

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Fajnie by ci było jakby cie nikt nie lubiał? a tak wogóle to tu sie hołota robi z War Rockiem ten niby koniec świata to na jaja ale o war rocku nic nie wiem ale chyba nie powiecie ze o metinie slabe było

prawdy nikt nie lubi, wiec nie wiem o co ci chodzi ;s

.

Opublikowano

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/deutsche-welle-w-onet-pl/niepohamowany-gniew-chin-na-kraje-europejskie,1,3781458,wiadomosc.html

;o

hhah ale temat faktycznie niezły ;p dalej się turlam jak mops ze śmiechu

Opublikowano

Kolejny przesąd, tak jak zostało ogłoszone iż w 2012r. będzie konieć świata.

A teraz przełożyli date? Haha. Prosze Cię ...

ichigonapisblb.png

Opublikowano

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/deutsche-welle-w-onet-pl/niepohamowany-gniew-chin-na-kraje-europejskie,1,3781458,wiadomosc.html

;o

hhah ale temat faktycznie niezły ;p dalej się turlam jak mops ze śmiechu

Ło kurwa boje się, będzie wojna AAAAAAA ratunku kufaaa !

Opublikowano

Jeszcze będziecie błagać o litość...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Fajnie by ci było jakby cie nikt nie lubiał?

Nie mam takich problemów.

Km5iG.png

Opublikowano

Chłopaki mam najnowsza przepowiednię tej Vangi Babki:

I pierdolnie wszytko niczym wieża Babel, pioruny będą się uginać od wrzasku skowronka. Zapite państwo zniszczy 20 razy większe państwo. Kule będą waliły niczym młodzieniec przed erotyką, a mohery będa takie jaki były

@ I nie może być wojny, bo w czwartek jest +50% exp na metinie B)

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

To jutro w Metinie, będą granaty dropić jak na evencie zamiast dyń ;]

Strach się bać.. Trzeba iść na zakupy i jedzenie pochować ;d

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Napiszę coś co napisał pewien użytkownik na innym forum...

Już tyle razy tą listę obalono...

Wystarczy przeczytać książkę siostrzenicy Wangi, Krasimiry Stojanowej, z której można dowiedzieć się o tym, że Wangelia nigdy nie podawała dat, ani nie zdradzała przepowiedni dotyczących katastrof i wojen, by ludzie nie popadali w panikę.

A ta lista została napisana przez rosyjski brukowiec "Pravda" w 2008r.

Portale kopiują jeden od drugiego stosując ciekawy manewr tj. - przepowiednia z 2008r. dotycząca konfliktu na Półwyspie Indyjskim się nie sprawdziła, więc kopiują listę zaczynając od 2010r...

I tak jak już ktoś wspomniał - wiele tu bzdur. Choćby załogowa misja na Wenus - mnie uczyli w szkole, że na Wenus jest za wysoka temperatura, by tam polecieć Smile

Albo - data z odkryciem granicy Wszechświata - przecież Wszechświat to płaszczyzna zamknięta! Najłatwiej byłoby scharakteryzować go jako kulę!

Tak samo z "masowymi protestami przeciwko Islamowi" w 2099, czy którymś tam - przecież miał wcześniej powstać nowy system religijny.

Przepraszam za ogólny rozmiar posta, ale chciałbym wspomnieć o jeszcze jednej rzeczy - mam wrażenie, że ludzie w dobie Internetu przestali samodzielnie myśleć. Łapią papkę z byle lepszego portalu (choćby Niewiarygodne.pl czy inne gówienka) i zamiast poszperać w necie, przeczytać treść newsa w oryginale, ewentualnie przeczytać jakąś książkę na ten temat, to kopiują takie bzdury dając duże pole do manewru Internetowym trollom.

Pozdro!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano
mam wrażenie, że ludzie w dobie Internetu przestali samodzielnie myśleć.

Niestety to prawda zamiast myśleć logicznie słuchają każdej bzdury jakie są na innym stronach internetowych... (Nie mówię że wszyscy...)

Nie wierze w przepowiednie uważam że każdy z nas jest kowalem własnego losu, nikt z góry nie może powiedzieć jak będzie wyglądała nasza przyszłość.

Zamiast martwic sie tym czy będzie wojna czy nie wyjdźcie na dwór pouczcie sie i planujcie swoje życie.

Jak jutro będzie wojna to ja jestem Baletnica <_<

Opublikowano

No panowie zostalo nam okolo 20 h :D Szykujmy sie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...