Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sry to troche słabe

Dobrze, że chociaż jesteś świadom tego, że nie jesteś ani zabawny, ani zajebisty.

@down

Byłem pewien, że od czwartku.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobrze, ze od srody sie do szkoly nie chodzi. Dlugi weekend ;] Pozdrawiam Iza.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

panowie i panie szykujmy sie na zmasowany atak dzieci neo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jest to mało prawdopodobne, już musiałby być choć jakiś najmniejszy konflikt który wywołałby tą niby wojnę lokalną, a że nie ma teraz na świeci jakiś takich konfliktów, niezadowolenia z rządów w jakimś kraju, pretensji to jest to prawie niemożliwe żeby tak nagle wybuchła III wojna światowa z niczego.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Przeczytałem kiedyś książkę i autor tam opowiada bardzo ciekawą rzecz że tak naprawdę sami stworzymy sobie koniec świata tak naprawdę my ludzie do tego prowadzimy żaden Bóg ani natura Po prostu ludzie jesteśmy najgorszym gatunkiem żyjącym jaki istnieje sami siebie niszczymy III wojna będzie najgorsza podobno po wojnie na świecie nie będzie nic i może wtedy jeśli ludzkość przeżyje to po paru miesiącach samotnej wędrówki jak jeden człowiek spotka drugiego to doceni jego istnienie

cyt

a w której erze to ma być?

era – dzieli historię ludzkości na okres przed umownym narodzeniem Chrystusa i po

a po drugie koniec świata to nie koniec wszechświata :)

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

"Granica Wszechświata"- zaistnienie takiego czegoś nie jest możliwe, gdyż Wszechświat nieustannie się rozszerza. Chyba, że wskutek tego nastąpi jego zapaść kosmosu i... pizd (ale do tego i tak dużo czasu). Kolejna bzdura to zanik procesów termojądrowych. Owszem, że to się wydarzy jednak na pewno nie w kolejnych dziesięciu tysiącleciach (chyba, że jakieś UFO zabierze wodór z jądra Słońca co jest chyba śmieszne). To o Chinach jest całkiem możliwe, ale i tak Ameryka by się wcięła (jak wszędzie, jeżeli chodzi o wydobycie ropy). Co do 10 listopada... to ni z gruchy ni z pietruchy nikt raczej nie rozpocznie wojny nuklearnej (bo raczej o takiej mowa skoro ma zginać 4mld ludzi), no chyba, że zbudowano jakiś SKYNET co to wystrzeli se atomówki i wszystko szlag trafił. No ale wszystko to, to tylko moje głupie i porojone spekulacje.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Przeczytałem kiedyś książkę i autor tam opowiada bardzo ciekawą rzecz że tak naprawdę sami stworzymy sobie koniec świata tak naprawdę my ludzie do tego prowadzimy żaden Bóg ani natura Po prostu ludzie jesteśmy najgorszym gatunkiem żyjącym jaki istnieje sami siebie niszczymy III wojna będzie najgorsza podobno po wojnie na świecie nie będzie nic i może wtedy jeśli ludzkość przeżyje to po paru miesiącach samotnej wędrówki jak jeden człowiek spotka drugiego to doceni jego istnienie

cyt

a w której erze to ma być?

era – dzieli historię ludzkości na okres przed umownym narodzeniem Chrystusa i po

a po drugie koniec świata to nie koniec wszechświata :)

ludzka natura najbardziej kurewska ze wszystkich!

era - metinów - zawładną nią SMOKI. :(

g0Tef.jpg

Opublikowano

Skoro wszechświat się rozszerza nie oznacza, że nie można dotrzeć do jego granicy, myślcie.

Tak samo, skoro piłka się turla nie oznacza to, że nie możecie jej wyprzedzić.

RAsfepN.png
Opublikowano

Skoro wszechświat się rozszerza nie oznacza, że nie można dotrzeć do jego granicy, myślcie.

Tak samo, skoro piłka się turla nie oznacza to, że nie możecie jej wyprzedzić.

Hmm, ale teoretycznie istnieje możliwość, że może zacząć się kurczyć po osiągnięciu odpowiedniej granicy :P

@3down

Jednak przy tak skupionej grawitacji mogło by powstać zjawisko czarnej dziury

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Ja mam swój koniec świata 25.11.2010 - zebranie w szkole :D

Odetną mnie od sieci i zaliczę zgona na stercie książek próbując się czegoś nauczyć.

@Topic ...

FAIL xD

Opublikowano

Hmm, ale teoretycznie istnieje możliwość, że może zacząć się kurczyć po osiągnięciu odpowiedniej granicy :P

Dokładnie ale tylko do pewnego momentu bo grawitacja skupionych ciał niebieskich na małej przestrzeni znowu go rozszerzy.

RAsfepN.png
Opublikowano

Najbardziej rozwalił mnie punkt o końcu ropy naftowej w 2018r ;)

Z tego co kojarzę, to ma jej zostać do 2050/2100 r.

(taki szczególik).

Po za tym sądzę, że to FAKE (chociaż... lektury nie musiałbym czytać) Hahhahaaha

Opublikowano

Heh sam nie wiem wierzyć czy nie wierzyć ;)

Wprawdzie końców świata kilka już było. A JA NADAL ŻYJĘ :)

xdeathx.png
Opublikowano

"2008 -Attempts on four heads of government. Conflict in Hindustan. This will be one of the reasons for World War 3"

Tłumacząc na polski.

Próby zamachu na 4 głowy żadów(Było, Tylko nie w 2008, tylko ostatnio, pamiętacie te paczki z czarnym prochem do kanclerz niemiec i kogoś tam O_O)

Konflikt w hindustanie. (indiach) nic na razie się nie dzieje, tylko nie wiadomo czy pakistańczykom coś nie odpierdoli.

To będzie jednym z powodów 3 wojny światowej.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ej ludzie to co robimy PT na Ch3 w Shinsoo ??

Słuchajcie ja mam Szamana Buffa Smoczy skowyt na m3 więc was pobufuje troche i damy rade ..

Bedziemy gadać na TS3 ok ?

@Top..

EPIC FAIL !! :D

Pisze pierw ze w 4 tysiącleciu ludzie osiągają nieśmiertelnosć , a kilka ( set ) lat później jest koniec świata ;]]]]

Opublikowano

Słuchajcie ja mam Szamana Buffa Smoczy skowyt na m3 więc was pobufuje troche i damy rade ..

@Top..

EPIC FAIL !! :D

Pisze pierw ze w 4 tysiącleciu ludzie osiągają nieśmiertelnosć , a kilka ( set ) lat później jest koniec świata ;]]]]

Nieśmiertelność prawdopodobnie w sensie że nie umierają ze starości. Poza tym, świat trafia szlak, wszystko rozpiep*zone, a ludzie sobie latają w przestrzeni?

Opublikowano

Dobrze, że chociaż jesteś świadom tego, że nie jesteś ani zabawny, ani zajebisty.

@down

Byłem pewien, że od czwartku.

A ty jak zwykle z krytyka wyjezdzasz mowilem ze slabe bo sie na war rocku nie znam Jezus tak trudno pojac ale to z metina bylo kozackie trudno cos wymyslec super w wieku 12 lat o tej tematyce

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

moze troche od tematu odbiegam

czy wiecie kiedy cos mowice wasz mozg sie wyłoncza :D albo ze czlowiek sie kurczy w wieku 18 roku zycia :D moja mama miala 170 a teraz ma 165 :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

A ty jak zwykle z krytyka wyjezdzasz mowilem ze slabe bo sie na war rocku nie znam Jezus tak trudno pojac ale to z metina bylo kozackie trudno cos wymyslec super w wieku 12 lat o tej tematyce

Wiek nie jest ważny. Chodzi o dojrzałość umysłu.

Opublikowano

Taa, bedziesz buffowac smoczym skowytem o.O

@UP

W wieku 12 lat to ma sie zajebiscie dojrzaly umysl...

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Znam śmieszne teksty ale nie w tym temacie nie jest mi on nowy ale mało znany :) ja tam na domofony chodze albo coś takiego jak przypały , jajca , rożne takie dojrzały to ja jestem w 70% ale umysł trochu mniej

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...