Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech wybucha o 10.. Bo nie chce mi się iść do szkoły -.-

W ogóle ja przepowiadam wojnę 25.11 , bo jak moja mamusia zobaczy moje oceny to będzie Kamboża xDD

A tak po za tym... Śmiesznie poczytać tą ironię, którą wy piszecie.

Dla mnie Fake.. Ale jakby rzeczywiście ona była DZIŚ to i tak bym przy kompie siedziała i pisała na MPC.. ;dd

Do póki Ruski, albo Niemcy mi nie zrobili 'z buta wjeżdżam' na chatę xDD

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Kurwa nie nauczyłem się na sprawdzian. Ale dzień jeszcze młody! Wierzymy w ciebie Vanga! (w razie czego to biedronka kupi moje zapasy pasztetu "Zajebistego"?)

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Jest 9:12 i żyjemy...

Jak w ciągu 15h nie wybuchnie to będę miał bekę z ludzi, którzy w to uwierzyli xD

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Oszukali nas...

GDZIE JEST WOJNA, GDZIE JEST WOJNA!

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Oszukali nas...

GDZIE JEST WOJNA, GDZIE JEST WOJNA!

W konia nas zrobili ;<

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Coś myśle że wojny nie będzie... czyżby vanga kłamała? :angry:

Vanga ciesz się żę już nie żyjesz bo zrobił bym ci niezły wjazd na chatę :P

Opublikowano

Coś myśle że wojny nie będzie... czyżby vanga kłamała? :angry:

Vanga ciesz się żę już nie żyjesz bo zrobił bym ci niezły wjazd na chatę :P

Zgwałcił byś ją? :D

Opublikowano

Ta dziwka tylko kłamie i przepowiedziała to co mówiła jej inteligencja... Te przepowiednie są chuja warte i pierdolenie kota przy pomocy młota, mówie wam... Niech się smarzy w dupie diabła ta stara cipa!

Opublikowano

wezcie i ta żadnej wojny nie bedzie :D to tylko stara pi...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

kiedys i moze bedzie ale nie dzis w to nie wierze zeby od tak wybuchla wojna

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Może to nie ona wcale takie rzeczy nawymyslala tylko media za nią : P

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Przecież to jest oczywste że żadnej III wojny nie będzie, ja pierole temat do zamknięcia.

@wierzycie w słowa starej ślepej baby jagi o0

Opublikowano

Cos w tych jej slowach musi byc prawda... Dzisiaj moje miasto Uruchomilo syreny alarmowe (nie z powodu 11 listopada bo nigdy tego nie robili) oraz wszystkie wozy z oznaczeniami panstwowymi (policja, straz, karetki) wlaczyly syreny jak podczas ich swieta czy cus..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

(nie z powodu 11 listopada bo nigdy tego nie robili)

Więc zaczęli to robić.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dzisiaj włączali o 8:34 coś takiego, ponieważ jest to dokładnie 6 miesięcy po katastrofie Smoleńskiej, było odsłonięcie pomnika tych ofiar właśnie dzisiaj.

Innym razem.

Opublikowano

Cos w tych jej slowach musi byc prawda... Dzisiaj moje miasto Uruchomilo syreny alarmowe (nie z powodu 11 listopada bo nigdy tego nie robili) oraz wszystkie wozy z oznaczeniami panstwowymi (policja, straz, karetki) wlaczyly syreny jak podczas ich swieta czy cus..

U mnie to samo było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...