Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHA środa a wojny nie ma wiedziałem że to pic na wode :) ale ameryka miała atakowac a jest 6h różnicy wiec jeszcze może byc ale to jest 100% pic na wode fotomontaz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa a dzis miał ŁKS grać z Legią o osiemnastej , to jak mi przerwą mecz w połowie to sie wkurwie

fragment z wiadomości24.pl

"Twierdziła, że swoje zdolności posiadła dzięki kontaktom z niewidocznymi istotami, których pochodzenia nie potrafiła wyjaśnić."

"(...)była (...) zielarką."

Pochodzenie niewidocznych istot wyjaśnione, odbiór.

Opublikowano

@up jak ci nuklearka przerwie mecz to sie nie wkurwisz bo cie nie będzie nawet nie poczujemy:D

Watpie żeby było coś takiego (jak narazie)IIIwoja swiatowa kraje sie nie kłócą zbytnio...

Ale moge sie mylic bo nasi zajebsici politycy drażnią rosje... Ale tak jak ktoś tu napisał zadna bomba atomowa czy inna huj wi jaka nie spadnie na srodek europy!!!! Niemcy mają dosyć dobra armie i sa bogatym krajem uszkodzili by ich jakies Chinole to by zebrali sojuszników i by był chuj a nie Chiny WIEC NIE PIERDOLIC głupot za przeproszeniem;] a jakby bomba miała jebnąć już by jebnela

Opublikowano

Dam wam takie male info ;d tzn moze cos bedzie ;d Kliknij

niewiarygodne.pl to najgłupsza stronka na świecie...

A po 2.

http://www.tvn24.pl/12691,1681712,0,1,to-nie-rakieta--tylko-samolot,wiadomosc.html

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

"łuk furii szatana" pierdolnięci jesteście :D

Opublikowano

Jakoś nie ma tej "III wojny światowej" :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Znalazlem takie cos na necie

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/tajemnica-rakiety-znad-kalifornii-rozwiazana,1,3783062,kiosk-wiadomosc.html

I jakis Opis jednego urzytkownika , ktory zacytował nostradamusa

III wojna światowa ma wybuchnąć w momencie, kiedy "Na niebie widziany będzie ogień ciągnący za sobą iskrzący się ogon".

Nostradamu

wspomina się tam też o "łuku furii Szatana". Tłumacze i interpretatorzy sugerują, że może tutaj chodzić o pocisk balistyczny, który sprowokuje konflikt w wymiarze globalnym.
Opublikowano

@Up

Gl, jak zrozumiesz, że to dźwięki z battlefielda którego zapomniałeś wyłączyć to wracaj :P

RAsfepN.png
Opublikowano

dziś mamy 10:11... i co ? 3 wojna ? Jakos niezmiernie spokojnie u nas w kraju

Opublikowano

Wszystko wskazuje na FAKE

zastanawia mnie tylko 1 rzecz

skad do cholery wzięla sie ta smuga dymu

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/tajemnica-rakiety-znad-kalifornii-rozwiazana,1,3783062,kiosk-wiadomosc.html

Jezeli ameryka mowi ,ze nic nie wiedza o wystrzelonej rakiecie . . .

W końcu października Dowództwo Sił Powietrznych USA na trzy kwadranse straciło kontrolę nad 50 międzykontynentalnymi pociskami balistycznymi w bazie w Wyoming. Wojskowi zapewniali, że nawet w przypadku takiej awarii nie ma szans, by którykolwiek z pocisków został odpalony.

wspomina się tam też o "łuku furii Szatana". Tłumacze i interpretatorzy sugerują, że może tutaj chodzić o pocisk balistyczny, który sprowokuje konflikt w wymiarze globalnym. 

Opublikowano

Ło Boże III Wojna Światowa pewnie zaraz nastąpi są tego realne znaki:

-NA Rapidzie na koncie premium pobierasz z 100kb/s a normalnie 600

-MPC laguje

-Nie dostałem ani jednej jedynki w szkole

-Mama nie zrobiła kanapek

Jak widzicie wszyscy zginiemy dzisiaj pod oknem widziałem Niemiecką armie maszerująca do Rosji by rozdupić wszystkich ludzi a na czele ich stał zmutowany potomek Hitlera,który coś tam Armee Ja Gut a o tej porze roku nie ma jagód :P

Ale ja jestem żenujący xD

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

Dla zaciekawionych tym tematem

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Ziszcza-sie-sensacyjna-wizja-Nostradamusa-Luk-furii-szatana-nad-USA,wid,12838190,wiadomosc.html?ticaid=5b37d

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Radiostacja-UVB-76-nadala-tajemniczy-komunikat-Cos-wisi-w-powietrzu,wid,12607731,wiadomosc.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...