Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co? GÓWNO PRAWDA! !! Nie ma takiej opcji ! Ja w żadne przepowiednie nie wierze... już w 2004 (bodajże) roku miał byc koniec świata . Sciema i tyle

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

No tak tak. W 1998 roku miał być koniec świata. W 2004. I powiem tak. Jak w środę ma zginąć 4 mld ludzi to niby jak kilka lat później będą takie rzeczy? Jasne jasne ;)

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jeśli wybuchnie ( napewno nie ) To nasze Polskie dzieci |\|30 Rozerwą ich na strzępy ... "Leci takie dziecko Chydyż aura miecza leci kula z pistoletu a tu dziecko chydyż odbija ją swoim zatrutym"

astiumsign.png

Opublikowano

OMG Z tego co ja tu czytam to bd normalnie jak filmy połączone ze sobą :D

-Terminator

-Gwiezdne wojny

-IronMan (Energia z nikąd)

-Ten Film Z dziewczynką która miała na plecach wytatułowaną mapę :D

-Powrót do przeszłości

-Obcy

-Predator

-Ja, Robot

-Jestem Legendą

-Wiedźmin (ymm? zwierzęta pół-ludzie )

Mi sie tak to wydaje ;P

astiumsign.png

Opublikowano

2088 - Pojawia się nowa choroba - ludzie starzeją się w ciągu chwili!

2097 - Ludzie znajdą lekarstwo na ww. chorobę.

Totalny bez sens , jeśli ta choroba będzie trwać 9 lat (przypuszczam że będzie ona na całym świecie) , to jak ludzie będą się rozmnażać ? ciąża trwa 9 miesięcy a choroba "w ciągu chwili " .

doczonagrafika.jpg
Opublikowano
2010 - Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, 2014 roku. Rozpocznie się dość typowo - od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna).

Nuklearna?

Gdyby doszło do takiej wojny nie mielibyśmy przyszłości i sami Rządzący wiedzą o tym

proszę, Konflikt z dnia na dzień się nie tworzy potrzebne są miesiące a nawet lata nie wiem czego się naćpała przed śmiercią <_<

Zrozumiał bym Koreę gdyby coś odpierdoliła a nie Ruscy. Zwłaszcza że obydwie strony mają coś do siebie <_<

jak coś się pomyliłem to nie krytykować :P

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Jakiś debil to napisał, jedynie dla kasy aby zrobić "show" dla debilnych ludzi którzy w to wierzą.

Kur*a żyjemy w XXI wieku a wy w to wierzycie? Siejecie jakąś gówno wartą propagandę.

"2164 - "Zwierzęta zmieniają się w pół-ludzi". - ja pierdole, widać, że ktoś z nich grał w metka.

Ludzie, zaopatrujcie się już w eq na pół-ludzi.

ŻENADA

@ "3005 - Wojna na Marsie. Trajektoria planety zostaje naruszona." - Hahahhaha! Nieźle się przy tym ubawiłem może coś jeszcze znajdę tak samo zabawnego :D

@"2100 - Pojawia się sztuczne słońce oświetlające ciemną stronę Ziemi (tą, zwykle pogrążoną w ciemnościach nocy)." - co jeszcze się pojawi? Latające zozole ? ;f

@Ludzie na tej planecie żyją Miliony lat (jak nie miliardy) i tylko teraz analogowym dziecią w cyfrowym świecie takie debilizmy do głowy przychodzą hahaha!

Opublikowano

Nom kurwa moje bony na zwierzęta już nie będą działały... Kurwa znowu będę musiał przepierdolić 100zł na zmiane bonów ;/

A tak na prawdę TO sie kupy wszystko nie trzyma ;x

2088 - Pojawia się nowa choroba - ludzie starzeją się w ciągu chwili!

2097 - Ludzie znajdą lekarstwo na ww. chorobę.

Chyba że w jakimś bunkrze są kosmici dają im to lekarstwo i sposób na rodzenie i zapładnianie w ciągu chwili ;x :huh:

astiumsign.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Kto w to wierzy to jest na prawde debilem :D:D:D stara babcia coś powiedziała, i teraz neo w to wierzą. Jebnijcie się w łeb. Wierzycie w takie gówna, masakra.. Brak słów, tak mi się z was napierdalać chce :D

Wiecie co? Muszę wysłać keyloggera FuBu bo on jest pro elo elo koks, ma eq na pół-ludzi i będe rozwalał w 2164 roku pół-ludzi, dropić będe bronie na 9472 lvl i zbroje +83217 na 2392 lvl, sprzedawać wam będe. Już robię zapisy. Kto chce to pisać mi na pw. Tylko wiecie ziomki bez sh będziemy je rozwalać bo z sh to nas zbanuję i wielka kupa będzie. Już możecie zacząć sprzedawać eq na zwierzęta dla naiwniaków którzy nie wiedzą że za około 150 lat zwierzęta (dziki, wilki, psy, pająki) zmienią się w pół-ludzi i będzie mega masakra.

Elo!

@a tak wogóle, to po co nam III wojna światowa? Wystarczy że braknie prądu (elektrownie padną etc.) na całym świecie i już jesteśmy w ciemnej dupie.

@Czy ktoś się zastanowił nad tym, że w 2012 ma być koniec świata, to po co ta baba przewidywała różne rzeczy ponad 2012 rokiem? :D hipokryci i debile. babcia miała niezłą wyobraźnie, i teraz w grobie pewnie z was nieźle się napierdala

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@up masz racje :D wyssane z dupy wszystkie te rzeczy. Dobra lece stąd bo impreza się zaczyna.

@Ps. Sell pro eq na zwierzęta (hahaha)

* cieszcie się życiem idioci, a nie głupoty piszecie tutaj.

Opublikowano

Jednej rzeczy nie rozumiem w twojej wypowiedzi. Dlaczego niby nie może być wojny na marsie lub sztucznego słońca ? Owszem, połowa reszty tych rzeczy jest mało prawdopodobna, ale część może się sprawdzić. Nie koniecznie w tym roku, o którym pisała, ale kiedyś, jest to możliwe.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Tak, jutro będzie wojna na marsie a pojutrze zrobimy sobie sztuczne słońce (może chodziło jej o słoneczko).

Głupia propaganda. Z dnia na dzień się zacznie III wojna światowa to od pstryknięcia palcem.

PS. sprzedałem już mój pro naszyjnik +18 z 350% na zwierzęta została mi jeszcze bransa i kolce z bonem na zwierzęta, skupuje eq na pół-ludzi :DB)

@ jestem teraz po 2 browcach i za każdym razem jak to czytam to mi się coraz bardziej chce śmiać :D :D :D :D xD xD xD xD xD

Opublikowano

To wszystko to jest bzdura wyssana chyba z dupy :rolleyes: .

Ta kur*a. Będzie choroba, że ludzie się starzeją w ciągu chwili to kto ten lek wymyśli. Wojna na marsie? Na marsie nikt nie mieszka :).

Sztuczne słońce? Owszem. Z plasteliny. Jak w środę będzie 3 wojna światowa to ja we wtorek zamienie się w ninje z metina. Będę miała strumyki + 9 z kd i bonami . Skile na p i będę miała buffa -.-. Śmiać mi się chce z was :D. A w poniedziałek wyrosną mi skrzydełka ;*.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano
2088 - Pojawia się nowa choroba - ludzie starzeją się w ciągu chwili! - a ta chwila to całe życie

2097 - Ludzie znajdą lekarstwo na ww. chorobę. - rutinoscorbin

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Nie jest napisane że jutro tylko za 100-1000 lat -.-

Co do wojny mało prawdopodobne, ale to już pisałem.

Upss

Choroba - czy wszyscy chorują np. na raka czy AIDS? Wymyślić lek mogą ci którzy nie zachorowali.

Wojny na marsie - jest napisane że ludzie będą mieszkać na marsie -.-

Oczywiście czegoś takiego nie musi być, ale jest to prawdopodobne.

I oczywiście połowa argumentów odnoszących się do metina ^^ Uzależnienie?

Opublikowano

To jest Żałosne ... Ta baba najarała sie haszyszu i odpierdoliło jej. Koniec.

astiumsign.png

Opublikowano

To jest Żałosne ... Ta baba najarała sie haszyszu i odpierdoliło jej. Koniec.

Wiesz chociaż co to haszysz czy tak sobie jebnąłeś?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@ lordwyder padłeś ofiarą fałszywej propagandy.

Myślisz, że ludzie na marsie będą mieszkać? To chyba cie powaliło :D

Dobra.

@Siepka. Haszyszu się nie jara (jara się susz -,- ) ;/ Pozatym, musiała nieźle przedawkować Amfe/Koke/Here czy co tam zażywała, odleciała i teraz głupie dzieci (bez urazy dla normalnych <_< ) wierzą w to.

Według mnie, każdemu świat się kończy z chwilą odejścia z tej ziemi, na drugi świat (czyt. Syjon).

Myślę że kiedyś wszyscy się jeszcze spotkamy.

Opublikowano

Mateq Już Cie odbanowali ? Przykre. Tak dobrze było bez ciebie ...

Jebać to se możesz tylko żeby ci się ręka nie zmęczyła ;x

Dla twojej wiadomości Haszysz - Marichuana Taki narkotyk

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...