Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2088 - Pojawia się nowa choroba - ludzie starzeją się w ciągu chwili!

2097 - Ludzie znajdą lekarstwo na ww. chorobę.

ludzie sie starzeja w chwili to jak maja lekarstwo odlanesc pomysl

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mimo wojny SooldierPL i qski musza wydac Mixa bo wezme karabin i pojde do tej ameryki i bede we wszystkich napierdalac zeby wojny nie bylo bo ja chce Mixa

i chce przejsc guitar hero 3 bo dopiero mam medium

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Up ale okazało sie po tym że nasz kalendarz spóżnie się o 12 lat i ileś mieśięcy że wychodzi na 21 grudnia 2012 roku :(

a jedna ciekawostka w 2000 roku mialbyc koniec swiata i byl smierc Magika z Kaliber 44 :( [*]

userbarwb.png

Opublikowano

chętnym podam namiary

453 41

Tylko uwaga! Tam są złe zielone (?) dziki

Choroba.. choroba.. CHOROBA.

Czy tam było napisane że choroba obejmuje cały świat? Sam pomyśl, kto zachoruje ten się starzeje..

Opublikowano

Choroba - czy wszyscy chorują np. na raka czy AIDS? Wymyślić lek mogą ci którzy nie zachorowali.

Ludzie, wchodzicie do tematu, czytacie 1 post i odpowiadacie, nawet nie wiedząc co napisali inni -.-

Opublikowano

Napisałem Już o Tej chorobie... Ludzie nie czytają nawet postów ;x

Wojny Nie będzie a jeśli nawet to polskie dzieci neo ich rozszarpią za Fmsa+9 ;x

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Hmm..Czekamy do 10 ; )

Jeśli już ma coś wybuchnąć <Hahaha>, to trzeba będzie z dziewczyną ten pierwszy raz.. ;D haha .xD

a z resztą czego się bać?

Wpadnę Wojem 90lv. ze złodzieja wszystkich na tąpnięcie wezmę. ; ) A jak nie da rady, to ochronny PvP i gówno mi zrobią; )

Czekamy.. haha xD

Opublikowano

nie wierze w koniec świata, przynajmniej nie za moich czasów

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Wojna na Marsie? Pozdrowionka...

Jak pocisk nie wystrzela.. Chyba że będą rzeczy typu "lasery" -,-

Proszę was... xD

Opublikowano
2010 - Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, 2014 roku. Rozpocznie się dość typowo - od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna).

2011 - W wyniku opadu radioaktywnego północna półkula Ziemi będzie niemal pozbawiona fauny i flory. Następnie wrogowie zaczną chemiczną wojnę przeciwko pozostającym przy życiu Europejczykom.

Przynajmniej nie powiedzieli by że polacy nie wyrobili by się ze stadionami na Euro xD

@Edit

Do tego nie potrzeba jasnowidza akutat ;)
podobno prace idą pełną parą xD

icecubea.png

Opublikowano

453 41

Tylko uwaga! Tam są złe zielone (?) dziki

Kurde, czemu podałeś <_<

Teraz neo tam będą kampić na respie i expa nie wbijesz. Kur*a zróbcie w końcu ch2. Jak powstanie to na tym chanelu będę walczył.

A i w razie to /pkmode 771 i chu*a wam zrobią B)

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bialystok-eksplozja-cystern-z-paliwem,1,3775587,region-wiadomosc.html

A to dopiero początek! U mnie w mieście, dosłownie 500m od mojej szkoły :D

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

2 dni zostaly do ataku dzieci neo na GF , pewnie im metina wylacza dlatego ten atak przewidziany dobra teraz ja pojasnowidzuje xD

10.10.2010 godzina 12:00 Atak dzieci neo grajacych w metina na calym swiecie na GF

11.10.2010 godzina 18:00 firma GF wylacza metina

13.10.2010 godzina 9:00 dzieci ponownie atakuje GF w celu odzyskania metina

14.10.2010 godzina 11:00 metin wylaczony na zawsze

15.10.2010 godzina 7:00 dzieci domagaja sie pieniedzy za ich SM

18.10.2010 godzina 12:00 nastepuje cos co dzieci neo nazywaja koncem swiata [ koniec metina ]

userbarwb.png

Opublikowano

2 dni zostaly do ataku dzieci neo na GF , pewnie im metina wylacza dlatego ten atak przewidziany dobra teraz ja pojasnowidzuje xD

10.10.2010 godzina 12:00 Atak dzieci neo grajacych w metina na calym swiecie na GF

11.10.2010 godzina 18:00 firma GF wylacza metina

13.10.2010 godzina 9:00 dzieci ponownie atakuje GF w celu odzyskania metina

14.10.2010 godzina 11:00 metin wylaczony na zawsze

15.10.2010 godzina 7:00 dzieci domagaja sie pieniedzy za ich SM

18.10.2010 godzina 12:00 nastepuje cos co dzieci neo nazywaja koncem swiata [ koniec metina ]

Kozak ;D ^^ Ale metin to nie jedyne skupisko nobów ;D jeszcze Tibia ;d

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Kozak ;D ^^ Ale metin to nie jedyne skupisko nobów ;D jeszcze Tibia ;d

Dobra dowiem sie cos o Tibii i tez napisze w tych dniach żeby się fakty spełniły cos o War Rocku moge napisac ok

10.10.2010 godzina 7:00 dzieci neo nie poszły do szkoły chcą hakowac w War Rocku i hacki nie działają

11.10.2010 godzina 11:15 dzieci neo zaatakowały osoby ktore tworza hacki jak i firme War Rocka zabili wszystkich przez to że hacki ine działaja

13.10.2010 godzina 19:00 dzieci neo proboja zrobic hacki ale nic im nie wychodzi

15.10.2010 godzina 9:00 dzieci na domiar zlego proboja bawic sie w War Rocka w realu i udaja że maja Vip Hacka

17.10.2010 godzina 23:59 ostatni czlowiek na ziemi zginal

18.10.2010 godzina 12:00 nastepuje coś co dzieci neo nazywaja konciem swiata [ prawdziwy koniec swiata a szczegolnie War Rocka ]

Sry to troche słabe bo w War Rocku wiele nie wiem wiec pisałem z pamieci wiem ze War Rock to jedyny MMOFPS w ktorym jest tak duzo hackow wiec gracze War Rocka wybaczcie to tyczy sie tylko dzieci neo

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...