Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbyście nie zauważyli, nikt z tego tematu w to nie wierzy -.-

Posty typu "zostały jeszcze 2 dni" są pisane ironicznie.

Mówisz serio czy sobie z nas jaja robisz?

@down

WIEDZIAŁEM.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jutro wywiadówka nie dostane wpierdol od mamy

Dostaniesz od ruskich/amerykancow/niemcow/anglikow/afganczykow/albanczykow(ale oni podobno nie istnieja)/mieszkancow wyspy sw. Piotra i księżyca lub kto tam wywoła tą 3 wojnę ;]

Opublikowano

w miał być koniec świata 2000r miał być miał być w 2004 miał być w 2007 i teraz w 2012

a all to Fake :)

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/deutsche-welle-w-onet-pl/niepohamowany-gniew-chin-na-kraje-europejskie,1,3781458,wiadomosc.html

;o

hhah ale temat faktycznie niezły ;p dalej się turlam jak mops ze śmiechu

Nawet gdyby Chiny wypowiedziały wojnę, to kto się za nimi wstawi? Nawet taliby by im nie pomogły. chiny nie należą do NATO ani ONZ, więc praktycznie w pojedynkę są słabe jak każde supermocarstwo przeciw organizacji zrzeszającej kilka państw. A co do przepowiedni Nostradamusa, to jego wizje można odbierać na wiele sposobów, więc nie muszą dotyczyć końca świata.

@down

jakby komputer nie był ważniejszy to by się czego bać nie było :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

lord cos tam teraz to przegioles z tym spamem ogarnij sie dobrze? wogole ten temat powinnien byc zamkniety jakies 11stron spamu z czego kilka postow tylko wyjasniaja dlaczego nie moze byc wojny! i tak nie bedzie a co do wywiadowki tez mam ale starej nie powiem bo w chacie to ja bd mial III wojne domowa

Opublikowano

Notredamus czy chuj wie jak mu tam... Pisał wierszami. To co pisał można było porównać do całkiem innych zdarzeń. Z tego co wiem to ćpał.

Chuj mu w dupę. Za przeproszeniem

Babie Jadze (Vandze) też.

Eh jutro rano napierdalamy z rana :/

xD xD

Dostaniesz od ruskich/amerykancow/niemcow/anglikow/afganczykow/albanczykow(ale oni podobno nie istnieja)/mieszkancow wyspy sw. Piotra i księżyca lub kto tam wywoła tą 3 wojnę ;]

No to tak. Nalezymy do NATO. Z tych co napisałeś mogą nas zaatakować Ruski, Afganistańczyki i wyspy św. Piotra (FAIL!). Reszta jest z nami :|

w miał być koniec świata 2000r miał być miał być w 2004 miał być w 2007 i teraz w 2012

a all to Fake :)

W 2006r też miał być :)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Poprostu dzisiejszemu społeczeństwowi się nudzi, i to na maxa, dlatego takie bujdy puszczją na neta.

Przecież z tego, co mówili niespełna 3 tygodnie temu, to dziś powinno być -30 stopni !?!?!?

No ale przecież polskie społeczeństwo jest tak przytrzymane, że w to, co powiedzą media to odrazu wierzy.

Opublikowano

Poprostu dzisiejszemu społeczeństwowi się nudzi, i to na maxa, dlatego takie bujdy puszczją na neta.

Przecież z tego, co mówili niespełna 3 tygodnie temu, to dziś powinno być -30 stopni !?!?!?

No ale przecież polskie społeczeństwo jest tak przytrzymane, że w to, co powiedzą media to odrazu wierzy.

Ja we wrzesniu czytalem, ze w pazdzierniku ma byc niezla zima i co bylo? GÓWNO!

U mnie troszke sciaga spadlo (hmm max 2 cm warstwa, mieszkam blisko gor) i po 2 dniach nic nie zostalo i tyle z zimy :)

Wojny tez nie bedze.

Ja mam beka z ludzi, ktorzy w to wierza.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Bo ten temat to nie jest Spam ? a tak wogóle to moża jutro zaknąc bo jutro ma byc wojna :)

P.S. nadal sie o tej tibii ine dowiedzialem projekt end of the tibia niedlugo wyjdzie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Eh mówicie że jutro rano nie ponapierdalamy z rana? :/

Z tą wojną będzie jak z rokiem 2009. Wielu nie wierzyło, a rok jednak był.

@Down

Był rok.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Eh mówicie że jutro rano nie ponapierdalamy z rana? :/

Z tą wojną będzie jak z rokiem 2009. Wielu nie wierzyło, a rok jednak był.

A co się wtedy działo? Bo nie na czasie jestem :D

Opublikowano

Zafije MaTeQ nie przysfaf mi MiEcZ PeNiSa na mefinie 3D

przez niego bede musiał coltem leciec

dobra odliczamy jak do sylwerstra mam penarte z zapałek w domu

ja sie smierci nie boje bo ja nikomu nic złego nie zrobiłem ;/

no siema

Opublikowano

No ludzie czakmy do jtura :D Zobaczymy co sie bedzie dziac w mediach :] Ja sądze ze moze i bedzie wojna ale jak ma juz byc to tylko domowa.

Opublikowano

Jutro się obudzisz a tu leci bomba "Made in China".

E to nie ma co się bać :) Jeśli cudownie wystartowała, to albo nie wybuchnie, albo się rozpadnie podczas lotu :P

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Nie myslcie odrazu o tym ,ze bomby jutro rano z Nieba beda spadac . . .

2010 – Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, cztery lata później. Rozpocznie się dość typowo – od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna).

Poczekamy zobaczymy :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...