Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Nie bylo 7. Poki co wiadomo tylko o 3 prorokach i 1 plemieniu, ktorzy to przepowiedzieli. Wiec przy uzyciu moich zajebistych matematyczych zdolnosciu doszedlem do tego, ze bylo ich tylko 4.

Chyba, ze o czym nie slyszalem.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego wiadomo to jest ich 6.

31 grudnia 999 - ze względu na powszechnie uznawany millenaryzm uważano, że koniec świata nastąpi 31 grudnia w roku 999.

(millenaryzm - wierzenie, że koniec świata odbędzie się w tysięcznym roku od [mille - łac. tysiąc]

1412 - koniec świata według św. Wincentego z Ferrary

31 grudnia 1999 - według Kasjopejan miał pojawić się kosmiczny krzyż z zaćmieniem Słońca. Wiele osób obawiało się ogólnoświatowego chaosu na skutek błędu roku 2000 obecnego w starszym oprogramowaniu komputerów, który miał rzekomo doprowadzić do awarii większości komputerów na świecie i spowodować awarię komunikacji, systemów bankowych, elektrowni atomowych itp.

21 grudnia 2012 - ostatni dzień podany w kalendarzu Majów[2]. Według niektórych interpretacji, m.in. Patricka Geryla, właśnie wtedy ma nastąpić koniec świata.

2060 - rok w którym według Isaaca Newtona ma nastąpić koniec świata.

16 marca 2880 - zderzenie Ziemi z planetoidą (29075) 1950 DA. Prawdopodobieństwo zdarzenia wynosi 0,33%.

Opublikowano

Pierdolenie z tym jasnowidzeniem

Nikt nie jest w stanie przewidywać przyszłości

Ludzie opowiadaja bzdury a 80% osób w to wierzy i sra w pory. żal

ślepa czy nie ślepa ,stara czy młoda gówno przewidzieć może

Opublikowano

UA... Ale co będzie to będzie zobaczymy w środę. Ponoć nostradamus przepowiedział też że w połowie listopada ma być 3 wojna światowa

Skoro ludzie "wiedza" ze ta wojna wybuchnie (chodzi mi tu bardziej o przedstawicieli panstw), to dlaczego nie zrobia wszystkiego zeby polepszyc wiezi miedzypanstwowe :D chyba ze na prawde chca tej wojny.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Wątpię żeby takie coś było.. fake ! ;d

To tak samo jak w 1900+ miał być koniec świata.

To wszystko zależy od interpretacji Nostradamus pisał szyfrem i ciężko niektóre odczytać

dlatego nie wiadomo czy na 100% przewidział niektóre rzeczy tak samo może być z tą panią:)

Interpretacja dla niektórych może być piękna tak jak Pan Tadeusz czy Potop dla polonistek a dla innych idiotyczna (uczniów) :D

Czekamy do 10 a później do 2012 xF

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

III Wojna Światowa będzie na 100%, ale nie widomo kiedy.

Ja też mam dar jasnowidza i mówie że zaraz ide do sracza bo będzie mi sie chciało zrobić figurkę z brązu -.-

09071535498836998897.png

Opublikowano

Jeśli to prawda to mamy 4 dni do wojny :) ale nie będzię nic w wiadomościach o problemach nie mówia a wojna z dnia na dzień nie wybucha

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

W środę moja mama wraca z Anglii <_< xD

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Zaczynam sie bać xD Nie wiem co o tym myśleć;p może być różnie a tak pozatym to te większe państwa musiały by być w kłótni a nie nagle jebudu i wojna ...Babka nawiedzona jak huj i tyle xD

Sory za błędy(dysleksja);p

Opublikowano

Kubson nie śmieję się że masz dyslekcję ale nie łatwiej napisać to w sygnie? :P

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Jeśli to prawda to mamy 4 dni do wojny :) ale nie będzię nic w wiadomościach o problemach nie mówia a wojna z dnia na dzień nie wybucha

a jak bylo z 1 wojna swiatowa?

.

Opublikowano

" Matki klęczące w kałużach krwi własnych dzieci "

@Topic

Fejk i tyle, jakaś starucha coś pierdolnęła i myśli, że jest best.

"Zwierzęta zmieniają się w pół-ludzi" - Metin2 ? :/

To sobie w środe pospamuję na MPC :D, przecież koniec świata, to co tam. xD

g0Tef.jpg

Opublikowano

@CreatiVe01

Tak, czekamy. A między tym 10.11 a 2012 jeszcze z 10 razy napiszą, że za tydzień koniec świata :D

W ogóle to pewnie jakaś ściema, chcecie też wam przepowiem przyszłość <_<

Według mnie jakby już miało dojść do tejże wojny to prędzej Ruskie by nam zaczęły bomby zrzucać niż Chinole.

Bo niby za co? Chyba za Metina xD , a Ruscy powodów mają trochę, choćby Smoleńsk ;]

Czekamy do środy. Osobiście wolałabym koniec świata w tym 2012, bo chcę jeszcze doczekać mojej 18-nastki xD ^_^

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

@CreatiVe01

Tak, czekamy. A między tym 10.11 a 2012 jeszcze z 10 razy napiszą, że za tydzień koniec świata :D

W ogóle to pewnie jakaś ściema, chcecie też wam przepowiem przyszłość <_<

Według mnie jakby już miało dojść do tejże wojny to prędzej Ruskie by nam zaczęły bomby zrzucać niż Chinole.

Bo niby za co? Chyba za Metina xD , a Ruscy powodów mają trochę, choćby Smoleńsk ;]

Czekamy do środy. Osobiście wolałabym koniec świata w tym 2012, bo chcę jeszcze doczekać mojej 18-nastki xD ^_^

Co ma Smoleńsk do zrzucania bomb przez ruskich? Zniszczyliśmy im wtedy jakąś tajną bazę czy jak? Rozumiem jakbyśmy to my im zniszczyli samolot, ale to nasz samolot po prostu rozbił się na ich terytorium.

Opublikowano

Co ma Smoleńsk do zrzucania bomb przez ruskich? Zniszczyliśmy im wtedy jakąś tajną bazę czy jak? Rozumiem jakbyśmy to my im zniszczyli samolot, ale to nasz samolot po prostu rozbił się na ich terytorium.

Akurat nie chodziło mi o zniszczenie jakiś baz. Tylko Polacy osądzali Ruskich o to, że to oni spowodowali tą katastrofę, przez te wszystkie filmy na YouTube, które pokazują , że jeszcze niektórzy żyli (nie pisze, że w to wierze, ale pisze to co było na nich widać i jak zostały one zinterpretowane) oraz że nie chcieli wystawić papierów z tymi zgonami osób, co rodziny się burzyły o to, że Ruscy to ukrywają. Polska nie będzie do nich co startować, bo to jest 1/10 Rosii, która jakby nam wypowiedziała wojnę to by nas pozamiatała jak kurz ;)

Opublikowano

#UP

Extaz Lady my jesteśmy w NATO i innych organizacjach czyli mamy sojusze. Rosja nas atakuje to nasi sojusznicy także więc Rosja by miała lipe :)

Opublikowano

@Up

Wiem, wiem. Ale coś mi się zdaję, że jednak tą lipę my byśmy mieli, bo Rosja słaba sama w sobie nie jest.

Opublikowano

No, chyba że o to chodzi. Ale raczej rosyjski rząd się tym nie przejmuje. Co do wojny - jesteśmy niby w nato, ale Rosja jest raczej ważniejsza dla innych krajów niż Polska. Szczerze, nie zdziwił bym się gdyby np. ruscy weszli do Polski "pokojowo" a reszta by nic nie zrobiła. Co do roku w którym mielibyśmy polecieć w kosmos - Poland cannot into space :(

Opublikowano

Jakby się przejmował to byśmy wjazd mieli już dawno ;p. A Polska tak jak piszesz lordwyder ważna nie jest i nie będzie nigdy . ;]

A z tą wojną w środę to ściema, bo niby kto i za co? Za free? ;d

Opublikowano

Niewiem czy wiecie ale przepowiednie nostradamusa są tak niejasne że odszyfrowują je dopiero po fakcie , i do tego jeszcze tak głupio że nawet nie wiem jakie dałny to odszyfrowują , poczytajcie sobie na przykład przepowiednie o hitlerze i jej odszyfrowanie pfffff , a vagna przepowiedziała że w 2008 będzie jakaś tam wojna a nic nie było no to lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...