Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szykować bronie! :D

Moje UZI na kulki już na chodzie xD

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra panowie koniec żartów jutro woja jestem przygotowany mam kałacha z piwnicy zrobiłem bunkier schowam tam się z rodziną.

Ja siedzę do północy. Jak nie będzie BUM to piszę posta na MPC, że nic się nie stało i idę spać, a jak będzie BUM to idę w zaświaty, tylko wtedy wezmę ze sobą kilku kumpli i kumpeli xD

//

2h i 1min ;]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Tak to jest że zwykle śmieszność kawału jest ,,wprost proporcjonalna'' do jego śmieszności.

taa, a maslo jest maslane -.-.

czekamy do 23;59 10 listopada ;s

.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Ja też czekam. Zapasy mam zrobione, ale i tak na chuj mi one skoro ma wybuchnąć bomba biologiczna/chemiczna :D

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@up czemu niby nie wybuchają o północy? : >

Opublikowano

Jak woja będzie to jak już około 14. :D Tak rano to nikomu na wojnę nie będzie się chciało wstać.

Niemcom się chciało heueheuehue

RAsfepN.png
Opublikowano

Aaaaaaaaaa !!!! WOJNA !!!

Zajebali mi miecz +3 w metinie co go dostałem od biologa :((

A seryjnie to tak bez powodu bomba ? no żeby np Obama wybił piłeczką golfową szybę Tupolewa to rozumiem ale tak bez niczego :D

Opublikowano

mam naszykowanego kałasza z laserem i celownikiem i z granatnikiem i tłumikiem i większym magazynkiem a mój bunkier to moje osiedle hah

images%3Fq%3Dxxx%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1440%26bih%3D683%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C4376&itbs=1&iact=hc&vpx=656&vpy=306&dur=259&hovh=166&hovw=248&tx=135&ty=82&oei=6i-BTZL5C8yl4Aaa4v36Bw&page=9&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:175&biw=1440&bih=683
Opublikowano

tratattatata xD!

ja żyję. Wojny nie ma.

Dziękuję :D

Opublikowano

III wojna światowa kiedyś pewnie będzie, ale raczej nie prędko. Nie wchodziłem do załącznika z tematu, ale jak to jest coś o III wś która ma za niedługo wybuchnąć, to są to raczej bzdury.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

III wojna światowa kiedyś pewnie będzie, ale raczej nie prędko. Nie wchodziłem do załącznika z tematu, ale jak to jest coś o III wś która ma za niedługo wybuchnąć, to są to raczej bzdury.

Swój chłop.

Polać mu! <3

Opublikowano

1h 43 min spóźnienia :P

Czzyli 7% już przeleciało tego czasu :)

przwdopodobnie mogłaby wybuchnąć gdyby spalili koran

yyy...

5076 - Zostaje odkryta granica wszechświata. Co za nią - nikt nie wie.

5078 - Zostaje podjęta decyzja o przekroczeniu granicy wszechświata mimo, że 40% populacji jest przeciwko.

5079 - Następuje coś, co Vanga określa mianem końca świata.

nie za szybko? ledwo odkryli i koniec świata

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

1h 43 min spóźnienia :P

Czzyli 7% już przeleciało tego czasu :)

przwdopodobnie mogłaby wybuchnąć gdyby spalili koran

yyy...

5076 - Zostaje odkryta granica wszechświata. Co za nią - nikt nie wie.

5078 - Zostaje podjęta decyzja o przekroczeniu granicy wszechświata mimo, że 40% populacji jest przeciwko.

5079 - Następuje coś, co Vanga określa mianem końca świata.

nie za szybko? ledwo odkryli i koniec świata

Ciut za szybko tymbardziej, że świat się ciągle rozszerza, może istnieć wieloświat itd. pozatym nie dożyje tego więc co mnie to : P

Tutaj wschodnie Mazowsze, na stacji Orlen powoli zaczyna wyrastać konflikt panów którzy ewidentnie mają na sobie dużą czesc broni masowego rażenia zwanej dalej biologiczną, owa broń ma duzo %%% o własnie jeden drugiego uderzył, wojna zatem rozpoczęta. W sobotę pierwsza bitwa Zebrzeszowice robią dyskotekę, terroryści z Brzeczyszczykiewicz wpadają z bronią masowego rażenia dalej zwaną " Jabol" to najnowszy wynalazek i bardzo skuteczna broń, produkcji Białoruskiej. Powoli zaczynają znikać towar z pólek w sklepach mimo że jest 1 w nocy, ludzie tankują samochody i uciekają do neutralnych Grzeszczokowic.

Haha;p

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

zobaczymy szkoda że godziny nie podała ;)

może nie zobaczyła różnicy w kalendarzu że co 4 lata jest rok przestępny :)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Zabunkrowałem siew piwnicy amunicje mam, Roczny zapas ogórków kiszonych mam, Ak 47, I jakąś tanią dziwkę... ;)

A wojny nie ma -.-

Vanga obyś w piekle spłonęła :angry:

Opublikowano

No właśnie, wojny jak narazie nie ma ale są plusy, że jest o czym pogadać ;]

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...