Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2xUP@@

Ta rakieta to ponoc z testow Rosyjskich rakiet balistycznych

ponoc stracili nad nia kontrole i wyjebala w pizdu.

No, rosyjską rakietę odpalili z USA. Wyjdź.

btw. To podobno była iluzja i tak na prawdę to był samolot.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Up gdzie Ci to niby pisze, że to był samolot? Kto ma jakiś dowód na to?

Opublikowano
btw. To podobno była iluzja i tak na prawdę to był samolot.

podobno xD

W sieci są tysiące informacji na ten temat.

1.

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Luk-furii-szatana-nad-USA,wid,12838190,wiadomosc.html

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@up

ciekawe + ile ten łuk.

oni to tylko robią by trzepać kasę.

Opublikowano

@Mateq

Znalazlem taki cytacik w jednym z tematow na innym forum na temat czy to samolot czy rakieta?

To proszę wobec tego wytłumaczyć dlaczego obiekt ma wyraźną barwę i widmo spalanego tlenu w jonosferze i brak stroboskopu komunikacyjnego który przy rejsach błyska co 8 sekund i byłby on doskonale widoczny.

To pocisk balistyczny dużego kalibru lub rakieta nośna zdolna do wyniesienia na orbitę przynajmniej kilka głowic bojowych zupełnie jak Buława - 12 głowic.

Opublikowano
@up

ciekawe + ile ten łuk.

oni to tylko robią by trzepać kasę.

Ta ciekawe jaki + xD.

No jasne, a jakby inaczej. Taka okazja. 2 osoby przewidziały* III wojnę światową 10 listopada 2010, to jak tu nie zarobić na naiwnych polakach ?

*- Baba Wanga, Nostradamus.

2009 - słyszysz mnie?

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Cóż chłopaki, teraz róbmy temat o końcu świata, w 2012 roku, i spamujmy tam do 21 (chyba) grudnia 2012 roku.

Bezsens.

Opublikowano

Czy według was III wojna światowa rozpocznie się 10 listopada i skończy godzinę później ?

Czy II wojna światowa zaczęła się w ciagu 15 minut ?

Spójrzcie za okno, oglądnijcie wiadomości.

Konflikt Polsko-Ruski, sfałszowane papiery dotyczące katastrofy pod Smoleńskiem...

2010 – Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, cztery lata później. Rozpocznie się dość typowo – od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna).

Jeżeli to co zostało "wystrzelone" z Kaliforni było rakietą balistyczną która pochodzi pod broń chemiczną to przepowiednia powoli się sprawdza.

Rakietowy pocisk balistyczny – pocisk rakietowy, którego najistotniejszymi cechami są lot po parabolicznej krzywej balistycznej

Kolejna rzecz która się zgadza (film).

Poza tym ta baba Vanga przepowiedziała już wiele rzeczy które się sprawdziły.

Możemy być świadkiem kolejnej jej przepowiedni ;]

Czas pokaże.

@All

A teraz proszę minusujcie mnie wkońcu jak bede mial duzo minusow to się popłaczę.

Dajcie spokój czytajac ten temat każdy go olał i uznał za miejsce do pospamowania.

Od jakiegoś czasu teksty typu "Dzieci Metina" przestały określać osoby grające w tą grę, ale osoby zachowujące się tak samo jak te które używają tego określenia.

Teraz czekam na dissy, pokażcie jak bardzo jesteście zajebiści.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@up

Moim zdaniem masz rację. Nawet stany zjednoczone zaczęły się interesować tragedią w Smoleńsku. W necie jest film pt. "List z Polski". Koleś znalazł 74 (chyba) rzeczy które są przeciwko Rosjanom i podejrzewają zamach na głowy naszego państwa.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

@up

no dużo na to wskazuje ;//..

Ale zobaczycie Baer'y Grylls przeżyje i pokaże to w Discovey xD

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

podejrzewają zamach na głowy naszego państwa.

To było ich tam kilka?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up

Chodziło mi o ważnych ludzi prezydent, jego żonę, generałów itp.

No jak będzie wojna to długo już nie pożyjemy. Jedna bomba i po wszystkim wszy zachorują i koniec.

@down

Oczywiście, że nie :P

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

I może mi powiecie, że wierzycie w te przepowiednie... :|

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Lepiej żyć w niewiedzy.

Ja dalej uważam,że to w Kalifornii był przypadek i już. . .

Taka jest moja wersja. -.-

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Lepiej żyć w niewiedzy.

Ja dalej uważam,że to w Kalifornii był przypadek i już. . .

Taka jest moja wersja. -.-

Polecam to

http://www.tvn24.pl/12691,1681712,0,1,to-nie-rakieta--tylko-samolot,wiadomosc.html

@tiger

Nie ma.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

ehhh...

te małżeństwa

mówiłem nostradamusowi żeby się nie żenił z vangą.

Zacznie się od :

Zamachu na [GM]XaaR

Wysadzenie budynku Game Forge.

Wszystkie szkoły - Kaput. :ninja:

Metin przeżył.

Wybawią nas smoki i wojownicy , sury , szamani i ninje.

Realne to jest że Taliby znów zajebią Obame?

Czy Komorowski udusi się w komorze gazowej?

Tylko u Vandżi.

noix.

nie wierze. tylko mam z tego niezła beke.

Opublikowano

Nowe wiadomosci! :P

http://www.tvn24.pl/0,1681843,0,1,pentagon-to-samolot--nie-rakieta,wiadomosc.html

Opublikowano

za półtorej godziny temat powinien iść do kosza ;d chyba że zamierzacie spamować do następnej przepowiedni :P

ludzie, wychodźcie z baraków :D

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

@up

Wysłałeś to samo co przed chwilą.

Wiem, już odpowiednio zedytowałem.

@

up

Yhy, teraz będzie koniec świata 2012 i będziemy spamować 2 lata :)

Opublikowano

Ale może babka vanga się pomyliła i wojna będzie nie 10.11.10 tylko 11.11.10? Więc temat lepiej zostawić do jutra. (Nikomu troche spamu nie zaszkodzi)

:unsure:

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

i tak chuja się stanie . :)

Ale jak by co

to dawajcie robimy bunkier w warszawie jakiś ( joke )

xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...